Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/12 Β

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/12 Β

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/12 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα ίσως δυσκολευτείτε να αξιοποιήσετε την υψηλότερη νοημοσύνη σας. Αυτό σας κάνει να νιώθετε χαμένοι και χωρίς κατεύθυνση, αν δεν ακούτε την εσωτερική σας φωνή. Πρέπει να διαθέσετε χρόνο για συλλογισμό και διαλογισμό. Αν αισθάνεστε ότι χάνετε κάτι, δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να αποσυνδεθείτε από τη ροή του σύμπαντος… Εξετάστε τι επιθυμείτε πνευματικά, τι θα σας γεμίσει περισσότερο από τον πλούτο και την υλική ικανοποίηση – κάτι σημαντικό.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λευκό του Σεληνόφωτος
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου των απεριόριστων θαυμάτων.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα διαθέστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να επανέλθετε στον παλιά σας ζωή. Μέσα στον καθένα υπάρχει η ελπίδα για επούλωση, που κάθεται ήσυχα και περιμένει να αποκαλυφθεί. Κάντε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, πάρτε μερικές μέρες άδεια και μείνετε στο σπίτι. Χαλαρώστε και περάστε χρόνο με τον εαυτό σας, μακριά από τη συνηθισμένη φασαρία. Αναζητήστε απαντήσεις μέσα σας. Δεν είναι ώρα να ενεργήσετε εξωτερικά, είναι ώρα να στραφείτε στον εσωτερικό κόσμο σας.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου την άδεια να επιβραδύνει και να θεραπευτεί.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/12 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα μπορεί να αισθανθείτε μια πρόκληση: Ίσως κάποιος να σας επιτεθεί ή να αμφισβητήσει τις ενέργειές σας. Πριν βιαστείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο. Τι αφορά αυτή η μάχη, αξίζει πραγματικά τον χρόνο ή την ενέργειά σας; Να θυμάστε ότι κάποιες μάχες δεν είναι δικές σας για να τις δώσετε, άλλες απλά δεν αξίζουν να συμμετάσχετε. Μην αφήσετε τίποτα να σας εκτρέψει από τους στόχους σας. Θα πετύχετε τα πάντα αν αξιοποιήσετε τη φλογερή ενέργεια που σας περιβάλλει, αντί να τη χρησιμοποιείτε καταστρεπτικά για διαμάχες και φιλονικίες. Θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά!

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανεβαίνω μαζί με την επιταχυνόμενη αρμονία.

zwdia-66

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα καλείστε να συμμορφωθείτε με τους κανόνες! Αντί να είστε εφευρετικοί και να χαλάτε τις νόρμες, εξοικειωθείτε με τις παραδόσεις, τις πεποιθήσεις και τα συστήματα. Μερικοί μπορεί να μετάσχετε σε μια παραδοσιακή τελετή. Εάν είστε ελεύθεροι, οι κάρτες υποδεικνύουν ότι κάποιος στον εσωτερικό σας κύκλο σας παρακολουθεί! Μπορεί να είναι ένας φίλος που σας ενδιαφέρει – αλλά σας φάνταζε απρόσιτος στόχος. Ετοιμαστείτε να μετατραπεί μια φιλία σας σε ρομαντική και αφοσιωμένη σχέση. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι καλή. Αυτή είναι μια φάση που θα πάρετε μερικά μαθήματα ζωής.

Τυχερός αριθμός: Γκρι
Τυχερό χρώμα: 5
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου, η ανώτερη καθοδήγησή μου έχει τις ρίζες της στην πίστη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/12 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα θα εξετάσετε τις αποδόσεις από «επενδύσεις» που έχετε κάνει: Μπορεί να πρόκειται για χρήματα, σχέσεις, σκληρή δουλειά ή επάγγελμα. Ήρθε η ώρα να πατήσετε το κουμπί της παύσης από τη δουλειά, να σκεφτείτε τι θα ακολουθήσει. Ίσως είναι μια πρόκληση, ίσως όχι. Πάντως είναι καιρός να αλλάξετε κατεύθυνση, να αλλάξετε προσέγγιση ή απλά να κάνετε μερικές μικρές τροποποιήσεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα πάνε καλά και δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι! Όποια κι αν είναι η κατάσταση, είναι καιρός να μάθετε από το παρελθόν και να χτίσετε το μέλλον σας με πιο θετικό τρόπο.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ευγνώμων για αυτά που πρόκειται να ζήσω, γνωρίζοντας πως η ζωή μου έχει πάρει όμορφη κατεύθυνση.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν με πολύ γρήγορο ρυθμό. Αν και κάθε αλλαγή είναι επώδυνη, την ακολουθεί η αναγέννηση. Δεν έχει νόημα να αντισταθείτε ή να αρνηθείτε το αναπόφευκτο, απλώς καθυστερείτε τον προορισμό του. Υπάρχει ένας ανώτερος λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση: Πρέπει να περάσετε αυτή τη δύσκολη φάση για να πάρετε ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Μην αντισταθείτε, ακόμα κι αν είναι τραυματικό ή επιφέρει οικονομικές δυσκολίες… Είναι ένα σημαντικό μέρος της πορείας της ζωής σας – είναι το κάρμα σας!

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μέσα στο χάος, προχωρώ προς το πιο έντονο φως.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00