Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/08 Β

tarw-krisi

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/08 Β

Ταρώ πρόβλεψη 03-09/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα κινείστε σε μια πορεία μετασχηματισμού και ευθυγράμμισης. Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω την αναταραχή και να προχωρήσετε προς την ηρεμία. Ακόμα κι αν τα πράγματα φαίνονται αμήχανα και θυελλώδη, ένα καλύτερο μέλλον σας περιμένει από την άλλη πλευρά. Κάποιοι μπορεί να πιστεύετε ότι για να προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να αφήσετε κάτι σημαντικό πίσω. Και ενώ το κάνετε με κάποια λύπη, γνωρίζετε ότι μακροπρόθεσμα είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να αφορά μια αλλαγή εργασίας ή σπιτιού. Ζητήστε βοήθεια αν την χρειάζεστε.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ωκεανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι τη βοήθεια όσο εύκολα μπαίνω σε αυτή την μετάβαση.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν ρομαντισμό, σύνδεση, έλξη και τέλεια αρμονία. Αν είστε ελεύθεροι, ο ρομαντισμός σας προσεγγίζει. Όσοι έχουν σχέση, θα περάσουν τρυφερές στιγμές. Μπορεί και να αποφασίσετε να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε απόγονο. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα ηθικό δίλημμα: Το σύστημα αξιών τους θα αμφισβητηθεί και πρέπει να ακολουθήσουν ένα υψηλότερο μονοπάτι, ακόμα κι αν είναι δύσκολο.

Είναι καιρός να επιλέξετε την αγάπη: Για τον εαυτό σας, για τους άλλους, για το Σύμπαν. Επιλέξτε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή για ουσιαστική σύνδεση και εγώ επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia

Ταρώ πρόβλεψη 03-09/08 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα μπορεί να προσπαθήσετε συνειδητά να διατηρήσετε ό,τι δεν σας ανήκει δικαιωματικά… Με κάποιο τρόπο προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τις ενέργειές σας, αν και κατανοείτε ότι «ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα». Μερικοί ίσως αυταπατάστε. Ενώ γνωρίζετε τη δυστυχία σας σε μια κατάσταση, προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι όλα είναι καλά. Προσπαθείτε να είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση χωρίς αγάπη; Είστε σε λάθος δουλειά; Εάν κάτι από αυτά ισχύει, ήρθε η ώρα να λάβετε μέτρα για να διορθώσετε την κατάστασή σας.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ενεργώ από μια βάση αγάπης και το σύμπαν γνωρίζει τις προθέσεις μου.

xartomanteia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα κρατιέστε για να μην εκφράσετε την αλήθεια, ειδικά σε ένα δημόσιο φόρουμ. Το σωστό είναι να παραμερίσετε την ανησυχία και να φωνάξετε όσα θέλετε να πείτε. Στη δουλειά, πρέπει να είστε ανοιχτοί στις ιδέες και απόψεις των άλλων. Καλύτερα να μην τις αμφισβητείτε, γιατί μπορεί να ενοχλήσετε τους προϊσταμένους σας. Ακόμα κι αν προσπαθείτε να κατανοήσετε καλύτερα μια κατάσταση ή μια έννοια, υπάρχουν πιο εποικοδομητικοί και μη απειλητικοί τρόποι να το κάνετε.

Αμφισβητείστε μόνο όσα είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς, αντί να κρίνετε όλα όσα παρουσιάζονται.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διευρύνω τη συνείδησή μου και είμαι ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες.

taro-6-9

Ταρώ πρόβλεψη 03-09/08 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα θα συναντήσετε ένα έξυπνο και λογικό άτομο. Αυτό θα σας οδηγήσει στην καρδιά αυτού που σας απασχολεί, με την έντονη διαίσθησή του. Με την ευνοϊκή βοήθειά του θα επιλύσετε το πρόβλημά σας, επαγγελματικό ή προσωπικό. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να λύσετε κάθε πρόβλημα προσεγγίζοντάς το άμεσα. Μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν. Αντίθετα, προσεγγίστε τα πράγματα με λογική και ισχυρό στόχο, αφήστε τα θραύσματα να πέσουν. Μερικές φορές απαιτείται, για να αποφέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Επίσης, σκεφτείτε μήπως ενεργείτε πολύ βιαστικά και καταλήγετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Σκεφτείτε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ο κόσμος είναι γεμάτος ευκαιρίες για περιπέτεια.

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υποδηλώνουν ότι αναζητάτε την ολοκλήρωση ενός ζητήματος. Ό,τι έχει εξαντλήσει τον χρόνο και την ενέργειά σας τελειώνει, για να ανοίξετε χώρο για νέες αρχές. Όσοι βρίσκονται σε σχέση, μπορεί να αισθάνονται ότι έχει βαλτώσει. Εάν προσπαθήσατε να επιλύσετε τα ζητήματά σας αλλά δεν βελτιώνεται, εξετάστε αν είναι η σωστή σχέση για εσάς. Στο επαγγελματικό μέτωπο, φαίνεται ότι είστε σχεδόν στη «γραμμή τερματισμού» με κάποιο τρόπο. Μην σταματήσετε τώρα, η επιτυχία θα είναι σύντομα δική σας.

Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Λουλακί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αγγίζω νέα επίπεδα συνειδητοποίησης: Είμαι αγάπη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia