Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 05-11/10 Α

tarot-m

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 05-11/10 Α .

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 05-11/10 Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, αυτήν την εβδομάδα ξεκινάτε μια άλλη επιδίωξη ή σκέψη και πραγματικά τίποτα δεν σας εμποδίζει. Έχετε μεγάλη δύναμη κατά την αναζήτηση αυτού που χρειάζεστε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υποδειγματικές σας δεξιότητες επικοινωνίας για να ανοίξετε πόρτες και να δημιουργήσετε πραγματικές αλλαγές εκεί που άλλοι έχουν αποτύχει.

zodia-taro-45

Υπάρχουν κάποια άτομα στη δουλειά σας που είναι πρόθυμα να κάνουν αυτό το επιπλέον βήμα για να επιτύχουν τα επιτεύγματα που έχετε καθορίσει. Δεδομένου ότι πρέπει να υπάρχει ένας νικητής, βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς. Ίσως να είσαι καυστικοί και έξυπνοι – αλλά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σας είναι ότι κάνετε τη δουλειά σας.

Τυχερός αριθμός: 21

Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό πράσινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επεκτείνω γρήγορα την επιτυχία μου.

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι έχετε ένα είδος εξουσίας, καθώς ελέγχετε τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να αναγνωρίσετε το όραμά σας και να είστε σίγουροι ότι θα το πετύχετε. Σας ζητείται να προχωρήσετε με θάρρος σε νέες περιοχές. Μερικοί από εσάς μπορεί να βασιστείτε στην εσωτερική σας δύναμη για να χτίσετε μια ζωή που αξίζει να ζήσετε, να φροντίσετε τον εαυτό σας, να αρχίσει να σας αρέσει ο εαυτός σας. Είναι καιρός να αλλάξετε και να είστε σε θέση να μοιραστείτε αυτά τα συναισθήματα, αυτές τις δεξιότητες, με άλλους.

Τυχερός αριθμός: 8

Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκπέμπω σκόπιμα συμπόνια και δύναμη

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 05-11/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να αξιολογήσετε τη σχέση σας με την εξουσία, τον έλεγχο, τη δύναμη και την πειθαρχία. Όλα αυτά τα στοιχεία δουλεύουν για εσάς ή εναντίον σας; Αυτό μπορεί να ισχύει για εσάς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, σχετικά με ένα αυταρχικό αφεντικό. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να αντιμετωπίσετε την εξουσία. Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι με το αυταρχικό αφεντικό σας και να αισθάνεστε την ανάγκη να μπείτε σε ένα πιο ευέλικτο και προσαρμοστικό περιβάλλον. Οι Δίδυμοι που είναι σε σχέση μπορεί να βρουν τον

σύντροφό τους υπερβολικά κτητικό και κυριαρχικό. Αυτή η δυναμική ασκεί πίεση στη σχέση και εμποδίζει τη ροή των αρμονικών ενεργειών μεταξύ σας.

Τυχερός αριθμός: 4

Τυχερό χρώμα: Μωβ

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καθοδηγώ την εξέλιξή μου με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και γενναιοδωρία.

chartomantia-098

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η εβδομάδα γιορτάζει την ενέργεια, λατρεύει το συναίσθημα του ελεύθερου πετάγματος και απολαμβάνει την αίσθηση της αθανασίας. Το βασικό μήνυμα που φέρνουν οι κάρτες είναι πως ότι είναι να κάνετε πρέπει να το κάνετε και να το κάνετε τώρα! Απλά πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων. Μην αντισταθείτε σε αυτό. Τα πάντα κινούνται γρήγορα τώρα, οπότε εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτήν την ορμή για να εκδηλώσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Προσπαθώντας να υποχωρήσουμε λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν είστε προετοιμασμένοι, απλώς θα σπαταλήσετε αυτήν την ευκαιρία. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια σας για να τροφοδοτήσετε τη θετική αλλαγή και να δημιουργήσετε σημαντικά αποτελέσματα.

Τυχερός αριθμός: 8

Τυχερό χρώμα: Μπλε του ωκεανού

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είναι ώρα να δράσετε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot

Ταρώ Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 05-11/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτήν την εβδομάδα αν έχετε μια δύσκολη στιγμή αυτή την περίοδο, ξέρετε ότι αυτή είναι μια στιγμή στη ζωή, και όπως κάθε άλλη, θα περάσει. Θα το ξεπεράσετε. Ασχοληθείτε με το πώς αισθάνεστε, αναγνωρίστε ότι το βρίσκετε δύσκολο. Είναι λογικό. Ο τροχός γυρίζει και η ζωή σας παίρνει μια θετική στροφή. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να μην επιδοθείτε στην αυτολύπηση ή να ενεργήσετε ως θύμα. Στην πραγματικότητα σηκωθείτε, απομακρύνετε τις σκόνες από πάνω σας και επιστρέψτε στη δράση. Αυτό που έχετε περάσει δεν ήταν χωρίς σκοπό. Χρησιμοποιήστε τη θετικότητά σας, μάθετε από τον πόνο σας και αντλήστε σοφία από τις δύσκολες καταστάσεις.

Τυχερός αριθμός: 10

Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι καθημερινά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Αποπνέετε ηρεμία, καθώς βρίσκεστε ισορροπία μέσα σας. Οι φίλοι και η οικογένειά σας ζητούν τη συμβουλή σας ή λαμβάνουν τη βοήθειά σας για την επίλυση συγκρούσεων. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να κρίνετε έναν ανταγωνισμό. Επαγγελματικά, θα συνεργάζεστε με μια ομάδα για να πετύχετε την επιτυχία. Σε περίπτωση που βρίσκεστε αντιμέτωποι με κάποιον, είναι καλύτερο να βρείτε μία μέση οδό και να λύσετε τη διαμάχη σας. Αυτή είναι η στιγμή που αισθάνεστε υγιείς και σε φόρμα. Θα αναρρώσετε από προηγούμενη ασθένεια, εάν είχατε κάποια. Ξεκινήστε γυμναστήριο και κάντε την αρχή στο ταξίδι σας για να είστε δυνατοί και υγιείς.

Τυχερός αριθμός: 14

Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκφράζω την ύπαρξή μου με όραμα και σαφήνεια.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-taro-xartomanteia