Ταρώ 05-11/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Β

tarw-kosmos

Ταρώ 05-11/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Β .

Ταρώ 05-11/10  Ζυγός .

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε την τεράστια επιτυχία και θα σας ακολουθούν οι θαυμαστές σας. Αυτό είναι κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ και σκληρά και τελικά μετατρέπεται προς όφελός σας.

Τα καλά νέα είναι ότι όχι μόνο καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά τώρα λαμβάνετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας και τα αποτελέσματά τους. Μπορεί να λάβετε βραβείο ή δημόσια αναγνώριση από τους συνομηλίκους σας για την εργασία σας.

zodia-taro-45

Μπορεί ακόμη και να είναι απλώς ένα χτύπημα στην πλάτη. Ωστόσο, αυτό δημιουργεί ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης σε εσάς και σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά σας.

Τυχερός αριθμός: 6

Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αξίζω την επιτυχία.

Ταρώ 05-11/10 Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα να περιμένετε το απροσδόκητο. Μια σημαντική αλλαγή, αναταραχή και χάος. Ωστόσο, η σκόνη θα ηρεμήσει. Θα στέκεστε στα ερείπια, βλέποντας τον αέρα καθαρό. Μπορεί να προκύψει κάποιο πένθος, ένας αποχωρισμος. Μπορεί να αισθάνεστε φοβισμένοι ή χαμένοι. Αλλά τώρα υπάρχει χώρος για να οικοδομήσετε κάτι νέο. Ρωτήστε τον εαυτό σας, τι ήταν λάθος με τον παλιό τρόπο; Πώς μπορώ να το κάνω καλύτερα αυτή τη φορά; Βρείτε την αυτοπεποίθηση για να χτίσετε έναν νέο κόσμο που θα είναι πιο ευγενικός, απλός, πιο ειλικρινής, πιο στοργικός ή ό, τι άλλο χρειάζεται.

Τυχερός αριθμός: 16

Τυχερό χρώμα: Ασημί

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στο χάος περπατάω προς το πιο έντονο φως.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia

Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα, σπαταλάτε το χρόνο σας παλεύοντας την αναπόφευκτη αλλαγή που σας περιμένει. Αν και ίσως να μην καταλαβαίνετε πλήρως αυτήν τη στιγμή, θυμηθείτε ότι είναι πιο σκοτεινά πριν από την αυγή και έτσι αυτή η περίοδος θα τελειώσει σύντομα, φέρνοντας μαζί της την αυγή της αυξημένης συνειδητοποίησης και κατανόησης. Για όσους βρίσκονται σε μια σχέση, οι κάρτες προβλέπουν ένα σημείο καμπής. Η σχέση σας θα μπορούσε να εξελιχθεί με κάθε τρόπο – θα μπορούσατε να αναζωπυρώσετε την αγάπη ή μπορεί τελικά να όλο αυτό να έχει τελειώσει. Εάν έχετε περάσει από ένα σκληρό χωρισμό και είστε ελεύθεροι, αρχίζετε να θεραπεύεστε από τον πόνο που σας προκάλεσε. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε εκ νέου.

Τυχερός αριθμός: 10

Τυχερό χρώμα: Χάλκινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι καθημερινά.

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ 05-11/10 Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι το άγχος σας οφείλεται στην αδυναμία σας να το αφήσετε να φύγει. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στη ζωή σας για τις οποίες έχετε τον έλεγχο, αλλά αυτή που σας ενοχλεί ατελείωτα δεν είναι μια από αυτές. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από ό, τι σας πλήττει και μάθετε να το απομακρύνετε πραγματικά. Ο διαλογισμός θα λειτουργήσει θεραπευτικά. Μια

δυσκολία στον τοκετό ή τα γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να ενοχλήσει μερικές γυναίκες. Μερικοί από εσάς μπορεί να πάσχετε από αϋπνία. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, σηκωθείτε και διαβάστε κάτι που σας κάνει ευτυχισμένους. Οι κάρτες προβλέπουν πως σίγουρα θα υπάρξουν χαρούμενες στιγμές.

Τυχερός αριθμός: 9

Τυχερό χρώμα: Πορφυρό

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω τους φόβους μου ως τις ψευδαισθήσεις που είναι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ατήν την εβδομάδα οι κάρτες σας συμβουλεύουν ότι πρέπει να αρχίσετε να οργανώνετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτό που είναι κρίσιμο για εσάς και τι πρέπει πραγματικά να επιτύχετε. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι χρειάζεστε ατελείωτα πράγματα, αλλά δεν τα έχετε σκεφτεί αρκετά για να τα κάνετε πραγματικότητα. Σκεφτείτε τι είναι επιτακτικό για εσάς και τι σας ενθαρρύνει και σας παρακινεί. Σε αυτό το σημείο αρχίστε να οργανώνετε πώς θα επιτύχετε αυτούς τους στόχους που έχετε θέσει. Μπορεί επίσης να είσαι επιδεικτικοί με την ευημερία σας, ασχολούμενοι με τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Είναι βασικό να ξαναζωντανέψετε το πάθος σας ή να ξεκινήσετε ξανά με κάτι που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Τυχερός αριθμός: 2

Τυχερό χρώμα: Λευκό

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ο κόσμος είναι γεμάτος ευκαιρίες για περιπέτεια.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα θα μπορείτε να δείτε το πεπρωμένο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο Τροχός του Πεπρωμένου ακολουθεί τους ρυθμούς του Σύμπαντος, τους κύκλους που υπακούμε και ζούμε, και όλα αυτά τα πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε μέχρι να μάθουμε τα βαθύτερα μαθήματά μας για την Ψυχή. Οι κάρτες σηματοδοτούν μια εποχή μετάβασης από τον έναν τύπο τύχης στον επόμενο. Οι προσωπικές σας σχέσεις, η δουλειά σας και η καριέρα σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται, ακόμα κι αν προηγουμένως δεν υπήρχε ελπίδα.

Τυχερός αριθμός: 10

Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σε κάθε στροφή που κάνω επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00