Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 Β

Ταρώ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να επικεντρωθείτε στην εύρεση της ισορροπίας μέσα σας, στις σχέσεις σας και με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι γύρω σας να σας παρέχουν εποικοδομητική κριτική, ίσως ο προϊστάμενός σας στο γραφείο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας στο σπίτι. Ακούστε προσεκτικά και προσπαθήστε να δουλέψετε πάνω στον εαυτό σας. Στη δουλειά, είναι σημαντικό να είστε ομαδικοί παίκτες και να δουλεύετε παράλληλα με τους προϊστάμενους και τους συναδέλφους σας.

Οι ελεύθεροι μπορεί να προσπαθούν υπερβολικά να ευχαριστήσουν έναν δυνητικό σύντροφο. Να νιώθετε ασφάλεια στο πετσί σας ως άτομο πρώτα. Μόνο όταν νιώθετε ολοκληρωμένοι θα ελκύσετε αγάπη στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Φούξια

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν δύο ειδών διαμάχες: εσωτερικές και εξωτερικές. Οι εξωτερικές συμβαίνουν όταν ο κόσμος γύρω σας γεμίζει με μικρά εμπόδια που δεν θα καθυστερήσουντην πρόοδο σας αλλά είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Οι εσωτερικές διαμάχες εκδηλώνονται όταν το μυαλό παλεύει με την καρδιά και όταν και τα δύο παλεύουν με τη συνείδηση. Αυτή την περίοδο νιώθετε πως δεν πάνε όλα όπως τα θέλατε. Μην αφήσετε τίποτα να σας βγάλει από το δρόμο προς τους στόχους σας.

Μπορείτε να επιτύχετε, αν εκμεταλλευτείτε τη φλογερή ενέργεια γύρω σας αντί να τη χρησιμοποιήσετε για καταστροφικούς σκοπούς, όπως τσακωμούς.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μπλε τιρκουάζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσετε. Οι κάρτες σάς υπενθυμίζουν ότι δεν υπάρχουν μάχες χωρίς σκοπό και ότι οι επιλογές σας πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία μέχρι να βρείτε την ηρεμία και να προχωρήσετε στη ζωή. Ακόμα κι αν δεν έχετε την ευκαιρία να πάτε διακοπές, υπάρχει ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώρες ύπνου, διαλογισμού, μια υγιή ρουτίνα και κίνηση που θα επηρεάσει την καρδιά σας με όλους τους θετικούς τρόπους.

Μην σκέφτεστε ή αναλύετε υπερβολικά, μιλήστε με φίλους και οικογένεια αν δεν νιώθετε καλά.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Ταρώ Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι αισθάνεστε λίγο κακόκεφοι στο συναισθηματικό μέτωπο. Μπορεί να φροντίζετε πολύ τους αγαπημένους σας, αλλά στη διαδικασία να παραμελείτε τον εαυτό σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη, αποβολή ή θέμα υπογονιμότητας.

zwdia-tarw-zodia-19

Μερικοί μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχουν εμπόδια στην έμπνευσή σας. Δείτε αν νιώθετε άνετα με το δημιουργικό πρότζεκτ ή αν νιώθετε άνετα με το φυσικό κόσμο, όπως την καθαριότητα στον χώρο δουλειάς σας, καθώς αυτά επηρεάζουν τη δημιουργική παραγωγικότητά σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/02 Β

Ταρώ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας δίνουν το σημάδι να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Θα είστε τολμηροί αυτή την εβδομάδα. Μην ξεχνάτε, μερικές φορές πρέπει να πάρετε ρίσκα στη ζωή για να πετύχετε. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια εποχή που πρέπει να είστε δημιουργικοί και καινοτόμοι. Ξεχάστε τις παραδόσεις και βρείτε αυθεντικές ιδέες.

Είναι επίσης ιδανική εποχή για να χτίσετε νέες σχέσεις. Η αγάπη χτίζεται αυτή την εβδομάδα. Είναι καλή εποχή για να αναζωπυρώσετε το πάθος στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσετε κάποιον γοητευτικό και ακαταμάχητο.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό πορτοκάλι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9

Ταρω Ιχθύες

Οι κάρτες αυτή την εβδομάδα δείχνουν μια περίοδο που θα λάμψετε, θα κοινωνικοποιηθείτε και θα συνδεθείτε. Μπορείτε να κάνετε μια σύνδεση με καρδιά και μυαλό μέσω της επαφής σας με τους άλλους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ευρύτερο καλό. Η κοινωνική ζωή σας είναι λαμπερή. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια γέννηση. Προσπαθείτε να κάνετε μωρό; Αν ναι, τότε θα έχετε καλά νέα!

Είναι επίσης πιθανό να συνδεθείτε με έναν παλιό εραστή. Μπορεί να έχετε μεγαλώσει και οι δύο από την τελευταία φορά που είχατε ιδωθεί και οι καταστάσεις μπορεί να είναι κατάλληλες για να βρεθείτε ξανά μαζί. Η ερωτική ζωή σας είναι καλή.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76