ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 Β

tarw-krisi

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 Β

ταρώ Ζυγός

Ο Άσος των Ξιφών
Η στιγμή της αλλαγής έφτασε! Ο Άσος των Ξιφών σηματοδοτεί τη διάλυση της ομίχλης και αυτή η εβδομάδα σάς βρίσκει με μεγαλύτερη πνευματική καθαρότητα. Μπορεί να νιώσετε ότι βλέπετε τον κόσμο μέσα από νέα μάτια. Μπορείτε να ξεπεράσετε τον θόρυβο και να βρείτε απευθείας την αλήθεια του θέματος.

Μήπως η κατάσταση δεν είναι όπως φαίνεται; Μήπως κάποιος σας εξαπατούσε; Μήπως εξαπατούσατε εσείς τον εαυτό σας; Σας δίδετε η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να φτάσετε στην καρδιά του θέματος.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός

Το 9 των Ξιφών
Το 9 των ξιφών δείχνει ότι υποφέρετε από κάποιου είδους απώλεια ή απογοήτευση αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αφορά κάτι που περιμένατε ή κάτι που ήταν ξαφνικό και απρόσμενο. Ανεξαρτήτως, αυτό το άγχος σας βαραίνει και σας κάνει πιθανώς να νιώθετε ότι δεν θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε ποτέ.

Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να θρηνήσετε και να θεραπευτείτε, έχοντας κατά νου ότι αν και περνάτε κάτι πολύ δύσκολο, μπορεί να το ξεπεράσετε και να μάθετε από αυτή την εμπειρία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ταρώ Τοξότης

Ο Ερημίτης
Είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα! Ο Ερημίτης υποδεικνύει ότι μπορεί να έχετε ανάγκη από απομόνωση και σκέψη αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να έχετε βιώσει πολλές νέες εμπειρίες τελευταία ή να περάσατε πολύ χρόνο με άλλους.

Τώρα είναι απαραίτητο να κάνετε μια βόλτα στο δάσος, να κλείσετε μια διήμερη απόδραση ή να κάνετε οτιδήποτε που θα σας βοηθήσει να αποσυνδεθείτε από τον έξω κόσμο και να επανασυνδεθείτε με τον έσω. Το να επαναφορτίσετε τις πνευματικές μπαταρίες σας θα σας βοηθήσει να επανεμφανιστείτε με ανανεωμένη οπτική.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 Β

ταρώ Αιγόκερως

Η Αρχιέρεια
Η Αρχιέρεια είναι κυρίως μια κάρτα που αφορά τη διαίσθηση. Αυτή την εβδομάδα καλείστε να ακονίσετε τις δεξιότητες της αντίληψής σας, έτσι ώστε να βελτιώσετε την ικανότητά σας να ακούτε την εσωτερική φωνή σας και να λαμβάνετε μηνύματα από το ασυνείδητο μυαλό σας.

Μήπως κάποιος τομέας της ζωής σας είναι εκτός ισορροπίας; Δεν είστε σίγουροι για το αν βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση; Αυτή η κάρτα σάς ενθαρρύνει να συνδεθείτε με την εσωτερική σοφία σας, γιατί η απάντηση που ψάχνετε βρίσκεται ήδη μέσα σας.

chartomantia-098

ταρώ Υδροχόος

Το 5 των Ξιφών
Ενθαρρύνεστε να επιλέξετε τις μάχες σας με σοφία αυτή την εβδομάδα. Το 5 των ξιφών σηματοδοτεί ότι μια διαμάχη ζυμώνεται αυτή τη στιγμή σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας και μια αντιπαράθεση μπορεί να συμβεί σύντομα. Όταν συμβεί, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κερδίσετε με κάθε κόστος αλλά θα πρέπει να αναλογιστείτε πιο είναι το κόστος.

Στην προσπάθειά σας να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο, μπορεί να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Μπορεί επίσης να σαμποτάρετε τη σχέση σας με το άλλο άτομο. Πριν πάτε στη μάχη, σκεφτείτε ότι μπορεί μια βραχυπρόθεσμη νίκη μπορεί να οδηγήσει σε μια μακροπρόθεσμη απώλεια.

ταρώ Ιχθύες

Το 9 των Ξιφών
Μπορεί να βρεθείτε να προσεγγίζετε την γραμμή του τερματισμού αυτή την εβδομάδα! Το 9 των ξιφών αναγνωρίζει την επιμονή και την αφοσίωση που έχετε δείξει σε ένα προσωπικό στόχο σας. Οι αρχικοί στόχοι και οι ιδέες σας έχουν φυτευτεί και έχουν ανθίσει και βρίσκεστε τόσο κοντά στο να φτάσετε τον προορισμό σας.

Ενώ ο δρόμος μπορεί να ήταν μακρύς και κουραστικός μερικές φορές, δεν είναι τώρα ώρα να τα παρατήσετε. Η αντοχή είναι το σημαντικότερο προσόν σας τώρα, γι’ αυτό φορέστε την πανοπλία σας και συνεχίστε να προχωράτε ό,τι κι αν ρίξει η ζωή στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia