ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/06 A

taro-apistia

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/06 A

ταρώ ζώδια Κριός

Οι κάρτες δείχνουν ότι αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Στοχεύετε σε μια λύση που θα σας επιτρέψει να δραπετεύσετε και να μην ανησυχείτε γι΄ αυτά. Προσπαθείτε να ξεφύγετε από μια δέσμευση, ευθύνη, σκληρή δουλειά ή αγάπη; Ξεκινάτε μια νέα ερωτική σχέση και δραπετεύετε από μια παλιά;

Μπορεί να χρονοτριβείτε, να αφήνετε τα προβλήματα να μένουν και να γίνονται χειρότερα γιατί δεν θέλετε να τα αντιμετωπίσετε. Μερικές φορές πρέπει απλώς να αντιμετωπίσετε κάτι πριν προχωρήσετε. Να είστε ειλικρινείς.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Υπάρχει ένα παλιό βουδιστικό ρητό: Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται. Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν την εμφάνιση του δασκάλου: Ενός πνευματικού συμβούλου ή μέντορα, ο οποίος θα σας μάθει τους τρόπους της πίστης του. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι κάρτες σας συμβουλεύουν να επιμείνετε αυτή τη στιγμή στους παραδοσιακού τρόπους, να μην ακολουθήσετε ανατρεπτική προσέγγιση. Μπορεί να πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες και τις διαδικασίες αν θέλετε να βαδίσετε στο μονοπάτι της επιτυχίας.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι μπορεί να θέλετε να επιμείνετε στις δικές σας πεποιθήσεις αλλά ότι οι άλλοι έχουν δικές τους που μπορεί να είναι διαφορετικές.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μοβ

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Συγχαρητήρια, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί εορτασμό και χαρά. Οι κάρτες δείχνουν έναν χορό προς την αρμονία και προς χαρούμενους δεσμούς. Να είστε τολμηροί και θαρραλέοι, γιατί το θράσος θα αποδώσει. Θα νιώσετε υπερηφάνεια για τα κατορθώματά σας. Είναι καιρός να εμπλακείτε σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και σε εορτασμούς. Εκδηλώσεις και άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Υπάρχει ενθουσιασμός, καθώς θα παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι, απονομές βραβείων και συναντήσεις.

Αποβάλλετε τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας και απελευθερωθείτε από δεσμά που έχετε βάλει οι ίδιοι. Επίσης, είναι ιδανική εποχή για να επενδύσετε σε ακίνητα ή να αγοράσετε νέο αυτοκίνητο!
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/06 A

chartomantia-098

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα προσκολλάστε στο παρελθόν. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι το παρελθόν έχει περάσει, κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε θα σας κολλήσει εκεί. Η ζωή σας προσπερνά, γι’ αυτό ζήστε την κάθε μέρα. Πιάστε το ποτήρι της σαμπάνιας, ανεβείτε στην πίστα και γιορτάστε. Οι κάρτες φέρνουν επίσης καλά νέα.

Μπορεί να θρηνείτε αυτό που χάσατε. Αλλά όταν είστε έτοιμοι, όταν αποδεχτείτε την έλλειψη, θα γυρίσετε και θα δείτε νέες ευκαιρίες να σας περιμένουν.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/06 A

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να σκεφτείτε θετικά και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Αν χρειάζεστε υλικά αγαθά για να νιώσετε καλά, τότε είστε άδειοι και ματαιόδοξοι. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στον πνευματικό κόσμο και να μην δεσμεύεστε από το δέλεαρ του φυσικού. Επίσης, πρέπει να απελευθερωθείτε από τα δεσμά που έχουν σχηματιστεί από ορθόδοξα και περιορισμένα συστήματα αξιών.

Χρησιμοποιήστε θετικές απεικονίσεις και σκέψεις, για να ζήσετε μια πιο ισχυρή και θετική ζωή. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης γάμο ή σταθερότητα σε μια σχέση.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zwdia-66

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι ασχολείστε με σκέψεις, πράξεις, συναισθήματα και αναζητήσεις που είναι μοναδικά για σας. Οι κάρτες δείχνουν ότι αποφασίσατε να κάνετε πράξη, ένα σχέδιο που θέλετε να το πραγματοποιήσετε μόνοι σας. Μερικές φορές η απομόνωση από τους άλλους μπορεί να είναι σημαντικό βάρος. Το αν το σχέδιο και οι πράξεις σας είναι ηθικά ή ανήθικα, δεν είναι ξεκάθαρο.

Μπορεί να επανακτάτε αυτό που είναι δικαιωματικά δικό σας ή μπορεί να κλέβετε από κάποιον άλλο. Ωστόσο, είναι καλύτερα να ακολουθήσετε τον ηθικό δρόμο καθώς οι άλλοι δεν θα το ανεχτούν.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65