Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/11 Α

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/11 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 02-08/11 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μερικές φορές ο τρόπος για να βρούμε απαντήσεις είναι να τις αναζητήσουμε μόνοι. Να διαθέσουμε χρόνο μακριά από τη φασαρία της καθημερινότητας, μόνοι με τις σκέψεις μας. Να αναζητήσετε απαντήσεις και θα έρθουν, μόνο εφόσον υπάρχει ηρεμία και ησυχία. Είναι μια μοναχική αναζήτηση, οι απαντήσεις δεν βρίσκονται στον εξωτερικό κόσμο αλλά στον εαυτό μας. Οι κάρτες δείχνουν ότι ένας μέντορας μπαίνει στη ζωή σας: Ένα άτομο που δεν θα σας διδάξει ανοιχτά, θα σας δείξει πώς να βρίσκετε μέσα σας τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι μάρτυρας της φωτισμένης μου καρδιάς.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται να είστε νοσταλγικοί. Κάνετε σαν παιδιά, είστε γενναιόδωροι με την αγάπη και τη στοργή, μερικές φορές είστε και αφελείς. Ενδεχομένως να λαχταράτε το παρελθόν. Είναι καλύτερο να αφήσετε τα παλιά να περάσουν και να απολαύσετε το παρόν. Οι κάρτες προβλέπουν ευτυχία που προέρχεται από παιδιά, μπορεί να υποδηλώνουν εγκυμοσύνη, γέννηση ή υιοθεσία. Είναι καλή στιγμή για να είστε γενναιόδωροι, να διαθέσετε χρόνο και χρήματα ή πόρους για να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε άλλους. Συνολικά, η εβδομάδα υποδεικνύει το παρελθόν με όλες τις αναμνήσεις του, το παρόν με όλα τα δώρα του και το μέλλον με όλες τις θαυμάσιες ευκαιρίες του.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Τριανταφυλλένιο Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι συμφιλιωμένος με το παρελθόν μου, με έχει φέρει εδώ που πρέπει να βρίσκομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ εβδομαδιαία 02-08/11 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι μια προσωπική μεταβατική περίοδο. Μπορεί να αφήσετε πίσω μια σχέση, ένα σύστημα αξιών ή μια συμπεριφορά που δεν προσφέρει πλέον κάτι στη ζωή σας. Βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε να προχωρήσετε σωματικά, ψυχικά ή συναισθηματικά. Ίσως να την περάσετε μόνοι σας. Μπορεί να είναι μια αλλαγή στη δουλειά, αλλαγή τοποθεσίας ή να απομακρυνθείτε από μια σημαντική σχέση. Είναι καλύτερο να κοιτάξετε την ολοκλήρωση, να αφήσετε το παρελθόν και να πάτε προς ένα λαμπρότερο μέλλον.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δέχομαι βοήθεια, καθώς κινούμαι εύκολα σε αυτή την μετάβαση.

tarw-zwdia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα να θυμάστε ότι η νύχτα είναι πιο σκοτεινή λίγο πριν την αυγή. Τα γεγονότα θα σας δείξουν ένα μοτίβο, τόσο αρχαίο όσο το ταξίδι της ψυχής σας. Είναι καιρός να πάρετε μαθήματα ζωής. Ακούστε την εσωτερική φωνή της διαίσθησής σας και συνεχίστε να περπατάτε μέσα στη σκοτεινή νύχτα. Αν νιώσετε σύγχυση, φόβου ή άγχος, ξεχάστε τη λογική και αφήστε το ένστικτο να σας καθοδηγήσει. Οι κάρτες υποδηλώνουν μια κλήση αφύπνισης. Είναι μια συναισθηματική περίοδος στις ερωτικές σχέσεις.

Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εμπιστεύομαι τη διαίσθησή μου και επιπλέω.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 02-08/11 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μπαίνετε σε μια περίοδος διορατικότητας και διανοητικής σαφήνειας. Αποκτάτε νέα προοπτική, καθώς κοιτάτε από διαφορετική οπτική γωνία. Έτσι κατανοείτε τα γεγονότα και μπορείτε να εκφράσετε με λέξεις κάτι σας δυσκόλευε για καιρό. Κάποιοι μπορεί να λάβουν αιφνίδια νέα, που να τους θυμώσουν ή να ραγίσουν την καρδιά τους αρχικά. Ωστόσο, θα είναι θετικά μακροπρόθεσμα, καθώς θα μειώσουν αυτά που θέλετε να «ξεφορτωθείτε». Κάποιοι μπορεί ξαφνικά να βρουν λύση σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Οι κάρτες δείχνουν απαλλαγή από εθισμούς ή κακές συνήθειες. Θα υπάρξει βελτίωση στη διάθεσή σας ή μια στιγμή που θα αλλάξει τη ζωή σας!

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω εξαιρετικές στιγμές διαύγειας.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα παίρνετε ένα πνευματικό μονοπάτι και σας καθοδηγεί το φως που λάμπει μέσα σας. Είναι καιρός να ικανοποιήσετε την εσωτερική σας επιθυμία, να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τη φύση της ύπαρξής σας. Μπορείτε να παραμερίσετε τα προβλήματα, καθώς πρέπει να κάνετε σπουδαιότερη εσωτερική εργασία. Ίσως και να αποσυρθείτε από το περιβάλλον σας για να κάνετε αυτή την μια πνευματική μεταμόρφωση. Ίσως ένας μέντορας να σας καθοδηγήσει. Είναι καλή στιγμή για άτομα στον ακαδημαϊκό τομέα της διδασκαλίας, της μάθησης και της διοίκησης.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι μάρτυρας της φωτισμένης μου καρδιάς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00