Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/12 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/12 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 07-13/12 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, βρίσκεστε σε παρόμοια κατάσταση με την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς περνάτε μια φάση επαναπροσδιορισμού. Φαίνεται ότι ετοιμάζεστε να προχωρήσετε μετά από μια δύσκολη στιγμή… Είστε κουρασμένοι αλλά σοφότεροι και ισχυρότεροι. Ακόμα κι αν νιώθετε λυπημένοι, είστε αποφασισμένοι να ξεκινήσετε ξανά. Αυτό θα είναι ένα θεραπευτικό ταξίδι. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται ότι για να προχωρήσουν, πρέπει να αφήσουν κάτι πίσω. Και ενώ το κάνουν με κάποια λύπη, γνωρίζουν ότι μακροπρόθεσμα είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η περιγραφή μπορεί να αφορά και μια αλλαγή εργασίας ή σπιτιού. Ζητήστε βοήθεια αν την χρειάζεστε.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ωκεανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι τη βοήθεια εύκολα, όσο προχωράω μέσα σε αυτή τη μετάβαση.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα θα σας συντροφεύσει η κάρτα του Ήλιου! Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την επιτυχία, την αφθονία και τη λάμψη. Δίνει δύναμη και ζωντάνια σε όσους είναι αρκετά τυχεροί για να αισθανθούν τη θέρμη του. Υπάρχει πολλή χαρά και ευτυχία – που την λαμβάνετε. Όσο δυσχερή κι αν σας φαίνεται η κατάστασή σας, ανεξάρτητα από το πόσα προβλήματα έχετε, ο Ήλιος θα συνεχίσει να ανατέλλει: Κοιτάξτε τη ζωή σας με νέα οπτική, απορροφήστε τη δύναμη του ήλιου στη ζωή σας. Προβλέπεται μια νέα αρχή, τώρα που η μεγάλη νύχτα τελείωσε και ο Ήλιος λάμπει με όλη του τη δόξα. Είναι επίσης πιθανό να πάρετε χαρά από τα παιδιά. Μερικοί μπορεί και να αποκτήσετε παιδί!

Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στην ολότητα λάμπω σαν τον ήλιο και είμαι χαρούμενος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia

Ταρώ εβδομαδιαία 07-13/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα ίσως να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Οι κάρτες υποδηλώνουν την ύπαρξη άγχους και αρνητικών σκέψεων. Φαίνεται ότι είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, αδύναμοι να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και προβλήματα ή τη ζωή γενικά. Μπορεί να έχετε εξαντληθεί, να θέλετε να επιστρέψετε στο παρελθόν και να ξαναγράψετε την πορεία της ζωής σας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά ή να έχετε εμμονή με τα χειρότερα σενάρια… Αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Είναι καλύτερα να δείτε την κατάστασή σας από μια νέα οπτική γωνία.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω τους φόβους μου ως τις ψευδαισθήσεις που είναι.

chartomantia-098

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα: Αυτό που δεν σας σκοτώνει, σας κάνει πιο δυνατούς! Εάν περνάτε μια δύσκολη περίοδο, ίσως οφείλεται στις προηγούμενες επιλογές σας. Απλά περιμένετε να βελτιωθούν τα πράγματα και αποδεχτείτε την κατάσταση. Όσο λιγότερο παλεύετε, τόσο λιγότερο οδυνηρή θα είναι η αναμονή. Και η αναμονή μπορεί να αποφέρει καρπούς, αν αξιοποιήσετε τον χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βελτιωθείτε. Αυτό ισχύει για τη ζωή γενικά, έτσι δεν είναι; Οι κάρτες αντιπροσωπεύουν επίσης την ανεξαρτησία σας και την προθυμία να δείτε τα πράγματα διαφορετικά.

Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Τριανταφυλλένιο Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου των απεριόριστων θαυμάτων.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 07-13/12 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν επιτυχία! Θα νιώσετε να γεμίζετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια, μετά από την επίτευξη κάτι σταθερού και πραγματικού. Τώρα καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τις πολυτέλειες και τις χαρές της καλής ζωής. Το αξίζετε! Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε. Μπορείτε να οργανώσετε μια ειδική περίσταση ή να πάρετε ένα προσωπικό δώρο για να το γιορτάσετε. Επίσης, κάποιοι Λέοντες μπορεί να επιδοθούν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή να εργαστούν για κοινωνικούς σκοπούς.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι απολύτως άξιος της ευδαιμονίας και της αφθονίας που πρόκειται να απολαύσω.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται να γίνεστε τόσο εμμονικοί με τις λεπτομέρειες, που παγιδεύεστε και δεν τις ξεπερνάτε. Μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι στη ρουτίνα σας, να βαρεθείτε από όσα σας περιβάλλουν. Μήπως επιθυμείτε μια αλλαγή; Ήρθε η ώρα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον εαυτό σας, για το αν πρέπει πραγματικά να στοχεύσετε σε αυτό. Όσοι έχετε σχέση, μπορεί να αισθάνεστε βαλτωμένοι και έτσι η σπίθα της αγάπης να μειώνεται. Είναι καιρός να την αναζωπυρώσετε, να λειτουργήσετε ως η σταθερή αξία και στήριγμα για το ταίρι σας.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σπυρί – σπυρί φυτεύω το μέλλον μου, με τα σταθερά θεμέλια της πίστης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia