Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10–16/02 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10–16/02 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν δύο ειδών διαμάχες: Εσωτερικές και εξωτερικές. Οι πρώτες συμβαίνουν λόγω μικρών εμποδίων, που από μόνα τους δεν θα μείωναν το ρυθμό της προόδου σας… Αλλά όλα μαζί μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Οι δεύτερες εκδηλώνονται σαν δύσκολες ηθικές επιλογές, όταν το μυαλό παλεύει με την καρδιά και όταν και τα δύο παλεύουν με τη συνείδηση. Πρέπει να προσέξετε, για να μην τις αφήσετε να σας πνίξουν.

Μπορείτε να επιτύχετε, αν εκμεταλλευτείτε τη φλογερή ενέργεια γύρω σας αντί να τη χρησιμοποιήσετε για καταστροφικούς σκοπούς, όπως τσακωμούς.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα είστε δίκαιοι και θα ακολουθήσετε το μονοπάτι της αλήθειας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι τώρα απαιτείται λήψη αποφάσεων που θα έχουν μακροπρόθεσμες επιδράσεις. Προσέξτε τις επιπτώσεις που θα έχουν οι αποφάσεις σας στην ευεξία τη δική σας και των άλλων. Είναι καλύτερο να πάρετε αποφάσεις ενώ είστε σε επαφή με τη διαίσθησή σας, να βρείτε την απάντηση που είναι ευθυγραμμισμένη με το καλό όλων.

Σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε κάποια νομική μάχη, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Είναι επίσης καλή περίοδος για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Λιλά

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22

Ταρώ Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα θα δράτε σαν ηγέτες. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και φωτιά! Αναμένετε τις προκλήσεις και απολαμβάνετε την αδρεναλίνη που περνάει από μέσα σας. Φαίνεται ότι έχετε ένα νέο όραμα, έναν στόχο. Έχετε μάθει από τα λάθη σας, έχετε δει τους περιορισμούς σας και έχετε αποκτήσει νέες δεξιότητες. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να κάνετε το «δικό σας». Είναι ώρα να πάρετε μερικά ρίσκα βάσει των ιδεών, της γνώσης και της πίστης σας.

Θα βιώσετε μια εσωτερική αλλαγή στην πνευματική σφαίρα. Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον ανώτερο εαυτό σας και να ψάξετε απαντήσεις μέσα σας.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα είναι περίοδος αναγέννησης. Η αρχή περιπλέκεται αμετάκλητα με το τέλος – και το τέλος θα οδηγήσει σε μια νέα αρχή. Αυτή, λοιπόν, είναι μια εποχή αρχής. Ένα ταξίδι έχει τελειώσει, αλλά το επόμενο και ανώτερο πλησιάζει. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση που θα σας αλλάξει τη ζωή… Αλλά αυτή η απόφαση απαιτεί έναν συνδυασμό διαίσθησης και εξυπνάδας. Μπορεί να είστε σε ένα σταυροδρόμι. Να ξέρετε ότι η επιλογή που θα κάνετε, θα φέρει μια σημαντική αλλαγή με μακροπρόθεσμες επιδράσεις.

Συντονιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας, εμπιστευτείτε την κρίση σας και θα ξέρετε ότι είστε στο σωστό μονοπάτι.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό πορτοκάλι

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10–16/02 Α

Ταρώ Λέων

Είναι μια περίοδος γνώσης και πνευματικής καθαρότητας. Σηματοδοτεί ένα σημείο συνειδητοποίησης, που η κατανόηση και η πνευματικότητα φτάνουν σε κορύφωση. Είναι επίσης ιδανική εποχή για να δράσετε… Και αν αποφασίσετε να πετύχετε τους στόχους σας, μπορείτε να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Μερικοί είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε νέες ιδέες, λαχταράτε διέγερση και θα αδράξετε κάθε ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο.

Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να ψάξετε την αλήθεια σε ένα θέμα και να βρείτε τη δικαιοσύνη. Μπορεί να υποστηρίζετε κάποιον σκοπό ή τα δικά σας δικαιώματα όπως και των άλλων.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Γκρι

taro-6-9

Ταρω Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να είστε συγχυσμένοι, κυκλοθυμικοί, ευαίσθητοι και λίγο παράλογοι. Ταξιδεύετε στο σκοτάδι και δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι είναι το σωστό. Ωστόσο, θα πρέπει αν μάθετε να στηρίζεστε στο δικό σας φως για να σας οδηγήσει στο αληθινό μονοπάτι. Έχετε πίστη στο ταξίδι και ψάξτε τον σκοπό μέσα του. Θα ξεκινήσετε να συνειδητοποιείτε ότι είστε πολύ διαισθητικοί – μπορείτε να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας.

Προσπαθήστε να καταλάβετε τι προσπαθεί να σας πει το σύμπαν, καθώς τώρα σας στέλνει σημαντικά μηνύματα.
Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Βαθύ κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra