Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/07 Β

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/07 Β

Ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να δουλεύετε πολύ ή να είστε υπερβολικά στρεσαρισμένοι. Κάντε ένα διάλειμμα, αλλιώς μπορεί να υποφέρετε από νευρικές κρίσεις, να χρειαστείτε ιατρική βοήθεια ακόμα και νοσηλεία. Οι κάρτες λένε επίσης ότι μπορεί να μην είστε σε θέση να λύσετε όλα τα προβλήματα της ζωής μόνοι σας. Σας συμβουλεύουν να αναζητήσετε την καθοδήγηση συμβούλου για τα θέματά σας.

Υποδεικνύουν επίσης ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αντιπαραθέσεις. Αντί να πάρετε βιαστικά αποφάσεις ή να πιέζετε για τη λύση κάποιου θέματος, υποχωρήστε. Σκεφτείτε την κατάσταση πριν δράσετε.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι φως και ζωή. Τώρα είναι η ώρα να δουλέψετε πάνω σε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει και να βρείτε την επιτυχία που επιθυμείτε. Αν υπάρχει κάτι που θέλατε να κάνετε αλλά περιμένατε ή φοβόσασταν, τώρα είναι η ώρα που παρά τον φόβο πρέπει να το κυνηγήσετε. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχετε σε αυτά που θέλετε και να δοκιμάσετε αυτά που θέλατε να δοκιμάσετε.

Οι κάρτες προβλέπουν επίσης την αρχή μιας εγκυμοσύνης ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η υγεία σας θα είναι καλή και παλιές ασθένειες θα χαθούν. Απολαύστε όλη την ενέργεια αυτής της εβδομάδας.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zwdia-zodia-33

ζώδια Τοξότης

Στη δουλειά πρέπει να είστε βέβαιοι ότι δεν βαδίζετε σε μια κατάσταση που δεν ξέρετε καθόλου τι πρέπει να κάνετε. Ανανεώστε τη γνώση σας και τις ικανότητές σας, έτσι ώστε να μην φανείτε οι «νέοι» ή χαζοί στη δουλειά σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να μην ακούτε τις συμβουλές των άλλων και ότι είστε απρόσεκτοι με τις υποσχέσεις σας. Μπορεί να είστε τυφλοί μπροστά σε προβλήματα που θα συναντήσετε στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων θλίψης λόγω χωρισμού ή οικονομικών λαθών.

Είναι ώρα να κοιτάξετε πριν πηδήξετε.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/07 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα προχωράτε προς την ηρεμία και τη γαλήνη. Μπορεί να δράτε αντικοινωνικά, αλλά είναι ώρα να στραφείτε μέσα σας και να λάβετε καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας. Μπορεί να συναντήσετε έναν φίλο ή δάσκαλο που θα σας προσφέρει έμπνευση και με τη βοήθειά του να ξεκλειδώσετε τις προοπτικές του εαυτού σας. Επαγγελματικά, είναι μια καλή εβδομάδα. Ανοίξτε τον δικό σας δρόμο και μην διστάσετε να τραντάξετε τον κόσμο και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Θα αναδυθείτε ηγέτες. Μπορεί να βρείτε τη λύση σε ένα πρόβλημα που σας ενοχλούσε ακούγοντας τις συμβουλές ενός μεγαλύτερου, σοφότερου ατόμου.

Επίσης, η εσωτερική επούλωση μπορεί να χρειάζεται για να δημιουργηθεί περισσότερη συναισθηματική ισορροπία στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

xartomanteia

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να λύσετε τα προβλήματα στη ζωή σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που τα προβλήματα δεν λύνονται, απλώς αφήστε τα, πηγαίνετε σε ένα νέο μέρος και ξεκινήστε από την αρχή. Μερικές φορές αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση. Παραδείγματος χάρη, έχετε μια δύσκολη σχέση, είναι καλύτερο να χωρίσετε και να απομακρυνθείτε. Αν η δουλειά σας προκαλεί στρες και άγχος, βρείτε μια νέα δουλειά ή ξεκινήστε κάτι δικό σας.

Οι κάρτες δείχνουν ότι κάνοντάς το αυτό, θα έχετε μια πιο ήρεμη και χαρούμενη ζωή. Επίσης, για να επιτύχετε, πρέπει να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/07 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε ότι οι καταστάσεις είναι δυσοίωνες και αφιλόξενες. Ωστόσο, θα πρέπει να κοιτάξετε πιο βαθιά μέσα σε αυτές. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όσο άσχημα φαίνονται. Δεσμεύεστε από καταστάσεις, πεποιθήσεις ή φόβους που είναι κακοί για σας. Μπορεί να είστε τυφλοί μπροστά στις ψευδαισθήσεις σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε συμβιβασμούς με τις δικές σας αξίες.

Είναι ώρα να αμφισβητήσετε τις πεποιθήσεις σας, την οπτική σας και τους στόχους σας. Να είστε ηθικοί, λίγο πιο θετικοί, γιατί σιγά σιγά βγαίνετε από την σκιά και προχωράτε προς το φως.
Τυχερός αριθμός: 15
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia