Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/11 Β

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/11 Β

Ταρώ εβδομαδιαία 09-15/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα πρέπει να μειώσετε ταχύτητα και να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Αποδεχτείτε τα και εγκαταλείψτε τον έλεγχο. Αν αναμένετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, οι κάρτες συμβουλεύουν να είστε υπομονετικοί. Αν σε μια κατάσταση κάποιος σας προκαλεί, αποφύγετε τη σύγκρουση: Μην ασχολείστε με τον περίεργο γείτονα που ταράζει την ηρεμία της γειτονιάς. Οι κάρτες υπογραμμίζουν ότι οι καλύτερες νίκες είναι για μάχες που έχουν αποφευχθεί, καθώς ο εχθρός καταστρέφει τον εαυτό του. Επίσης, να φροντίσετε την υγεία σας.

Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Κλίνω στον κόσμο μου των απεριόριστων θαυμάτων.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν εξαπάτηση και προδοσία. Φαίνεται ότι έχετε κρυφή ατζέντα ή προσπαθείτε να κάνετε κάτι κρυφά. Σκεφτείτε σε τι δεν είστε απόλυτα ειλικρινείς – και γιατί: Από αυτοπροστασία ή φόβο; Προσπαθείτε να προστατεύσετε κάποιον; Είναι καιρός να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής σας. Ίσως προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι, γιατί θεωρείτε ότι έτσι θα γίνουν σωστά. Αλλά με αυτή την πρακτική, χάνετε τις χαρές της συντροφικότητας.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ενεργώ από έναν τόπο αγάπης και το σύμπαν γνωρίζει τις προθέσεις μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-66

Ταρώ εβδομαδιαία 09-15/11 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα το κάρμα σας είναι σε λειτουργία. Θα λάβετε τα αποτελέσματα όσων πράξατε, καλά και κακά. Δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Να αναλύετε καθετί και να σταθμίζετε τα υπέρ και τα κατά, πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Καλύτερα να αναβάλλετε τη σύναψη νέων συμφωνιών ή συμβάσεων για τον επόμενο μήνα. Το ίδιο ισχύει για μια νέα σχέση ή έναν γάμο… Όσο κι αν σας ενοχλούν τώρα κάποιες διαφορές, τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Μπλε της θάλασσας
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καλωσόρισες ουσία, είμαι εδώ για να μοιραστώ τη φωνή μου.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή η εβδομάδα θα εστιάσει στις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες ή απλώς έλλειψη αρμονίας και ισορροπίας. Μικρά ζητήματα που δεν αποτελούσαν προβλήματα πριν, μπαίνουν στο παιχνίδι. Πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα με τον σύντροφό σας για να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση. Στο επαγγελματικό μέτωπο, οι κάρτες δείχνουν ότι μια επαγγελματική σχέση έχει προβλήματα εξαιτίας ενός συναδέλφου, συνεργάτη ή προϊστάμενου. Αντί να συνεργάζεστε, φαίνεται να έχετε συγκρούσεις γιατί οι στόχοι σας δεν ευθυγραμμίζονται πλέον. Αναζητήστε τρόπους για να βελτιώσετε τις συμπράξεις σας.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιτυγχάνω στις συνεργασίες και απολαμβάνω αυτή την ιερή μαγεία της σύνδεσης.

taro-6-9

Ταρώ εβδομαδιαία 09-15/11 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή η εβδομάδα φέρνει καλά νέα για τα οικονομικά σας. Προβλέπεται μια νέα δουλειά, μια προαγωγή ή μια νέα περίοδος για την εργασία σας. Ένα νεαρό άτομο μπορεί να φέρει ευτυχία στη ζωή σας. Θα είναι επιμελές, εργατικό και αποτελεσματικό στη διοίκηση. Χρησιμοποιεί τη λογική περισσότερο από τη διαίσθηση, κινείται με τους κανόνες αντί να παίρνει ρίσκα. Εναλλακτικά, οι κάρτες σας ζητούν να συγκεντρώσετε τους πόρους σας και να τους χρησιμοποιήσετε με σύνεση, γιατί μόνο με σοφία μπορεί να επιτευχθεί επιτυχία. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αναπτύξετε και να εκφράσετε τις νέες σας ιδέες και να εξελιχθείτε.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μπορώ να λειτουργώ πρακτικά, να είμαι ρεαλιστής και να ανταποκρίνομαι στα όνειρά μου.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα θα ομοιάζει με την προηγούμενη: Πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Μην σπαταλάτε ενέργεια σε διαμαρτυρίες και καβγάδες, αξιοποιήστε τη για να δράσετε και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Θυμηθείτε ότι μπορούν να σας πλήξουν, αν δεν τους αναγνωρίσετε και δεν τους αντιμετωπίσετε. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φόβο εποικοδομητικά, για τους δικούς σας σκοπούς. Εάν κάτι δεν προχωρά, ίσως είναι καιρός να κάνετε στροφή. Επανεξετάστε την κατάσταση, μπορεί να είναι σημάδι ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διάλεξα ποιος θα γίνω και τρέχω προς τα εκεί με πεποίθηση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-3-zodia