Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Β

taro-troxos-tixis

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Β

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, οι κάρτες δείχνουν ότι αυτή την εβδομάδα προσπαθείτε απλώς να βρείτε μια διαδρομή διαφυγής. Ίσως υπάρξουν αναρίθμητα εμπόδια στο δρόμο σας για να ελέγξουν την αποφασιστικότητά σας. Αντιμετωπίστε τις περιστάσεις με αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση. Οι κάρτες σας ζητούν να συνειδητοποιήσετε τις τακτικές που χρησιμοποιείτε. Αυτή δεν είναι καλή περίοδος για νέες γνωριμίες. Όσον αφορά τις σχέσεις, διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε συμβιβασμούς.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δρω από ένα μέρος γεμάτο αγάπη και το σύμπαν γνωρίζει τις προθέσεις μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα δείχνετε αποκαρδιωμένοι, απογοητευμένοι και γεμάτοι θυμό. Κάποιες φορές στη ζωή πρέπει να αποδεχθείτε κάποια πράγματα, καθετί συμβαίνει για έναν λόγο. Δεν θα λάβετε απάντηση στην ερώτηση «Γιατί εγώ;». Θα πρέπει να κατανοήσετε την κατάστασή σας, να σκεφτείτε πώς μπορείτε να την γυρίσετε προς όφελός σας… Και στη συνέχεια να τα κάνετε, με το χάρισμά σας! Μην ενοχληθείτε από ένα αφεντικό ή ανώτερό σας, συνεχίστε να οδεύετε μπροστά με το κεφάλι ψηλά! Οι κάρτες επίσης δείχνουν ότι έχετε θέσει τις προσδοκίες από τον εαυτό σας πολύ ψηλά – και μπορεί να δυσκολευτείτε να τις επιτύχετε.

Θέστε πιο ρεαλιστικούς στόχους και να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε τους πάντες.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Χτίζουμε μαζί αυτή την αυτοκρατορία του φωτός.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας ζητούν να ακούσετε την καρδιά σας και να την ακολουθήσετε! Σε περίπτωση που πρέπει να πάρετε μια απόφαση, κάντε αυτό που αγαπάτε περισσότερο. Κάντε θαρραλέες επιλογές μέσα από την καρδιά σας. Στο προσωπικό κομμάτι, η αγάπη έρχεται στον δρόμο σας γι’ αυτό ετοιμαστείτε να βιώσετε μια ψυχική και δυνατή σύνδεση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας θα ενδυναμωθεί και θα σας ωθήσει να γεμίσετε την καρδιά σας με πάθος και λάμψη!

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ : Η καρδιά μου είναι ανοιχτή για επικοινωνία με νόημα και εγώ επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας ως καθοδήγηση. Έχετε κάνει αρκετή πνευματική δουλειά, μπορείτε να ακούσετε την καρδιά και τις επιθυμίες της ψυχής σας. Έχετε διερευνήσει και πειραματιστεί, έχετε περάσει χωρισμούς και νέες αγάπες, έχετε μάθει την καλοσύνη και την συμπόνια. Πλέον είστε έτοιμοι να βοηθήσετε άλλους στο δικό τους ταξίδι. Είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε το μυαλό και την ψυχή σας, για να δώσετε στους ανθρώπους την καλύτερη εκδοχή σας.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η διαισθητική μου καρδιά ανοιχτά εκφράζει βαθιά αγάπη και σύνδεση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/06 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι λαχταράτε να είστε ελεύθερος. Έχετε παγιδευτεί από τις περιστάσεις και έχετε ιδέες για να αποφύγετε το καθήκον. Κάποιοι μπορεί να ζείτε τη στιγμή – και πάνω στον ενθουσιασμό σας να συμπεριφέρεστε κάπως άσχημα στους άλλους. Είναι η ώρα να προκαλέσετε τον εαυτό σας να πάρει ένα ρίσκο και να μάθει κάτι νέο. Μην φοβηθείτε ότι μπορεί να κάνετε λάθος, να φανείτε ανόητοι ή ότι δεν γνωρίζετε τι πρόκειται να έρθει. Θα δείτε ότι η επιλογή να δράσετε, θα σας δώσει μεγάλη δύναμη. Να είστε γενναίοι και να κάνετε τα βήματα που φοβάστε!

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφυπνίζω το μονοπάτι της ψυχής μου και είμαι έτοιμος για περιπέτεια.

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Γι’ αυτό ίσως νιώθετε σαν χαμένοι, συγκλονισμένοι, εξαντλημένοι. Όταν μια φωτιά καίει για καιρό, καταναλώνεται η ουσία της και μένει μόνο η λάμψη. Δυστυχώς, βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση. Με αυτά τα δεδομένα, είναι δύσκολο να βρείτε πού να εστιάσετε την ενέργειά σας και πώς θα καταφέρετε να τα ολοκληρώσετε όλα. Η απάντηση: Διαμερισμός. Αφήστε τον έλεγχο και δώστε σε κάποιον τη δυνατότητα να σας βοηθήσει. Απαλλαχθείτε από το επιπλέον βάρος. Θέστε προτεραιότητες. Λάβετε βοήθεια. Οργανωθείτε.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απελευθερώνω τα βάρη μου στους αιθέρες και εμπιστεύομαι το σύμπαν, να με βοηθήσει να τείνω προς τα σημαντικά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia