Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/11 Β

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/11 Β

Ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιώνετε απόρριψη, πόνο ή απώλεια. Δυστυχώς είστε έτοιμοι να νιώσετε ενοχές και στέρηση, για να κρατηθείτε από την εικόνα κάποιου πράγματος που μπορεί να ήταν τοξικό ή κακό για σας. Έτσι, είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν με κάποιο τρόπο. Είναι επίσης καιρός να δείτε την πραγματικότητα.

Ζηλεύετε το ταίρι σας; Σας ζηλεύει αυτό; Έχετε βαθιά ριζωμένους φόβους; Φοβάστε την απόρριψη; Εάν η απάντηση είναι «ναι», είναι ώρα να αλλάξετε τον εαυτό σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μοβ

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν μια υπέροχη στιγμή για τον έρωτα. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα βρουν την αδελφή ψυχή τους. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να εκτιμήσουν την αγάπη και τη χαρά που τους δίνει η σχέση τους. Η κάρτες προβλέπουν επίσης μια περίοδο που θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Για λίγο καιρό μπορεί να νιώσετε διχασμένοι, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας. Αλλά θα μπορέσετε με σιγουριά να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Είναι καλύτερο να κοιτάξετε μέσα σας, να στραφείτε στο υποσυνείδητό σας για απαντήσεις.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Φούξια

zwdia-taro-astra

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μένετε έξω από μια ομάδα. Πιστεύετε πιθανώς ότι ξέρετε καλύτερα και ότι η δική σας προσέγγιση είναι η καλύτερη, είτε λαμβάνετε την υποστήριξη των άλλων είτε όχι. Διασφαλίστε ότι και τα μέσα και οι στόχοι σας είναι δικαιολογημένα. Στην περίπτωση που έχετε καταφύγει στην απάτη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφτείτε και αυτό θα σας διδάξει κάτι σημαντικό. Εξάλλου, η απάτη δεν είναι ο καλύτερος δρόμος προς τη νίκη.

Εναλλακτικά, μερικοί από σας μπορεί να προδοθούν από κάποιον κοντινό σας. Γι’ αυτό προσέχετε!
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε-πράσινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/11 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να δείτε αντικειμενικά και λογικά τη ζωή σας και να βρείτε όλη την αλήθεια. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αναγνωρίσετε ότι έχετε κάνει λάθη, ότι ίσως πρέπει να διορθώσετε κάποια πράγματα. Νομικά θέματα μπορεί να μην βγουν υπέρ σας τώρα. Μερικοί μπορεί να πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας. Δεν είναι η ώρα για ρίσκα ή για επενδύσεις.

zwdia-9-zvdia-9

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για δέσμευση, αλλά εσείς να στέκεστε εμπόδιο στο δρόμο προς τον έρωτα. Για να γίνετε καλός σύντροφος πρέπει να είστε δυνατό άτομο πρώτα. Βρείτε τον εαυτό σας πριν βρείτε την αγάπη.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Κρεμ

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Είναι ώρα να πάρετε ρίσκα και να θέσετε την ενέργειά σας στην ανάπτυξη του εαυτού σας, των μελλοντικών προοπτικών σας και σε νέα μονοπάτια. Τα χαρτιά δείχνουν κίνηση! Φαίνεται ένα ταξίδι, όπως και εξέλιξη σε μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Οι κάρτες δείχνουν ότι ένας νεαρός άντρας, που είναι προσανατολισμένος στη δράση, θα σας βοηθήσει.

Προβλέπουν επίσης χαρούμενη οικογενειακή ζωή, πραγματικές φιλίες, ευτυχία που διαρκεί, τελειότητα στον έρωτα και στη φιλία. Γενικά, είναι μια περίοδος γεμάτη δράση για σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 04-10/11 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στις βασικές σχέσεις σας, καθώς οι κάρτες προβλέπουν έλλειψη αρμονίας και ισορροπίας. Αυτή η έλλειψη μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση και διαφωνία. Μπορεί να καβγαδίσετε με κάποιον αγαπημένο σας. Συγκεκριμένα θέματα μείζονος σημασίας, που δεν αποτελούσαν μέχρι τώρα πρόβλημα, μπορεί να αποκτήσουν βαρύτητα. Υπάρχει πιθανότητα ο/η αγαπημένος/η σας να σας κρατούν κακία για κάποιο λόγο.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας. Γίνετε οι πρώτοι που θα μιλήσουν ανοιχτά: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο να λυθεί απ’ όσο πιστεύατε ότι θα είναι.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Κρεμ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-3-zodia