Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/11 Α

tarw-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/11 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σας είναι εύστροφο και αιχμηρό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας για να αναλύσετε την κατάσταση και να κατανοήσετε καλύτερα τη ζωή. Ωστόσο, μην βιάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς καλή σκέψη. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα βιαστικά, αλλά προσέξτε να μην ενοχλείτε τους άλλους στη διάρκεια. Επαγγελματικά, θα δουλέψετε επιμελώς για να κάνετε πραγματικότητα τις ιδέες σας και να διατηρήσετε παράλληλα ένα σταθερό ρυθμό και την ενέργειά σας.

Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα επίσης. Θα μπορείτε να πείθετε τους άλλους να βλέπουν τα πράγματα απ’ τη δική σας πλευρά.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο γκρι

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή είναι μια εβδομάδα μεταμόρφωσης. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή, αφήνοντας το παρελθόν. Οι κάρτες δείχνουν ότι είστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής αλλά για κάποιο λόγο αντιστέκεστε σε αυτή. Μην μένετε στο ενδιάμεσο στάδιο: Χωρίς να το καταλαβαίνετε, σταματάτε την αλλαγή που θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέρος στη ζωή σας. Λύστε τα θέματα του παρελθόντος. Δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσετε πριν ξεκαθαρίσετε το παρελθόν.

Μόλις το κάνετε, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση προς ένα νέο και καλύτερο αύριο. Ένας Σκορπιός μπορεί να σας βοηθήσει.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως νιώθετε βαριοί και απαισιόδοξοι. Βεβαιωθείτε ότι τα άτομα γύρω σας, δεν θα σας δουν ως ξεροκέφαλο άτομο που θέλει όλα να γίνουν με τον δικό του τρόπο ή να μην γίνουν καθόλου. Μπορείτε μερικές φορές να χαλαρώνετε. Η προσοχή και η σύνεση είναι σημαντικές χωρίς αμφιβολία, αλλά μην χάνετε τις ευκαιρίες επειδή φοβάστε την αλλαγή.

Όσοι έχουν ερωτική σχέση, μπορεί να νιώσουν ότι έχει παρασυρθεί από την καθημερινότητα, ότι η ερωτική σπίθα έχει κάπως χαθεί. Είναι ώρα να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της αγάπης, ενώ παράλληλα είστε η σταθερή στήριξη για το ταίρι σας. Κάντε διακοπές και περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/11 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν καλά νέα σε σχέση με τα χρήματα, τις σχέσεις, τις φιλίες, τη δουλειά και την πνευματικότητα. Θα περιβάλλεστε από καλή ατμόσφαιρα στη δουλειά, καλές φιλίες, επιτυχίες με τη βοήθεια αυτών των φιλιών και καλή τύχη στον έρωτα. Ένας γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού φαίνεται επίσης στις κάρτες. Για την ώρα, μπορεί τα προβλήματα της ζωής να συνεχίζονται… Αλλά μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την σκέψη των δυσκολιών της καθημερινότητας, για να απολαύσετε την παρέα των φίλων και των αγαπημένων σας.

Οι δεσμευμένοι πρέπει να χαλαρώσετε, να σχεδιάσετε διακοπές και ραντεβού με το ταίρι σας και να γιορτάσετε την αγάπη και τη ζωή.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε κολλημένοι, παραλυμένοι από το παρελθόν που φαίνεται να σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι δεν υπάρχουν μάχες χωρίς σκοπό: Οι επιλογές σας πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία, μέχρι να βρείτε την ηρεμία και να προχωρήσετε στη ζωή. Ακόμα κι αν δεν έχετε την ευκαιρία να πάτε διακοπές, υπάρχει ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χρόνο: Ώρες ύπνου, διαλογισμού, μια υγιή ρουτίνα και κίνηση που θα επηρεάσει την καρδιά σας με όλους τους θετικούς τρόπους.

Επαγγελματικά, προσπαθήστε να αποφύγετε τσακωμούς και αντιπαραθέσεις. Χρησιμοποιήστε αυτό τον χρόνο για να σχεδιάσετε το μέλλον.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ

taro-6-9

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/11 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιώσετε αλλαγές, καθώς ο τροχός της τύχης γυρίζει. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, είτε είναι καλό είτε κακό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλώς εκτός του ελέγχου σας. Αν μπορέσετε να το αποδεχτείτε αυτό, η πορεία γίνεται πολύ πιο εύκολη. Αν παλέψετε ενάντια στον Τροχό, θα σας διαλύσει. Γι’ αυτό ακολουθήστε τον.

Οι κάρτες δείχνουν μια εποχή μετάβασης. Οι σχέσεις σας, η δουλειά και η καριέρα σας θα ξεκινήσουν να βελτιώνονται, ακόμα και αν δεν είχατε ελπίδα πριν.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κεραμιδί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66