Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 11/12 Β

taro-sex

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 11/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Υπάρχουν ακόμη ανοιχτά κάποια προβλήματα – εκκρεμότητες από τα παλιά σας ερωτικά δεδομένα, που δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ένα νέο ταίρι, που να έχει τις προδιαγραφές που ζητάτε. Μέσα στον εναπομείναντα μήνα, μπορείτε μέσα από διάλογο να λύσετε όλες αυτές τις παλιές αγκυλώσεις και να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας! Σε όλα αυτά που σκέφτεστε, θα έχετε και την πρακτική βοήθεια από την μεριά των οικονομικών σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Εσείς που έχετε την σχέση με χιλιόμετρα στην μέση, μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε την χαρά να συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας, και να μιλήσετε για πολλά και σημαντικά ζητήματα. Κάποιοι του ζωδίου σας, που είναι μπερδεμένοι πρακτικά και συναισθηματικά με παράλληλες καταστάσεις, ειδικά τώρα που ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη, θα πρέπει να πάρουν και τις πιο τελικές τους αποφάσεις για το μέλλον…αλλά δίπλα στο πλευρό αυτού που πραγματικά αγαπούν. Όλα τα άλλα είναι λάθος.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Η νέα εβδομάδα, είναι γεμάτη με απαιτήσεις από όλους. Η οικογένεια σας έχει θέματα που εσείς μόνο πρέπει να αναλάβετε. Στην εργασία σας, έχετε ζητήματα που όμως θα καταφέρετε να προσπεράσετε μόνο μέσα από το διπλωματικό σας ταλέντο. Στην ερωτική σας ζωή, τα πράματα είναι μέτρια, και μέχρι τις αρχές του νέου έτους, θα πρέπει να βρείτε την λύση που θα σας κάνει ευτυχισμένους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Δεν έχει για εσάς σημασία ποιος σας αγαπάει, αλλά μόνο ποιον τελικά αγαπάτε εσείς. Αυτό είναι και μια μπερδεμένη κατάσταση που θα σας φέρει σε ένα αδιέξοδο με όλα αυτά τα άτομα που ζητούν κάτι περισσότερο από εσάς. Καλύτεροί όλων είναι οι αδέσμευτοι, που έχουν και πολύ ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθούν με την εργασία, τις σπουδές αλλά και ότι άλλο τους χαροποιεί.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ζωδια-ταρο-99

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Μπορείτε να μείνετε και χωρίς απαντήσεις εσείς… αν αυτό τελικά χρειαστεί! Οι μέρες σας έχουν φέρει σε μια διάθεση και ψυχολογική κατάσταση, που είτε να παραμείνετε μέσα σε σχέσεις που θα είναι πλέον υγιείς … είτε απλά θα προχωρήσετε κα αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Όσοι είναι επί μεγάλο χρονικό διάστημα σε μοναχική φάση, από τα τέλη του Τοξότη, θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες που θα τους ενδιαφέρουν.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν σας πειράζει καθόλου, που είστε μόνοι σας και μάλλον και το απολαμβάνετε στο έπακρον. Έχετε περάσει μέσα από πολλές και άσχημες ερωτικές καταστάσεις, και τώρα απλά θέλετε να είστε προσεχτικοί. Από τα τέλη του δευτέρου 10ημέρου ίσως και κάτι από τα παλιά, να σας ξανα – χτυπήσει την πόρτα, αλλά μάλλον και θα την βρει κλειδωμένη. Οι εν σχέση θα έχουν μια ευχάριστη ανακοίνωση από τον σύντροφο τους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.