Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/11 Α

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/11 Α

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/11 Ταρώ Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις καθώς οι περιστάσεις γύρω σας θα αλλάζουν γρήγορα. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας και πρέπει να είστε σε θέση να τις αδράξετε. Ξεκουραστείτε με το ταίρι σας το σαββατοκύριακο, η ερωτική σας ζωή αλλάζει προς το καλύτερο. Οι Κριοί που είναι ελεύθεροι, θα βρουν την αγάπη πολύ σύντομα. Όσοι είναι δεσμευμένοι, θα βιώσουν ιδιαίτερες στιγμές. Ίσως υπάρξουν αεροπορικά ταξίδια, γι’ αυτό αρχίστε να πακετάρετε!

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Ηλεκτρίκ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είναι ώρα για δράση. Πέφτω στη ροή αυτής της επιτάχυνσης.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα το μυαλό σας θα αποζητά νέες προκλήσεις. Αυτό δείχνει ότι είστε σε ετοιμότητα και έχετε διαύγεια. Θα έχετε ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Είναι καιρός να πάρετε αυτή την «ανάσα ζωής», να κοιτάξετε ξανά τον εαυτό σας και τον κόσμο. Θα εστιάσετε στην αλήθεια και τη σοφία, που θα χρησιμοποιήσετε για να προχωρήσετε και να χαράξετε ένα ισχυρό νέο μονοπάτι. Οι κάρτες προβλέπουν μια εντυπωσιακή επανασύνδεση με τη γνώση. Είναι κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε νέες ιδέες με άλλους ή να γράψετε σημαντικά άρθρα ή σενάρια. Είναι καλή στιγμή για τους μαθητές, ειδικά όσον αφορά εξετάσεις και συνεντεύξεις.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω λαμπρές στιγμές διαύγειας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/11 Ταρώ Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τη μάθηση. Σε μερικούς θα μπει ένας μέντορας στη ζωή τους ή να ακούσουν ιστορίες του παρελθόντος για να μάθουν από τις εμπειρίες μεγαλυτέρων. Σκεφτείτε τι μπορεί να σας διδάξει κάθε άτομο, ποια μαθήματα μπορείτε να πάρετε. Τι αντλείτε από το παρελθόν για να κατανοήσετε καλύτερα το παρόν; Θα αντιληφθείτε γιατί αυτές οι διδασκαλίες έρχονται στη ζωή σας τώρα, όπως και στη ζωή όσων μοιράζονται την κληρονομιά σας. Αυτή η γνώση θα αποδειχθεί καθοριστική για να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να διδάξετε, να γράψετε ή να δημιουργήσετε ένα blog. Κάποιοι μπορεί να περάσουν σε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Βασιλικό Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου, η ανώτερη καθοδήγησή μου έχει τις ρίζες της στην πίστη.

tarw-zwdia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα μπορεί να λάβετε μια βαθιά πνευματική κατανόηση του κόσμου. Μπορεί να έχει τη μορφή επιστημονικής ανακάλυψης, μιας νέας προοπτικής ή ακόμη και μιας ιδιαίτερης ικανότητας να κερδίζετε έδαφος σε διαφωνίες ή στις συγκρούσεις. Οι κάρτες δείχνουν την έλευση ενός έξυπνου και πνευματικού ανθρώπου. Μπορεί να είναι ένας δάσκαλος ή ένα αφεντικό, που θα έχει λίγη υπομονή για όσους αργούν να μάθουν. Θα είναι πεισματάρης, δεν θα αλλάζει γνώμη εύκολα. Ωστόσο, αυτό το άτομο έχει ευνοϊκές προθέσεις απέναντί σας και μπορεί να λειτουργήσει ως φίλος, εραστής ή αφεντικό.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Χρησιμοποιώ τη μοναδική μου ευφυΐα με σοφία.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/11 Ταρώ Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα στρέφεστε στη χαλάρωση και την ηρεμία. Αν ενεργείτε μοναχικά, είναι καιρός να λάβετε καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας. Μπορεί να συναντήσετε έναν δημιουργικό φίλο ή δάσκαλο, που με τη βοήθειά του να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας. Επαγγελματικά, είναι μια υπέροχη εβδομάδα. Φωτίστε το δικό σας μονοπάτι, μην φοβάστε να φέρετε τα πάνω κάτω και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Σίγουρα θα αναδειχθείτε ηγέτες. Μπορεί να βρείτε λύση σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα, με συμβουλές από ένα μεγαλύτερο και σοφότερο άτομο.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι μάρτυρας της έντονα φωτισμένης καρδιάς μου.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες ζητούν να λύσετε τα προβλήματά σας. Σε περίπτωση που υπάρξει αντίσταση, αφήστε τα και ασχοληθείτε με κάτι άλλο εκ νέου. Μερικές φορές αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια δύσκολη σχέση, είναι καλύτερο να χωρίσετε και να απομακρυνθείτε. Εάν η δουλειά σας γεμίζει άγχος και πίεση, βρείτε μια άλλη ή ξεκινήστε κάτι δικό σας. Οι κάρτες υποδεικνύουν ότι έτσι θα έχετε μια πιο ήρεμη και πιο ευτυχισμένη ζωή. Επίσης, βρείτε ισορροπία μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας για να έχετε επιτυχία.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δέχομαι βοήθεια εύκολα, όσο προχωράω σε αυτή τη μετάβαση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-zvdia-taro-00