Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/11 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/11 Β

Εβδομαδιαία Ταρώ 02-08/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, όταν μια φωτιά καίει για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οξυγόνο καταναλώνεται και μένουν μόνο τα κάρβουνα. Δυστυχώς, φαίνεται ότι βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση αυτή την εβδομάδα. Είστε κουρασμένοι, καταπονημένοι, έχετε εξαντλήσει το ενεργειακό σας απόθεμα. Ίσως απλά σπαταλάτε την ενέργειά σας ή είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Ποια είναι η λύση; Η διανομή! Παραμερίστε τον έλεγχο, επιτρέψτε σε κάποιον να σας βοηθήσει. Είναι καλύτερο να αλαφρώσετε τον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απελευθερώνω τα βάρη μου στους αιθέρες, εμπιστεύομαι το σύμπαν για βοήθεια ώστε να επικεντρωθώ στα σημαντικά.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι φως και ζωή. Τώρα είναι η ώρα να αφοσιωθείτε στο έργο των ονείρων σας, να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε. Εάν κάτι θέλατε να κάνετε αλλά φοβάστε, τώρα βιώστε τον φόβο και κάντε το ούτως ή άλλως. Θα σας είναι πιο εύκολο να ολοκληρώσετε όσα πρέπει και να δοκιμάσετε μερικά από αυτά που θέλετε! Οι κάρτες προβλέπουν επίσης μια εγκυμοσύνη ή γέννα. Η υγεία σας θα είναι καλή, καθώς παλιές αδιαθεσίες θα εξασθενήσουν. Απολαύστε κάθε ώθηση ενέργειας αυτή την εβδομάδα.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σπέρνω το λαμπρό μέλλον μου με τους σπόρους της έμπνευσης και της δημιουργικότητας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia

Εβδομαδιαία Ταρώ 02-08/11 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή η εβδομάδα αναμένεται να φέρει την αγάπη – με κεφαλαία! – στο επίκεντρο της ζωής σας. Είναι η ώρα να κάνετε γνωριμίες, με σαφή ιδέα για αυτά που θέλετε. Μια νέα σχέση ή η ανάκαμψη μιας παλιάς αγάπης είναι στα χαρτιά. Μερικοί ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο προοπτικές. Δεν θα είναι εύκολη η απόφαση, καθώς και οι δύο φαίνονται κερδοφόρες. Η συμβουλή των Ταρώ είναι να επιλέξετε αυτό που μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας σε καθημερινή βάση, με λιγότερη προσπάθεια. Είναι καλύτερα να αποφασίσετε στηριγμένοι στην καρδιά και όχι στο μυαλό σας!

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε μια βαθιά ουσιαστική σύνδεση.

xartomanteia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε απαισιόδοξοι και δεν κοιτάτε με βεβαιότητα το μέλλον. Μπορεί να αισθάνεστε φορτισμένοι από τις προκλήσεις της ζωής. Αναρωτιέστε για τη λογική τους, γιατί αυτά και γιατί τώρα; Διαθέστε χρόνο για να αναλογιστείτε το βαθύτερο μάθημα της ζωής, τι αποτελεί ευλογία και όχι τιμωρία. Τα αστέρια λάμπουν στον ουρανό σας, μια χαλαρωτική φωνή σας ψιθυρίζει ότι «όλα θα πάνε καλά»!

Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Λιλά
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αναμένω θαύματα.

zodia-zwdia-88-1

Εβδομαδιαία Ταρώ 02-08/11 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, οι κάρτες δείχνουν ότι θα λάβετε άφθονες ανταμοιβές για τη σκληρή δουλειά σας! Η επιτυχία σας προσεγγίζει, μετά από έναν μακρύ και ίσως δύσκολο αγώνα. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχετε αναλάβει πάρα πολλά και πρέπει να αποδεσμεύσετε κάποια βάρη. Απαλλαγείτε από τις πολλές ευθύνες, έχετε άγχος χωρίς λόγο. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη χαλάρωση και απόλαυση της ζωής σας. Επίσης, προσέξτε να μην παλινδρομήσετε σε μια σχέση προκειμένου να την κάνετε να λειτουργήσει. Το άλλο άτομο δεν γνωρίζει καν πόσο προσπαθείτε για να την κρατήσετε ζωντανή. Φροντίστε το σώμα σας, ιδίως τον λαιμό και τους ώμους. Προσέξτε τους πονοκεφάλους και την όραση σας.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βαθύ κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απελευθερώνω τα βάρη μου στους αιθέρες, εμπιστεύομαι το σύμπαν για βοήθεια ώστε να επικεντρωθώ στα σημαντικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα ίσως προκύψουν μερικά εμπόδια στην πορεία σας προς την πρόοδο. Μπορεί να οφείλονται στο ότι δεν έχετε θάρρος και θέληση ή απλά επειδή δεν ενδιαφέρεστε. Πρέπει όσα κάνετε, προσωπικά ή επαγγελματικά, η καρδιά σας να το λαχταρά. Είναι καιρός να δουλέψετε σκληρά, να φυτέψετε τους σπόρους σας προσεκτικά, να τους καλλιεργήσετε. Μπορεί να μην δείτε τα αποτελέσματα σήμερα, χρειάζεται αυτοέλεγχος, αυτοπειθαρχία και προσοχή. Σύντομα θα είστε θριαμβευτές. Κάποιο ταξίδι είναι επίσης στις κάρτες: Ελέγξτε εκ των προτέρων τα εισιτήρια και τις κρατήσεις σας.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διαλέγω ποιος γίνομαι και τρέχω προς αυτό με πίστη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66