Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Α

tarw-krisi

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Α

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα θα είστε οι καλύτεροι. Θα είστε γενναιόδωροι και τρυφεροί με τους φίλους και την οικογένειά σας. Δώστε τον χρόνο, την ενέργεια ή τις πηγές σας σε κάποιον ή κάτι που αγγίζει την ψυχή σας. Αυτή η ενέργεια θα πρέπει να έρθει από ένα μέρος πραγματικής αγάπης και αυθεντικής γενναιοδωρίας. Οι κάρτες σας ζητούν επίσης να σκεφτείτε το ρόλο της ισορροπίας στις σχέσεις σας. Είστε αυτοί που όλο δίνουν ή που πάντα παίρνουν;

Σκεφτείτε πώς εσείς και οι αγαπημένοι σας μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση. Να φέρετε τα πράγματα σε μεγαλύτερη ισορροπία και σε ένα πιο υγιές περιβάλλον.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δείχνω ευγνωμοσύνη για τη ζωή μου με γενναιοδωρία και συμπόνια.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα δείχνετε σαν να είστε σε ένα είδος συναισθηματικής αδράνειας. Είστε απαθείς και πιθανόν βαριέστε τον ίδιο σας τον εαυτό. Εναλλακτικά, είστε τόσο απασχολημένοι με τα δικά σας προβλήματα ή τον εαυτό σας που αγνοείτε τελείως τα άτομα δίπλα σας. Έχετε μια ευκαιρία: Να μείνετε εκεί που είστε και να βαριέστε, να αποδεχθείτε τα πράγματα όπως είναι τώρα και να μην έχετε έμπνευση… Ή να κάνετε μια αλλαγή.

Πραγματικά εξαρτάται από εσάς. Βάλτε τα γυαλιά και βιώστε την μαγεία!
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Ηλεκτρίκ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω την πληρότητα και τον πλούτο της ζωής μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείτε αργά, ειδικά στη λήψη αποφάσεων. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά να ζυγίζετε τα υπέρ και κατά της κάθε κατάστασης. Στη δουλειά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν για εσάς, αν είστε προσεκτικοί και ελέγχετε διπλά κάθε εργασία που εκτελείτε. Αυτοί που είναι ερωτευμένοι, μπορεί να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση δημιουργίας σχέσης ή χωρισμού. Μην κολλήσετε στην υπάρχουσα κατάσταση. Αυτοί που ψάχνουν την αγάπη, θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα τη φορά και να μην βιαστούν να δεσμευτούν σε μια σχέση.

Η υγεία σας χρειάζεται φροντίδα. Εάν αντιμετωπίζετε κάποια ιατρικά θέματα, να ζητήσετε συμβουλές από ιατρό.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Μπλε της θάλασσας
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Γεια σου ουσία, είμαι εδώ για να μοιράσω τη φωνή μου.

xartomanteia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να θυμηθείτε ότι η νύχτα είναι πιο σκοτεινή λίγο πριν την ανατολή. Τα γεγονότα προσπαθούν να σας δείξουν ένα μοτίβο, τόσο αρχαίο όσο το ταξίδι της ψυχής σας. Είναι ώρα να πάρετε κάποια μαθήματα ζωής. Απλώς ακούστε τη φωνή μέσα σας και συνεχίστε να διαβαίνετε στο μονοπάτι σας μέσα στη νύχτα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε αναταραχές ή είστε περικυκλωμένοι από φόβο και άγχος, απλώς ξεχάστε τη λογική ή τα συναισθήματα και χρησιμοποιείστε το ένστικτό σας για οδηγό.

Οι κάρτες προβλέπουν ότι αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης για εσάς. Είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική περίοδος για τις ερωτικές σχέσεις.
Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εμπιστεύομαι τη διαίσθησή μου και επιπλέω.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα θα γεμίσετε έμπνευση. Έχετε την σοφία και εμπειρία να φέρετε τις ιδέες σας στον πραγματικό κόσμο. Είναι ώρα να σκεφτείτε μεγάλα πράγματα. Είστε γεμάτοι φωτιά και η αγάπη, η καριέρα, η υγεία, όλα παίρνουν μια ώθηση από αυτή την φλογερή ενέργεια. Είναι ώρα να υπερασπιστείτε κάτι που έχει σημασία. Εάν θέλετε να υποστηρίξετε έναν σκοπό αλλά δεν είστε σίγουροι για τη θέση σας, προχωρήσετε με τη γνώση ότι η βάση της δύναμής σας είναι ισχυρή. Λάβετε τις ευθύνες σας στα σοβαρά, σκεφτείτε νέους τρόπους για να κάνετε πράγματα και μην σταματήσετε να έχετε πίστη.

Επίσης, αφήστε το αίσθημα της αλαζονείας. Να είστε ταπεινοί, επικοινωνήστε με όλους και δημιουργήστε δυνατές σχέσεις.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Οικοδομούμε αυτή την αυτοκρατορία φωτός μαζί.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα έχετε να βιώσετε εμπειρίες μάθησης για τη ζωή. Έχετε βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση, από δικές σας λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις. Οι κάρτες σας προτρέπουν να ακολουθήσετε διαφορετική προσέγγιση… Πώς σας φαίνεται η αλήθεια; Μην σας απασχολεί τι σκέφτονται οι άλλοι. Ποια είναι η αλήθεια σας; Τι βλέπετε; Δεν έχετε ιδιαίτερο έλεγχο στο πώς εξελίσσονται τα πράγματα τώρα. Αλλά να θυμάστε πως ό,τι δεν σας σκοτώνει, σας κάνει πιο δυνατούς. Επομένως, αγαπητοί Παρθένοι, αξιοποιήστε αυτό τον χρόνο.

Εξετάστε ξανά πώς και γιατί βρεθήκατε σε αυτή την περίεργη κατάσταση – και τι θα κάνετε όταν βγείτε από αυτήν.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Λαμπρό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου τον απεριόριστων θαυμάτων.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22