ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/06 Β

osiris-tarw

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/06 Β

ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε στεναχωρημένοι, ευέξαπτοι και συνεσταλμένοι. Δεν είναι κακό να περνάτε περιόδους κακής διάθεσης: Η ζωή μπορεί να είναι σκληρή ή λυπηρή – και μερικές φορές η ενδοσκόπηση κάνει καλό. Αντί να προσπαθείτε αμέσως να διώξετε αυτή τη διάθεση, είναι σημαντικό να βιώσετε τα συναισθήματα που νιώθετε. Ωστόσο, οι κάρτες φέρνουν και καλά νέα. Μπορεί να θρηνείτε αυτό που χάσατε.

Αλλά όταν είστε έτοιμοι, όταν αποδεχτείτε την έλλειψη, θα γυρίσετε και θα δείτε νέες ευκαιρίες να σας περιμένουν. Παραδεχτείτε τα λάθη σας, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να θρηνήσει και επιστρέψτε στη ροή της ζωής σας.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Οι κάρτες προβλέπουν γιορτές, κοινωνικές μαζώξεις, απονομή κάποιου βραβείου, πάρτι, γάμους ή βαπτίσεις. Περιτριγυρίζεστε από αγάπη και ευθυμία. Η κοινωνική ζωή σας σπινθηρίζει, καθώς την απολαμβάνετε με φίλους και την οικογένεια. Είναι η ιδανική στιγμή να επενδύσετε σε ακίνητα. Μπορεί να πουλήσετε ή να αγοράσετε σπίτι ή να είστε έτοιμοι για σημαντικές ανακαινίσεις.

Επαγγελματικά, αν δουλεύατε πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο πρότζεκτ, οι κάρτες δείχνουν ότι θα φτάσετε ένα πολύ σημαντικό σημείο. Μια προαγωγή ή ανταμοιβή και αναγνώριση στη δουλειά σας, φαίνεται επίσης στα χαρτιά για μερικούς Σκορπιούς.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

zwdia-zodia-33

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα κάποιος αγώνας συμβαίνει στη ζωή σας – και δεν είναι εύκολο να καταλάβετε ποιος θα βγει νικητής. Μπορεί να προσπαθείτε υπερβολικά να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, πράγμα που σημαίνει ότι αναπόφευκτα θα βρεθείτε στον πάτο. Ωστόσο, με την αποφασιστικότητά σας θα μπορέσετε να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις με ευκολία.

Πριν υπογράψετε σημαντικά έγγραφα, δείτε τι λένε πέρα από τις λέξεις. Νομικά θέματα μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχία, αλλά αν μπορέσετε να διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά θα βγείτε νικητές!
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν εμπόδια στον δρόμο προς την πρόοδο. Το εμπόδιο μπορεί να οφείλεται σε επιθετικότητα ή έλλειψη θέλησης. Μην αφήσετε αυτά τα εμπόδια να σας ρίξουν. Μπορείτε να βγείτε νικητές, αρκεί να μαζέψετε το θάρρος σας και να το κάνετε. Δεν χρειάζεται να έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο: Αφήστε τα πράγματα να συμβούν αλλά συνεχίστε να προχωράτε προς τον θρίαμβο.

Μπορεί να παρεμποδιστείτε από κάποιον που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και δεν σας αφήνει να πάρετε τα ηνία. Οι κάρτες σας υπενθυμίζουν να πάρετε τα ηνία και τον έλεγχο της μοίρας σας.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

xartomanteia

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να κοιτάξετε μέσα σας, να συντονιστείτε, να αποδεχτείτε και να κατανοήσετε. Κάνοντάς το, θα θεραπευτείτε και θα ανανεωθείτε. Περάστε χρόνο σε φυσικό περιβάλλον ή βρείτε ένα καταφύγιο για τον εαυτό σας μέσα στον χαμό. Θα είναι καλό να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιον που εμπιστεύεστε. Μερικές φορές, όταν είμαστε στη μέση του χάους και του πόνου, δεν μπορούμε να δούμε καθαρά την κατάστασή μας. Το να στραφούμε σε ένα ήρεμο και μη επικριτικό άτομο, μας βοηθάει να βρούμε καθαρότητα και νέα οπτική.

Αν είστε δεσμευμένοι, είναι καιρός να δώσετε λίγο χώρο στο ταίρι σας, ώστε να μπορέσετε να κοιτάξετε τη σχέση σας με αντικειμενική οπτική.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/06 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε περιορισμένοι από κανόνες και περιορισμούς. Μπορεί να δράσετε σαν αντιδραστικοί έφηβοι που είναι έτοιμοι για απόδραση. Σταματήστε, κατανοήστε. Πρέπει πραγματικά να σπάσετε τους κανόνες ή να διαταράξετε το κατεστημένο; Κάντε αυτό που νιώθετε ότι είναι το σωστό. Επίσης, προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε καβγάδες με κάποια φιγούρα εξουσίας, όπως τον πατέρα ή τον εργοδότη σας.

Καταλαβαίνω ότι αυτό το άτομο είναι υπερβολικά άκαμπτο ή προσπαθεί να σας ελέγξει… Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό τώρα. Οι μαθητές πρέπει να επικεντρωθούν στις σπουδές τους.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia