Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/08 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/08 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 03-09/08 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα μπορεί να περιτριγυρίζεστε από την υπερβολική ενέργεια μιας μητρικής φιγούρας. Απλά προσπαθήστε να την αγνοήσετε για λίγο. Οι κάρτες δείχνουν ότι έχετε καταπιέσει ή παραμελήσει τη γυναικεία πλευρά σας. Πρέπει να την αποδεχθείτε για να ισορροπήσετε την αρσενική και τη θηλυκή ενέργειά σας. Μερικοί μπορεί να θέτουν τις ανάγκες άλλων πάνω από τις δικές τους, γι’ αυτό να οδηγούνται σε προσωπική ζημία. Εναλλακτικά, ίσως αισθάνεστε συναισθηματικά συγκλονισμένοι και παραμελείτε όσα είναι σημαντικά για εσάς.

Μερικοί Κριοί μπορεί να αντιμετωπίσουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αποβολή, διακοπή ή προβλήματα σύλληψης.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω ζωή στο άφθονα πλούσιο μέλλον μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα μαθαίνετε την αξία του φόβου. Μπορεί να αντιμετωπίζετε αντιπαλότητες ή να φοβάστε τους ανταγωνιστές σας. Είναι καιρός να νιώσετε το φόβο, να τον χρησιμοποιήσετε και τελικά να τον κατακτήσετε. Πρέπει να λάβετε θέση, να υπερασπιστείτε όσα πιστεύετε. Ο κόσμος είναι γεμάτος μάχες και πολλοί θα προσπαθήσουν να σας τραβήξουν προς τα κάτω. Πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με πίστη και θάρρος. Μην λυγίζετε από τον άνεμο, να ταλαντευτείτε σαν τα καλάμια.

Δεν έχει σημασία ποιες δυσκολίες έρχονται στο δρόμο σας. Οι κάρτες δείχνουν ότι θα παραμείνετε δυνατοί, θα τις ξεπεράσετε και θα νικήσετε.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι γενναίος και πατώ γερά στο έδαφος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ εβδομαδιαία 03-09/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν συνειδητές συνδέσεις και σημαντικές σχέσεις. Εάν είστε σε σχέση, θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε δίδυμες ψυχές. Η σχέση σας βασίζεται σε βαθιά αγάπη, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλον. Αν είσαι ελεύθεροι, η αγάπη θα χτυπήσει σύντομα την πόρτα σας. Για μερικούς Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική απόφαση σταδιοδρομίας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να ακολουθήσετε την καρδιά και το πάθος σας. Αυτό θα οδηγήσει σε ευτυχία και επιτυχία μακροπρόθεσμα.

Πολλές φορές, η σωστή επιλογή είναι αυτή που στην αρχή φαίνεται πιο δύσκολη.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε ουσιαστικές συνδέσεις και εγώ επεκτείνομαι.

zwdia-66

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να νιώσετε μια αναταραχή από κάτι καινούργιο, που αναδύεται αλλά δεν ξέρετε πώς να το μετατρέψετε σε δράση. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να παίξετε με την ιδέα: Να την αφήσετε να μεγαλώσει, να αναπτυχθεί και να ανθίσει σε αυτό που θέλει να είναι. Μην πιέζετε τίποτα. Ορισμένοι είχατε μια ιδέα και μεγάλες ελπίδες… Αλλά δεν καταλάβατε πλήρως τον εαυτό σας και την κατάσταση, γι’ αυτό ίσως πήρατε λανθασμένες αποφάσεις ή προσεγγίσεις. Δοκιμάσετε ξανά. Επιστρέψτε στην αρχική ιδέα, διορθώστε τη, μελετήστε τη λεπτομερώς και βρείτε εναλλακτικό τρόπο εφαρμογής της.

Ένα νεαρό άτομο μπορεί να φανεί επιθετικό ή εκφοβιστικό απέναντί σας. Καλύτερα να το αγνοήσετε.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Οραματίζομαι το όνειρό μου, ανάβω τη φλόγα.

zodia-zvdia-75

Ταρώ εβδομαδιαία 03-09/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ξέρετε την παροιμία “Το στάσιμο νερό βαλτώνει». Ίσως να μην είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας. Οι καταστάσεις που κάποτε ήταν συναρπαστικές, έχουν γίνει πλέον ομαλές και προβλέψιμες. Αισθάνεστε στάσιμοι και μπαίνετε σε ένα κέλυφος. Ωστόσο, αν σηκωθείτε και βγείτε από αυτό, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολλές ευκαιρίες. Υπάρχουν νέες προοπτικές που σας περιμένουν.

Στο προσωπικό μέτωπο, περιτριγυρίζεστε από αγάπη και αφοσίωση. Ο κίνδυνος υπό τις συγκυρίες, είναι ότι εάν θεωρείτε δεδομένη την αγάπη, θα αρχίσετε να την χάνετε.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Συνειδητοποιώ την πληρότητα και τον πλούτο της ζωής μου.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας. Θα αφήσετε πίσω την κοσμική ζωή για να κάνετε ένα ταξίδι συνειδητοποίησης και αυτογνωσίας. Πολλοί θα έρθουν προς εσάς για συμβουλές. Ο διαλογισμός σε περιόδους μοναξιάς θα είναι χρήσιμος. Ένας δάσκαλος μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας ως πνευματικός μέντορας, για να ενισχύσει τη συνείδησή σας. Οι ερωτευμένοι θα βιώσουν μια βαθιά ψυχική σχέση, που θα αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου. Εάν είστε ελεύθεροι, οι κάρτες δείχνουν ότι μπορεί να ερωτευτείτε ένα φιλικό άτομο.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο του ρουμπινιού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω την έντονα φωτισμένη καρδιά μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22