ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/01 A

tarw-krisi

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/01 A

ζώδια Κριός

Είναι ώρα να δράσετε σαν τις βασίλισσες μέλισσες. Είναι μια καταπληκτική εβδομάδα, ειδικά για τις γυναίκες. Είστε σέξι, τολμηροί, χαρισματικοί και ελκυστικοί. Θα είστε το κέντρο έλξης στα πάρτι και τις παρέες. Δείχνετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Οι γυναίκες Κριοί θα τραβούν τα βλέμματα, τόσο στην προσωπική ζωή τους όσο και στην επαγγελματική. Δεν είναι αλαζονεία, απλώς έχετε πίστη στις ικανότητές σας. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πάρετε.

Οι άντρες Κριοί μπορεί να γνωρίσουν μια φλογερή και πληθωρική γυναίκα που θα αποδειχθεί ευεργετική για σας. Είναι καλή εβδομάδα και για τον έρωτα.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Βαθύ κόκκινο

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα το μότο σας είναι «επαγρύπνηση». Είναι καιρός για προετοιμασία, για εγρήγορση. Είναι καιρός να διατηρήσετε τη δύναμή σας. Θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε ενδεχόμενο. Αναγνωρίστε τη δύναμή σας και να είστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε προς υπεράσπισή σας. Οι κάρτες προβλέπουν μια δύσκολη κατάσταση αλλά προβλέπουν επίσης ότι θα βρείτε τρόπο να την ξεπεράσετε.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε ότι χρειάζεται μέσα σας για να βγείτε νικητές, πρέπει απλώς να βγάλετε αυτή την πλευρά προς τα έξω και να λάμψετε.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα μαθαίνετε την αξία τους θάρρους και του φόβου. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αντίσταση ή διαμάχη. Μπορεί να φοβάστε τους αντιπάλους σας, αλλά αυτή τη φορά νιώστε τον φόβο σας, χρησιμοποιήστε τον και στο τέλος κατακτήστε τον. Πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας και να υποστηρίξετε αυτά που πιστεύετε. Ο κόσμος είναι γεμάτος αγώνες, οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας σύρουν κάτω αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους πάντες με πίστη και θάρρος.

Μην πέσετε κάτω από τον δυνατό άνεμο, αλλά προσπαθήστε να κουνηθείτε μαζί του όπως κάνουν τα καλάμια. Δεν έχει σημασία πόσες δυσκολίες θα βρεθούν στο δρόμο σας, οι κάρτες δείχνουν ότι θα τις ξεπεράσετε σίγουρα και θα βγείτε νικητές.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/01 A

xartomanteia

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα μπορέσετε να δείτε το πέπλο της μοίρας –την ύφανση των κλωστών της ζωής να δένονται μαζί σε αυτό που είναι, που θα είναι. Αυτό που είναι για σας δεν θα σας προσπεράσει και μια παράξενη τροπή μπορεί να διασφαλίσει ότι θα λάβετε αυτό που ήταν για σας απ’ την αρχή. Η μοίρα μπαίνει στη μέση για να σας σπρώξει προς αυτό που είναι δικό σας.

Οι κάρτες δείχνουν μια εποχή μετάβασης από το ένα είδος τύχης στο επόμενο. Οι σχέσεις σας, η δουλειά σας και η καριέρα σας θα ξεκινήσουν να βελτιώνονται, ακόμα κι αν μέχρι τώρα δεν είχατε ελπίδα.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως έχετε βρεθεί σε τέλμα. Ο ρυθμός σας μετατρέπεται από αργός αλλά σταθερός σε κολλημένος και λιμνάζων. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι γίνεστε πεισματάρηδες ή εμμονικοί χωρίς να χρειάζεται. Είναι καλό να προσέχετε τη λεπτομέρεια, αλλά θα πρέπει να την ξεπεράσετε και να τελειώσετε τη δουλειά σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να αποφεύγετε μια σημαντική δουλειά.

Δεν κάνετε τη δουλειά γιατί δεν θέλετε να την κάνετε ή να πραγματοποιήσετε αυτόν τον στόχο.
Είναι καιρός να αναλύσετε αν πρέπει να είναι αυτός ο στόχος σας ή αν δεν είναι πλέον κάτι που θέλετε.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/01 A

ζώδια Παρθένος

Οι κάρτες αυτή την εβδομάδα φέρνουν την ανανέωση της νέας χρονιάς και μιας νέας αρχής! Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται για σας. Είναι καιρός να κυλήσετε μαζί της, είτε είναι μια νέα σχέση είτε μια νέα δουλειά είτε ένα νέο σπίτι. Το παλιό ταξίδι έχει τελειώσει αλλά το επόμενο, ένα ταξίδι σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης, ξεκινά.

Οι Παρθένοι που ήταν άρρωστοι, τώρα θα αναρρώσουν ή θα βρουν έναν νέο γιατρό ή φάρμακο που θα τους βοηθήσει να θεραπευτούν γρηγορότερα. Η φωνή της μοίρας σάς καλεί, ακούστε τη και προχωρήστε προς ένα λαμπρότερο μέλλον.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia