Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/07 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/07 Α

Ταρώ εβδομαδιαία Κριός: Ο Αυτοκράτορας

Αυτό το άτομο είναι αρχιτέκτονας: Μπορεί να οραματιστεί έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό του και έχει τα κότσια να τον δημιουργήσει. Με αυτή την κάρτα για εσάς αυτή την εβδομάδα, ενθαρρύνεστε να χτίσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χειριστείτε τα εργαλεία μόνοι σας, υπάρχουν επαγγελματίες γι’ αυτό.

Όχι, σε αυτό το σενάριο εσείς είστε το αφεντικό, εσείς είστε ο αρχιτέκτονας, εσείς παίρνετε τις αποφάσεις. Θα αναθέσετε σε τρίτους τη χειρονακτική εργασία, εκτός αν σας αρέσει να λερώνετε τα χέρια σας. Καθίστε άνετα στην εξουσία σας και κάντε τα πράγματα να συμβούν!

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος: Ο Μάγος

Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που βρίσκει πλεονεκτήματα από το πουθενά. Αλλά παράλληλα χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία… Και το πιο σημαντικό, πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας στα παρασκήνια. Οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα!

Αυτή την εβδομάδα οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν. Η φήμη σας θα εξαπλωθεί, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριό σας θα εντυπωσιαστεί – αλλά μόνο εσείς ξέρετε το μυστικό: εξάσκηση… και καλλιτεχνία!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ εβδομαδιαία Δίδυμοι: Το Εννέα των Κυπέλλων

Ο παραδοσιακός ορισμός αυτής της κάρτας είναι «η Κάρτα των Ευχών». Πρόκειται για έναν οιωνό, που δείχνει ότι μια πολύ σημαντική ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα. Σηματοδοτεί μια εποχή που θα αγκαλιάσετε και θα απολαύσετε κάτι καλό που θα εμφανιστεί στη ζωή σας.

Δεν σημαίνει ότι θα βρείτε τα νούμερα του τζόκερ ή ότι θα σας ανακαλύψει ένας ατζέντης του Χόλιγουντ… Χωρίς να είναι απίθανο, πιο πιθανό είναι να περνάτε σε μια εποχή που θα έχετε την επιβεβαίωση: Ότι σας αγαπούν, σας τιμούν και σας θεωρούν σημαντικό μέλος μιας ομάδας. Οπότε, είτε βρεθείτε πολύ τυχεροί είτε όχι, σας περιμένει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα νιώθετε καλά με τα θετικά σας συναισθήματα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/07 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου

μελλοντολόγος

Ταρώ Καρκίνος: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Έχετε κάνει μεγάλα βήματα στη σφαίρα της συναισθηματικής μαεστρίας. Τώρα το τελευταίο μάθημα σε αυτό τον κύκλο, είναι να αγκαλιάσετε με αγάπη τον εαυτό σας. Η νίκη σας αυτή την εβδομάδα, κρύβεται στο να έρθετε σε επαφή με το πώς αισθάνεστε και να τιμήσετε τις ανάγκες σας. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχει κάποιος – συχνά μια γυναίκα – που θα βοηθήσει σε αυτό το μάθημα αυτή την εβδομάδα.

Είναι δύσκολο για πολλούς να αφήνουν πίσω τους την ενοχή που συνδέεται με τη φροντίδα του εαυτού μας. Απλά να θυμάστε ότι μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τους αγαπημένους σας, όταν είστε εσείς ανανεωμένοι. Να είστε τόσο καλοί με τον εαυτό σας, όσο είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Ταρώ εβδομαδιαία Λέων: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Υπάρχουν πρακτικές συμβουλές για τη διαχείριση ή/και αύξηση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην καθαρή αξία σας και στη βελτίωσή της.

Μάθετε περισσότερα για τις φορολογικές απαλλαγές και τη βελτίωση των οικονομικών σας, εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει. Εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να φροντίσετε τα οικονομικά σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα!

xartomanteia

Ταρώ Παρθένος: Το Δέκα των Ράβδων

Αυτό το «Δέκα» σημαίνει το τέλος ενός κύκλου που αφορούσε πρακτικές «καθαριότητας». Είναι όπως όταν τελειώνει ένα ωραίο πάρτι: Πρέπει να κατεβάσετε τη διακόσμηση, να πλύνετε πιάτα και να μαζέψετε σκουπίδια. Ακριβώς έτσι. Ίσως να έχει τελειώσει μια σχέση και να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να χωρίσετε ή να πετάξετε. Είτε να τέλειωσε μια θεατρική παράσταση και πρέπει να μαζέψετε τα σκηνικά και να αποθηκεύσετε τα κουστούμια.

Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έχει κάνει τον κύκλο του. Συγχαρείτε τον εαυτό σας που τελειώσατε με αυτό το κεφάλαιο. Μαζέψτε τα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και αφήστε πίσω τα κομμάτια που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν… Κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65