Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/07 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/07 Β

Ταρώ εβδομαδιαία Ζυγός: Ο Βασιλιάς των Κυπέλων

Αυτός ο Βασιλιάς είναι ο άρχοντας της συναισθηματικής σφαίρας. Η κάρτα δείχνει την ικανότητά σας να βλέπετε τις συναισθηματικές λακκούβες που πέφτουν μέσα οι άλλοι… Και τη διάθεση και τάση να τους βοηθάτε να σηκώνονται και πάλι. Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν ή ακόμα και να αναγνωρίσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Δεν μπορούν όλοι να νιώσουν όσα αισθάνονται οι γύρω τους, όπως εσείς.

Ενώ υπάρχουν στιγμές που βιώνετε αυτό το χαρακτηριστικό σας ως αδυναμία, αυτή την εβδομάδα είναι η υπερδύναμή σας. Είναι η ικανότητά σας να βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου, να νιώθετε με την καρδιά κάποιου άλλου. Μοιραστείτε το δώρο σας!

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός: Ο Κόσμος

Είναι ένας νέος Κόσμος! Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται, προμηνύει μια νέα εποχή: Είναι σαν να έχετε μόλις αποφοιτήσει και πρέπει πλέον να αναλάβετε έναν νέο ρόλο στον κόσμο. Δείχνει ότι έχετε πάρει τα διδάγματα του παρελθόντος, τα έχετε ενσωματώσει στην ύπαρξή σας και μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση με όλες αυτές τις γνώσει.

Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται πριν από μια γέννηση, έναν γάμο ή μια άλλη σημαντική μετάβαση της ζωής. Αναγνωρίστε την ανάπτυξή σας και πιστέψτε ότι έχετε βιώσει όλες αυτές τις δοκιμασίες και τους θριάμβους, για κάποιο λόγο: Είστε επιτέλους έτοιμοι να περάσετε στην επόμενη μεγάλη περιπέτεια!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ εβδομαδιαία Τοξότης: Ο Άσος των Ράβδων

Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση, μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα ορμά στην ώθησή σας, στη φιλοδοξία και στη θέλησή σας. Θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Είναι σαν το συναίσθημα που ξυπνάτε το πρωί και αδημονείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας για να… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.

Το καλύτερο στοιχείο είναι πως αυτό που θέλετε εσείς, σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε, το πάθος σας το έλκει προς εσάς καθώς το αναζητάτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε!

Ταρώ Αιγόκερως: Το Δέκα των Πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη χαρά της σταθερότητας. Ίσως είναι μια καλή δουλειά, που οδηγεί σε προκαταβολή για ένα σπίτι. Είτε μια επιπλέον θέση εργασίας, η εξόφληση μιας πιστωτικής κάρτας που αφήνει περισσότερο χώρο οικονομικού ελιγμού. Έχει να κάνει με το να έχετε ένα σχέδιο για το μέλλον, και με τις ανάγκες σας που ικανοποιούνται στο παρόν.

zwdia-zvdia-alex

Αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως πεζό ή ακόμα και βαρετό. Αλλά πολλοί παλεύουν πραγματικά με τα θέματα σταθερότητας. Δώστε στον εαυτό σας ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη, επειδή ήσασταν αρκετά υπεύθυνοι και φροντίσατε για την παρούσα άνεσή σας. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε ή θα έπρεπε να έχετε περισσότερα, αυτή η κάρτα λέει ότι έχετε αρκετούς λόγους για να νιώθετε καλά για αυτά που χτίζετε!

Ταρώ εβδομαδιαία Υδροχόος: Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται, λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης σας περιμένει. Οι Ακόλουθοι φέρνουν νέες πληροφορίες, από τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε και να μάθετε. Σε αυτή την περίπτωση, λένε ότι η μάθηση θα αφορά τον τομέα της έμπνευσης, της δημιουργικότητας και της εσωτερικής φωτιάς.

Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε σε μια νέα προσπάθεια, που θα κάνει τους δημιουργικούς χυμούς σας να ρέουν. Αυτό απαιτεί να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να εμπιστευθείτε τη νέα φωνή σας. Αυτός ο ενθουσιασμός θα σας δώσει μια νέα οπτική στη δημιουργική διαδικασία, θα βοηθήσει να ενισχύσετε τους δημιουργικούς μύες σας. Απολαύστε τη δράση!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/07 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου

taro-6-9

Ταρώ Ιχθύες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Σελώστε τα άλογά σας, στρατιώτες. Ήρθε η ώρα να μπείτε στην οικονομική μάχη. Αυτός ο κύκλος θα σας βρει εξοπλισμένους, για να προχωρήσετε στην οικονομική αρένα. Ώρα να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση, να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Ξεκινήστε την εξοικονόμηση σήμερα. Ή πληρώστε το χρέος σας. Ή κάντε την επιπλέον δουλειά για να πληρώσετε τις διακοπές σας. Ή αγοράστε ένα νέο κομμάτι γης.

Ό,τι κι αν είναι, οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας να κάνετε το σωστό με τα χρήματά σας. Να είστε πρακτικοί, να προσέχετε τις λεπτομέρειες, να τσεκάρετε τους αριθμούς… Αλλά να προχωράτε μπροστά. Εμπρός λοιπόν, αναλάβετε την ευθύνη του μέλλοντός σας. Επίσης, αρχίστε καθαρίζοντας τις ντουλάπες σας, για να απαλλαγείτε από τα άχρηστα που καταλαμβάνουν χώρο!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76