Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/02 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/02 Β

Ταρώ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα σας κυβερνά η λογική. Είστε έξυπνοι, αναλυτικοί, μιλάτε άψογα, είστε δίκαιοι και ηθικοί και γίνεστε κολόνα δύναμης για την οικογένεια και τους φίλους σας. Οι άλλοι θα στρέφονται σε σας για τις φρόνιμες συμβουλές σας, όποιοι κι αν είναι. Εφόσον έχετε τόσο καθαρή οπτική, προβλήματα που δεν μπορούσαν να λυθούν προηγουμένως μπορεί τώρα να λυθούν μόνα τους.

Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί σύντομα να παρασυρθείτε σε μια σχέση με κάποιον πολύ έξυπνο. Εάν έχετε σχέση, εσείς και το ταίρι σας θα συνδεθείτε σε διανοητικό και σωματικό επίπεδο.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες μας υπενθυμίζουν ότι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές μας και στο σύμπαν… Αν απλώς αποφασίσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Είναι ώρα να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας χωρίς δισταγμό. Μπορεί να έχετε ξεκινήσει μια νέα δουλειά, μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια, έναν νέο έρωτα ή κάτι άλλο. Είναι ώρα να δράσετε, γιατί αν μείνετε πίσω μπορεί να χάσετε την ευκαιρία να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των τεσσάρων στοιχείων (γης, νερού, αέρα και φωτιάς) για να δημιουργήσετε μαγεία και να κάνετε τον κόσμο ένα μέρος που επιθυμείτε.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρω Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα έχετε οξεία όραση, θα βλέπετε μέσα στους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Έχετε γρήγορο πνεύμα και καλή αίσθηση του χιούμορ. Θα καταλάβετε ότι ακόμα κι αν η ζωή είναι δύσκολη, πρέπει απλώς να ρίξετε το κεφάλι σας πίσω και να γελάσετε. Επαγγελματικά, μπορεί να λάβετε υποστήριξη, βοήθεια ή εποικοδομητική κριτική από μια μεγαλύτερη γυναίκα. Αυτή η γυναίκα είναι έμπειρη, ειλικρινής, σοφή και επαγγελματίας. Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της.

Μερικοί από σας μπορεί να προσπαθείτε έντονα να δείτε με λογική κάποια πράγματα, αντί να ακολουθείτε τα συναισθήματά σας και τη διαίσθησή σας. Αυτό μπορεί να εμποδίζει την πρόοδό σας πνευματικά.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/02 Β

Ταρώ Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν μια επανασύνδεση, επιτυχία και γιορτή. Εάν έχετε πρόβλημα στη σχέση σας, θα περάσει σύντομα. Απλώς κάντε υπομονή μέχρι να επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό. Μήπως περνάτε μια δύσκολη περίοδο στην υγεία σας; Μην ανησυχείτε ιδιαίτερα. Μπορείτε να περιμένετε μια θεραπεία που θα κάνει τη ζωή σας πιο άνετη.

zwdia-tarw-zodia-19

Εάν έχετε σχέση, εσείς και ο εραστής σας θα κοινωνικοποιηθείτε μαζί. Θα πάτε σε εκδηλώσεις και θα γνωρίσετε οικογένειες και φίλους ο ένας του άλλου. Οι κάρτες σας προτρέπουν να εκτιμήσετε αυτά που έχετε και να είστε ευγνώμονες για κάθε άνθρωπο στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Ταρώ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε πληγωμένοι και απογοητευμένοι. Η καρδιά σας έχει πληγωθεί από τα βέλη των άσχημων λέξεων, πράξεων και προθέσεων των άλλων. Σας έχουν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα πόνου, στεναχώριας και θρήνου. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η επώδυνη περίοδος θα περάσει. Είναι ώρα να εκμεταλλευτείτε τον πόνο, για να διευρύνετε την οπτική σας σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωρινά. Θα τα ξεπεράσετε. Τα σύννεφα θα διαλυθούν και σύντομα θα δείτε πιο καθαρά τι μπορείτε να μάθετε από αυτή την εμπειρία.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μοβ

zwdia-fotia

Ταρω Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι ενσωματώνετε την ενέργεια του θείου. Είμαστε άπειροι και από επιλογή μας και μόνο έχουμε περιορισμούς… Γι’ αυτό ο καθένας μας βιώνει διαφορετικούς τρόπους, σχήματα και γεγονότα. Ένα μέντορας μπορεί να μπει στη ζωή σας. Αυτός ο μέντορας θα έχει πνευματικό ή μυστικιστικό υπόβαθρο. Μπορεί ακόμα να είναι ένας εργαζόμενος, που σας μαθαίνει τη διαδικασία μιας δουλειάς. Για την ακρίβεια, ακόμα και η ζωή μπορεί να σας διδάξει σημαντικά μαθήματα αν έχετε ανοιχτό μυαλό.

Είναι καταπληκτική εποχή για να παντρευτείτε ή να αρραβωνιαστείτε. Έχετε την ευχή των γηραιότερων και του σύμπαντος.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

μελλοντολόγος