Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Α

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 07-13/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα πρέπει να ασχοληθείτε με το κομμάτι της σχέσης σας που αφορά τα χρήματα και τον πλούτο: Φαίνεται ότι δεν το διαχειρίζεστε καλά. Μπορεί να κερδίζετε μεγάλα χρηματικά ποσά… Αλλά μόλις τα εισπράττετε, τα σπαταλάτε σε ακριβές αγορές ή σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Χρειάζεστε αυτοπειθαρχία και έλεγχο, εξοικονομήσετε για το μέλλον ενώ απολαμβάνετε τους καρπούς της εργασίας σας. Μια άλλη πτυχή που πρέπει να μελετήσετε αυτή την εβδομάδα, είναι η στασιμότητα. Αισθάνεστε κολλημένοι σε μια ρουτίνα; Πρέπει να χαλαρώσετε.

Περάστε λίγο χρόνο με την οικογένεια, δείτε μια ταινία ή κάντε άλλα πράγματα που σας αρέσουν.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Ροζ τριανταφυλλένιο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ονειρεύομαι την απεριόριστη δυνατότητά μου στην ύπαρξη με σταθερή επιθυμια και αγάπη.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, οι κάρτες προβλέπουν μια περίοδο δυσαρμονίας που μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και ανησυχία. Αυτή την εβδομάδα εστιάζετε στην ισορροπία: Στον εαυτό σας, στις σχέσεις, στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας. Τα άτομα γύρω σας παράσχουν εποικοδομητική κριτική. Μπορεί να είναι το αφεντικό σας στο γραφείο ή ένα μέλος της οικογένειας στο σπίτι. Προσέξτε περισσότερο, δουλέψτε το με τον εαυτό σας. Στα εργασιακά, είναι σημαντικό να ενεργείτε ομαδικά με τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους σας.

Όσοι είστε ελεύθεροι, προσπαθείτε πολύ για να ευχαριστήσετε ένα πιθανό ταίρι… Αλλά θα πρέπει πρώτα να νιώθετε ασφαλείς με τον εαυτό σας. Δεν μπορεί, ούτε πρέπει να σας «ολοκληρώνει» ο/η σύντροφος.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Περπατώ στο μεσαίο μονοπάτι και τρέφω την ολότητα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία 07-13/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε εργαστεί σκληρά για να έλξτε την αφθονία στη ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Οι προσπάθειες, η αυτοπεποίθηση και η πειθαρχία σας, έχουν πλέον οδηγήσει σε μια άξια επιτυχία, μια σταθερή βάση για τον υλικό πλούτο και την άνεσή σας. Τώρα καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τις πολυτέλειες και τις χαρές της καλής ζωής. Το αξίζετε! Μερικοί Δίδυμοι μπορεί να επιδοθούν και σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή να εργαστούν για κοινωνικούς σκοπούς.

Αυτή είναι καλή στιγμή να επενδύσετε με σύνεση, να αναζητήσετε οικονομικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε τα κέρδη σας.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι άξιος της ευδαιμονίας και της αφθονίας που πρόκειται να απολαύσω.

zwdia-66

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην αγάπη και φροντίδα του εαυτού σας. Είναι η ώρα να του δώσετε την τρυφερή σας ενέργεια. Μπορεί να αναζητήσετε ισχυρότερη σύνδεση με τη φύση, να περάσετε μερικές ώρες σε ένα πάρκο ή έναν κήπο. Αναπνεύστε το φως καθώς περιβάλλεστε από την ομορφιά της φύσης. Πιστέψτε στη Μητέρα Γη, εξασκήστε τεχνικές γείωσης.

Μερικοί μπορεί να χρειαστεί να φροντίσουν τους γονείς τους, ειδικά τη μητέρα τους αν υποφέρει από προβλήματα υγείας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω ζωή στο άφθονα πλούσιο μέλλον μου.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 07-13/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα πρέπει να πατήσετε παύση! Κάντε ένα βήμα πίσω στη δουλειά, σκεφτείτε τι θέλετε να ακολουθήσει. Μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής, μπορεί και όχι. Ίσως πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση ή την προσέγγισή σας, είτε απλά να κάνετε τροποποιήσεις. Αν διαπιστώσετε ότι τα πράγματα πάνε καλά, δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι! Αν κάτι δεν το νιώθετε σωστό, μην τα παρατάτε. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Πάρτε το χρόνο σας, δεν υπάρχει βιασύνη.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι πρόκειται να αποκομίσω, γνωρίζοντας ότι η ζωή μου παίρνει μια όμορφη κατεύθυνση.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή η εβδομάδα θα κάνει τα παραμύθια να γίνουν πραγματικότητα! Θα σημάνει την άφιξη μιας αδελφής ψυχής ή μια ευτυχισμένη ζωή. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και όλα θα λειτουργήσουν προς το καλύτερο. Υπάρχει ηρεμία και χαλάρωση στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό μπορείτε για μια στιγμή απλά να ξεχάσετε όλα τα υλικά προβλήματα. Αυτή η επιτυχία δεν είναι φευγαλέα ή προσωρινή, είναι μια γαλήνη και αρμονία με διάρκεια που μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε.

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι απίστευτη. Σας περιβάλει η ενότητα και η αφθονία.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ζω σε μια κατάσταση ενότητας, δίνω αρμονία και αγάπη στις σχέσεις

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00