ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/01 Β

osiris-tarw

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/01 Β

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα η διαίσθησή σας μεγαλώνει. Είναι καιρός για πνευματική ανάπτυξη, εσωτερική φώτιση, θεϊκή γνώση και διαφώτιση. Οι απαντήσεις που ψάχνετε θα έρθουν από μέσα σας, από εσωτερική ανάλυση, από τη βαθύτερη αλήθεια. Είναι καιρός να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας μέσα από τον διαλογισμό, τον οραματισμό, τον σαμανισμό ή παίρνοντας μέρος σε μια θρησκευτική ή πνευματική ομάδα. Είναι καλή εποχή για τον έρωτα.

Όσοι έχουν σχέση θα κατανοούν τηλεπαθητικά το ταίρι τους. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να βρουν έναν έρωτα αγνό και αθώο. Η μερική έκλειψη του Ηλίου στις 5 και 6 Ιανουαρίου θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λιλά

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα φέρνει διαμάχες για την εξουσία και αντιπαραθέσεις. Είναι ο καιρός που προσπαθείτε αδιάκοπα να διαφωνήσετε με κάποιον για να καταλάβετε μόνο ότι θα χάσετε ό,τι κι αν γίνει. Προσπαθείτε να εξηγήσετε τη δική σας οπτική αλλά όποιος κι αν βρίσκεται απέναντι σας δεν ακούει. Και χωρίς αμφιβολία νιώθει το ίδιο για εσάς. Και οι δυο παλεύετε για να νικήσετε εις βάρος του άλλου. Και όταν έχετε αυτή την αντιδραστική στάση, καταλήγετε να νιώθετε απαίσια είτε νικήσετε είτε όχι. Έτσι, αγαπητοί μου, διαλέξτε τις μάχες σας.

Δεν αξίζουν τα πάντα για να παλεύετε γι’ αυτά. Σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και αυτά που σας νοιάζουν περισσότερο. Προσπαθήστε να είστε ευχάριστοι απέναντι στους άλλους.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ασημί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/01 Β

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να σταματήσετε προσωρινά τη δράση και να ακολουθήσετε τη ροή. Είναι αυτό που είναι! Αποδεχτείτε το και παραδώστε τον έλεγχο. Μπορεί να νιώθετε ανυπόμονοι. Μπορεί να περιμένετε το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης κατάστασης. Αλλά οι κάρτες σας συμβουλεύουν να περιμένετε λίγο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση στην οποία κάποιος σας ενοχλεί, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την αντιπαράθεση. Παραδείγματος χάρη, μπορεί ένας ενοχλητικός γείτονας να απειλεί την ηρεμία της γειτονιάς σας.

Οι κάρτες μας θυμίζουν ότι οι καλύτερες νίκες βγαίνουν συχνά από τις μάχες που αποφύγαμε να κάνουμε ενώ ο εχθρός κατέστρεφε τον εαυτό του. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει έλλειψη σαφήνειας για ένα θέμα ή σύγχυση για κάτι. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να μην βλέπετε τις ευκαιρίες αυτή τη στιγμή να ξεκολλήσετε από μια κατάσταση, αλλά αυτές βρίσκονται εκεί. Τα συναισθήματά σας μπορεί να εμποδίζουν τη λογική σας. Αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν λίγο, αλλιώς θα κινδυνεύσετε να χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Είναι καιρός να αφήσετε τον θυμό σας ή την ανάγκη σας για έλεγχο. Στραφείτε στη διαίσθησή σας για να σας βοηθήσει να διαλύσετε την ομίχλη της σύγχυσης γύρω σας.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/01 Β

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν απελευθέρωση από την αγωνία, τη διαμάχη ή τη δυσφορία. Αυτή η απελευθέρωση δεν θα έρθει απευθείας, αλλά θα φέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στη ζωή σας. Τα χειρότερα πέρασαν. Έχετε επιβιώσει και τα βάσανα έχουν τελειώσει πια. Η ελευθερία αντικαθιστά την οδύνη και την απόγνωση. Τώρα πρέπει να καθαρίσετε τον εαυτό σας, να ανεβείτε πάλι στη σέλα και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Η αλλαγή και η απελευθέρωση παλιών στάσεων και πεποιθήσεων είναι απαραίτητες αν θέλετε να κάνετε πρόοδο. Μην κουβαλάτε μαζί σας το βάρος παλιών πληγών αν θέλετε να ξεκινήσετε απ’ την αρχή.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

tarw-zwdia

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Πάρτε ρίσκα, βάλτε ενέργεια στην ανάπτυξή σας και στις νέες κατευθύνσεις. Μερικοί από σας μπορεί να ταξιδέψετε λόγω δουλειάς. Γενικώς, είναι μια καλή περίοδος επαγγελματικά, καθώς φαίνονται εξελίξεις στην καριέρα σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή. Θα είστε απασχολημένοι με τη δημιουργία νέων πραγμάτων και θα βιάζεστε να προχωρήσετε. Ένας νέος άντρας, προσανατολισμένος προς τη δράση, θα σας υποστηρίξει.

Τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σας θα αυξηθούν και θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Είναι καλή εποχή για την αγάπη. Οι γυναίκες Ιχθύες μπορεί να βρουν τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο που θα τις βοηθήσει και θα τις υποστηρίξει.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

dream