Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/07 A

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/07 A

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Οι κάρτες σας προτρέπουν να σκεφτείτε τη σημασία του πλούτου στη ζωή σας. Εξασφαλίζει την ευεξία ή την επιτυχία τη δική σας ή των αγαπημένων σας; Είστε πραγματικά πλούσιοι μόνο όταν έχετε υγιές σώμα, μυαλό και πνεύμα. Μερικοί Κριοί μπορεί να χρησιμοποιούν τις παγίδες του πλούτου για τους λάθους λόγους. Μπορεί να είστε ανασφαλείς ή να βρίσκεστε σε δύσκολη θέση.

Περάστε καλές στιγμές με την οικογένειά σας και τους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους τον πλούτο και τις εμπειρίες σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή καλών πραγμάτων, είτε πρόκειται για έρωτα, χαρά, την ομορφιά ή την υγεία σας. Μια νέα πνευματική κατανόηση. Οι κάρτες προβλέπουν την αρχή μιας σχέσης που είναι γεμάτη προοπτικές και μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική αγάπη και την ευτυχία. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης πνευματική ανάπτυξη. Θα κάνετε το πρώτο βήμα προς το μονοπάτι του διαφωτισμού και της κατανόησης.

Αυτή είναι μια περίοδος που η διαίσθησή σας θα εκδηλώνεται έμπρακτα στη ζωή σας. Τα όνειρα και οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Επιτρέψτε στο φως του Σύμπαντος να σάς αγγίξει και στη δύναμη της αγάπης να γεμίσει την καρδιά σας και να σας οδηγήσει.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Λευκό

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να αφήσετε τις συνδέσεις σας και να μη φοβάστε την απώλεια. Ότι χάσετε θα αντικατασταθεί από κάτι καλύτερο. Οι κάρτες σάς συμβουλεύουν να αποδεχτείτε την αλλαγή και να ακολουθήσετε τη ροή. Η απώλεια μπορεί να είναι το χάσιμο ενός κλειδιού ή μιας ευκαιρίας ή μιας σχέσης. Ωστόσο, οι κάρτες φέρνουν και καλά νέα. Μπορεί να θρηνείτε αυτό που χάσατε.

Αλλά όταν είστε έτοιμοι, όταν αποδεχτείτε την απώλεια, θα γυρίσετε και θα δείτε νέες ευκαιρίες να σας περιμένουν. Έπειτα θα είναι ώρα να επιστρέψετε στη ροή της δικής σας ζωής.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/07 A

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα είστε σε επαφή με τη συμπαντική ενέργεια και υπάρχει ελπίδα και πίστη στο μέλλον. Ελπίδα και πίστη ότι θα φτάσετε όπου πηγαίνετε. Χωρίς ελπίδα δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα, αλλά η ελπίδα είναι μόνο η αρχή. Τώρα που έχετε βρει την έμπνευση, έχετε ακόμα πολλή δουλειά να κάνετε για να πραγματοποιήσετε το όραμά σας.

Αυτή είναι μια περίοδος που τα θαύματα είναι δυνατά. Γι’ αυτό βγάλτε τα παπούτσια σας και βουτήξτε στην πισίνα με την πίστη ότι το νερό θα σας στηρίξει μέχρι να φτάσετε την άλλη πλευρά. Θα κάνετε πνευματικές δραστηριότητες και θα νιώθετε ένα με το θείο.
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Αργυρό λευκό

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να κοιτάξετε λογικά την κατάστασή σας. Κοιτάξτε λογικά και αντικειμενικά τον εαυτό σας. Βρείτε την αλήθεια και τίποτα άλλο από την αλήθεια. Αναγνωρίστε τα λάθη που έχετε κάνει και επανορθώστε ανάλογα. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια περίοδο που απαιτείται λήψη αποφάσεων. Κάτι στη ζωή σας απαιτεί προσοχή, σκέψη ή λύση. Πάρτε μια απόφαση, λοιπόν, από τη λογική οπτική. Σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε κάποια νομική μάχη, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας.

Είναι επίσης καλή περίοδος για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες. Στην περίπτωση που θέλετε έναν νέο έρωτα, ένας γοητευτικός, διπλωματικός θαυμαστή θα μπει στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Λιλά

Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/07 A

ζώδια Παρθένος

Λέγεται συχνά ότι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή είναι η αλλαγή. Αυτή την εβδομάδα μια αλλαγή έρχεται στο δρόμο σας, μια θετική αλλαγή. Ο τροχός της ζωής γυρίζει τώρα προς το μέρος σας. Αν και είστε μέρος ενός ευρύτερου κύκλου ή της συλλογικής, καθολικής συνείδησης, η μοίρα μπαίνει στη μέση για να σας σπρώξει προς αυτό που είναι δικό σας. Θα βιώσετε μια περίοδο τύχης.

Οι σχέσεις, η δουλειά και η καριέρα σας, τα οικονομικά, η υγεία και η πνευματική ευεξία σας θα ξεκινήσουν να βελτιώνονται, ακόμα και αν δεν είχατε ελπίδα πριν.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66