Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Β

tarw-krisi

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/09 Β

Ταρώ 07-13/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια εποχή μετάβασης. Πρέπει να προχωρήσετε ή να απομακρυνθείτε, να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι ή ίσως να επανεξετάσετε τις φιλοδοξίες σας. Ίσως πρέπει να εγκαταλείψετε μια παλιά λαχτάρα ή ελπίδα, καθώς τώρα γνωρίζετε ότι δεν θα αποφέρει ποτέ καρπούς. Αυτή είναι η στιγμή να στραφείτε σε υψηλότερους σκοπούς, να επιδιώξετε πιο ουσιαστικούς στόχους. Αν και οι κάρτες δείχνουν έναν αποχωρισμό, δείχνουν επίσης ένα θεραπευτικό ταξίδι: Πάρτε μαζί σας μόνο ό,τι χρειάζεστε και αφήστε τα υπόλοιπα πίσω. Δεν αποκλείεται να αφορά και ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απομακρύνομαι από την αρνητικότητα, επιλέγω μια επαναστατική πράξη αγάπης του εαυτού μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα θα εξετάσετε την απόδοση μιας επένδυσής σας: Μπορεί να πρόκειται για χρήματα, σχέση, σκληρή δουλειά ή επάγγελμα. Έχετε φτάσει σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, όπου αξιολογείτε την κατάσταση. Ίσως αφορά την οικονομική επένδυση σε ένα έργο, που δεν είστε σίγουροι αν θα αποδώσει κέρδος. Ίσως επενδύετε συναισθηματικά σε μια σχέση, χωρίς να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας ανταποδίδει την αγάπη. Μήπως εργάζεστε πολύ σκληρά αλλά δεν ανταμείβεστε ή εκτιμάστε γι’ αυτό; Ήρθε η ώρα να βάλετε προτεραιότητες και να εστιάσετε στην ισορροπία της συνεισφοράς σας έναντι της επιβράβευσης.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι πρόκειται να αποκομίσω, γνωρίζοντας ότι η ζωή μου παίρνει μια όμορφη κατεύθυνση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ 07-13/09 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα θα αξιοποιήσετε την γήινη ενέργειά σας! Θα την συμπεριλάβετε στη ζωή σας, καθώς αναδύεστε ως πιο σταθερά, υγιή και αξιόπιστα άτομα… Δυνατά – αλλά όχι δημιουργικά. Επιτυχημένα – αλλά ίσως χωρίς πολλή φαντασία. Φαίνεται να είστε γενναιόδωροι με τους πόρους σας, έτοιμοι να βοηθήσετε όποιον έχει ανάγκη… Αλλά είναι απίθανο να δεχτείτε εσείς βοήθεια από άλλους. Είναι καιρός να τηρήσετε μια υπόσχεση, να διορθώσετε κάτι που έχει χαλάσει, να κερδίσετε χρήματα ή να χρηματοδοτήσετε ένα νέο εγχείρημα.

Οι γυναίκες που αναζητούν την αγάπη, θα συναντήσουν ένα υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο που θα τις κερδίσει με την τιμιότητα και την αξιοπιστία του.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ονειρεύομαι την απεριόριστη δυνατότητά μου στην ύπαρξη, με σταθερή επιθυμία και αγάπη.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 05-12/09 Νέα συμβάντα στην ζωή των ζευγαριών

zwdia-3-zodia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα θυμηθείτε το κεφάλαιο της Γένεσης από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου: Το αστέρι της Βηθλεέμ φώτισε τους ουρανούς και καθοδήγησε τους Τρεις Μάγους από την Ανατολή στη γενέτειρα του Ιησού. Οι κάρτες προβλέπουν την εμφάνιση ενός Αστεριού στη ζωή σας. Θα είναι μια χαλαρωτική φωνή από τον νυχτερινό ουρανό, που σας ψιθυρίζει ότι όλα θα πάνε καλά. Εμπιστευτείτε το παρόν και το μέλλον σας, το Αστέρι θα φωτίσει τον δρόμο σας. Εάν αισθάνεστε ότι κάτι σας καλεί, ανταποκριθείτε. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνετε, δημιουργήστε, δοκιμάστε. Προσεγγίστε το με αγάπη και κάντε την προσπάθειά σας.

Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι απόλυτα άξιος για την ευδαιμονία και την αφθονία που πρόκειται να απολαύσω.

taro-6-9

Ταρώ 07-13/09 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα ο χρόνος έχει ωριμάσει. Όταν ο καρπός είναι ώριμος, πέφτει από το δέντρο μόνος του. Τη μια στιγμή κρέμεται από ένα νήμα στα κλαδιά, την επόμενη πέφτει: Το δέντρο έχει αναγνωρίσει την ωρίμανσή του και τον αφήνει να φύγει. Έτσι έχει φτάσει και η δική σας ωρίμανση! Έχετε πετύχει πολλά και είναι ώρα να καθίσετε και να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Ίσως θελήσετε να μοιραστείτε τους θησαυρούς και την περιουσία σας με άλλους. Μπορείτε να ασχοληθείτε με φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή να ακολουθήσετε το ενδιαφέρον σας για την πνευματικότητα ή τη θρησκεία.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι απόλυτα άξιος για την ευδαιμονία και την αφθονία που πρόκειται να απολαύσω.

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η εβδομάδα αυτή φέρνει αυτοδιάθεση, αυτοπεποίθηση και νίκες. Έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης, ό,τι απαιτείται για να θριαμβεύσετε. Απλά προχωρήστε αποφασιστικά και θα φτάσετε εκεί, είστε έτοιμοι! Ίσως είναι καλή ιδέα να αξιοποιήσετε κάποιους αντίθετους παράγοντες για να πετύχετε. Επαγγελματικά αυτό μπορεί να σημαίνει τη βοήθεια από ομάδες ή τμήματα, για να διασφαλίσετε την επιτυχή έκβαση του έργου σας. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός.

Ένα άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει και να σας υποστηρίξει.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διάλεξα ποιος θα γίνω και οδεύει εκεί με αποφασιστικότητα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia