Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 Α

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή την εβδομάδα έρχονται απρόσμενα νέα για σας που μπορεί να φέρουν πολλές θετικές αλλαγές. Για να επωφεληθείτε από αυτές, πρέπει να βασιστείτε στην
νοημοσύνη και την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε. Επαγγελματικά, θα δουλέψετε επιμελώς για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και το όραμά σας και θα διατηρήσετε παράλληλα ένα σταθερό ρυθμό και την ενέργειά σας. Είναι επίσης ιδανική περίοδος για μαθητές η για οποιονδήποτε ετοιμάζετε να μάθει κάτι νέο ή να ενημερώσει τις δεξιότητές του.

Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές δεξιότητές σας μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να δικτυωθείτε με VIP ή μεγαλύτερους ανθρώπους σε ηγεσία.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Η ατμόσφαιρα είναι ερωτική αυτή την εβδομάδα! Εάν είστε ελεύθεροι, θα ερωτευτείτε σίγουρα, ίσως με κάποιον που γνωρίζετε ήδη. Εάν έχετε σχέση, ο δεσμός ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας θα γίνει πιο έντονος και πιο βαθύς απ’ όσο φαντάζεστε. Για μερικούς θα προκύψει μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να ακολουθήσετε την καρδιά σας και το πάθος σας. Αυτό θα σας χαρίσει την ευτυχία και την επιτυχία μακροπρόθεσμα.

Πολλές φορές η σωστή επιλογή είναι αυτή που πρώτα μοιάζει δυσκολότερη. Ένας Δίδυμος θα σας βοηθήσει και θα σας υποστηρίξει.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε του ωκεανού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε παγιδευμένοι και θύματα. Μπορεί να νιώθετε αδύναμοι γιατί, στο μυαλό σας νιώθετε ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε την κατάστασή σας. Αυτή η αίσθηση αδυναμίας κάνει την κατάστασή σας ακόμα χειρότερη. Τα καλά νέα είναι ότι επειδή αυτές τις παγίδες τις έχετε δημιουργήσει μόνοι σας, μπορείτε και να τις αφαιρέσετε αν το αποφασίσετε. Πρέπει απλώς να βγάλετε τις παρωπίδες και να δείτε πέρα από την περιορισμένη οπτική σας.

Μόλις απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά του φόβου και της αμφιβολίας, θα ξεπεράσετε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

zodia-zvdia-22

Ταρώ Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να σκεφτείτε θετικά και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Αν χρειάζεστε υλικά αγαθά για να νιώσετε καλά, τότε είστε άδειοι και ματαιόδοξοι.
Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στον πνευματικό κόσμο και να μην δεσμεύεστε από το δέλεαρ του φυσικού. Επίσης, μπορεί να απελευθερωθείτε από περιορισμούς που σας κρατάνε πίσω όποτε αποφασίσετε. Δράστε, κάντε όποια βήματα μπορείτε για να χαρίσετε στον εαυτό σας την αίσθηση, όσο διακριτική κι αν είναι αυτή, ότι έχετε τον έλεγχο.

Και τα μικρά βήματα είναι σημαντικά. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης γάμο ή σταθερότητα σε μια σχέση.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-88-1

Ταρω Λέων

Αυτή την εβδομάδα έχετε κλείσει τον εαυτό σας σε νέες ευκαιρίες γιατί έχει νιώσει απόρριψη στο παρελθόν. Μπορεί να βιώσατε χωρισμό ή αποτυχίακαι να προσπαθείτε να αποφύγετε την ίδια κατάσταση. Ωστόσο, μπορεί να χάσετε νέες ευκαιρίες που σας ταιριάζουν γάντι. Αναρωτηθείτε αν το να κλείνετε τον εαυτό σας είναι η καλύτερη πορεία δράσης ή αν είναι ώρα να ανοιχτείτε στις δυνατότητες.

Μερικοί μπορεί να αντιμετωπίζετε μια άλλη κατάσταση. Περιβάλλεστε από αγάπη και αφοσίωση. Αλλά ο κίνδυνος αυτής της κατάστασης είναι ότι αν θεωρείτε την αγάπη δεδομένη, αρχίζετε να την χάνετε.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Πράσινο της ελιάς

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 Α

Ταρώ Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται γύρω από τη διαμάχη για την εξουσία και τη ζημιά που προκαλεί. Εάν υπάρχουν διαμάχες στη δουλειά, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να τις λήξετε. Επικεντρωθείτε στον τρόπο που θα σας πάει μπροστά και θα γεφυρώσει τις σχέσεις σας. Αφήστε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε. Βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε, κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή φάτε το αγαπημένο σας γεύμα. Αν είστε ερωτευμένοι, πρέπει να αφήσετε τον εγωισμό σας και να αποδεχτείτε απλώς την άποψη του αγαπημένου σας.

Σε περίπτωση που ήσασταν άρρωστοι στο παρελθόν, τώρα θα βρείτε τρόπο να λύσετε το πρόβλημα υγείας σας.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι ανοιχτό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra