ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 A

taro-troxos-tixis

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 A

ταρώ Κριός

Το 5 των Κυπέλλων
Το 5 των κυπέλλων υποδεικνύει ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαθεί σε μια θάλασσα μετάνοιας και απογοήτευσης. Ενώ ο πόνος που νιώθετε είναι πραγματικός και δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε την έγκριση να μείνετε κολλημένοι σε αυτή την κατάσταση για πάντα.

Επιλέγοντας να επικεντρώνεστε στις αποτυχίες σας ή τα λάθη σας, αποτυγχάνετε να δείτε τα σωστά πράγματα που βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας ή να τα ξεπεράσετε. Υπάρχει ακόμα ελπίδα και είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα να βρείτε πού βρίσκεται αυτή και να μετατοπίσετε προς τα εκεί την προσοχή σας.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος

Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Μήπως το μυαλό σας πετάει στα σύννεφα τελευταία; Ο Ιππότης των πεντάκτινων σάς ωθεί να επιστρέψετε στη γη αυτή την εβδομάδα και να προσπαθήσετε να κάνετε πραγματικότητα τις ιδέες σας. Ίσως είστε όλο λόγια και καθόλου πράξεις.

Εναλλακτικά, μπορεί να αποφεύγετε τις καθημερινές σας ευθύνες για να διασκεδάζετε πιο συναρπαστικές προσφορές. Όποια κι αν είναι η κατάσταση, ενθαρρύνεστε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης ή να ακολουθήσετε τις ρουτίνες σας, καθώς η πρόοδος επιτυγχάνεται μέσω της πειθαρχίας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ταρώ Δίδυμοι

Το 10 των Ξιφών
Το 10 των ξιφών αναγνωρίζει ότι περνάτε μια επώδυνη περίοδο τώρα. Ίσως σας έχουν προδώσει ή μπορεί να βιώνετε μια περίοδο που σας βαραίνουν διάφορα πράγματα. Ποτέ δεν είναι εύκολες αυτού του τύπου οι εμπειρίες.

Ωστόσο αυτή την εβδομάδα καλείστε να επικεντρωθείτε στο νέο ξεκίνημα που φέρνει αυτό το τέλος. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι έχετε πιάσει πάτο, παρηγορηθείτε από το γεγονός ότι δεν σας έχει απομείνει άλλη κατεύθυνση παρά προς τα πάνω. Μην ξεχνάτε, τα εμπόδια μπορεί να είναι ευκαιρίες μεταμφιεσμένες.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 A

ταρώ Καρκίνος

Ο Άσος των Κυπέλλων
Πρόκειται να καβαλήσετε ένα κύμα καλής ενέργειας αυτή την εβδομάδα! Ο Άσος των Κυπέλλων σηματοδοτεί μια περίοδος που ξεχειλίζει από θετική συναισθηματική ενέργεια: αγάπη, ευτυχία, δημιουργικότητα και συμπόνια. Σηματοδοτεί επίσης την ικανότητα να δυναμώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας και ίσως να γνωρίσετε νέους φίλους ή εραστές!

Αν νιώθατε απόμακροι τελευταία, τώρα είναι ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας και να επιτρέψετε στην αγάπη και την ηρεμία που αξίζετε να μπει μέσα της. Είναι η ευκαιρία σας να πιείτε από την κούπα της πνευματικής ικανοποίησης!

chartomantia-098

ταρώ Λέων

Το 8 των Ξιφών
Το 8 των ξιφών αντιπροσωπεύει την υψηλή ενέργεια και την ορμή, σηματοδοτώντας μια περίοδο κατά την οποία θα ολοκληρώσετε και θα καταφέρετε πολλά. Μπορεί να νιώσετε ότι έχετε πολλά που σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα και δεν ξέρετε πού να στρέψετε την προσοχή σας.

Αντιμετωπίστε αυτούς τους περισπασμούς, μένοντας επικεντρωμένοι σε έναν στόχο και αφαιρώντας όλους τους άλλους περισπασμούς. Χρησιμοποιώντας αυτή την ενέργεια προς όφελός σας, θα μετατρέψετε αυτή την περίοδο σε μία μεγάλης παραγωγικότητας και προόδου.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/05 A

ταρώ Παρθένος

Η Δικαιοσύνη
Ευθυγραμμίζονται οι πεποιθήσεις σας με τις πράξεις σας; Κάνατε τις επιλογές που αντικατοπτρίζουν τον ανώτερο εαυτό σας; Αυτό είναι το ερώτημα που η κάρτα της Δικαιοσύνης θέλει να αναρωτηθείτε αυτή την εβδομάδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αν αντιμετωπίζετε μια σημαντική απόφαση τώρα.

Αυτό που κάνετε, μπορεί να έχει μακροπρόθεσμη επιρροή είτε θετική είτε αρνητική και σε εσάς και στους ανθρώπους γύρω σας. Συνδεθείτε με τη συνείδησή σας και επιτρέψετε της να γίνει η πυξίδα που θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι, ώστε να αποφύγετε τις αθέλητες συνέπειες στην πορεία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia