Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/08 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/08 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 10-16/08 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν κάποιον ή κάτι που σας κλέβει: Ίσως μεταφορικά, σας κλέβει ενέργεια, χρόνο ή κομμάτια της καρδιάς σας. Ωστόσο, μπορεί να σημαίνει και ληστεία. Εναλλακτικά, σκεφτείτε μήπως δεν είστε απόλυτα ειλικρινείς σε κάτι – και γιατί. Προσπαθείτε να προστατεύσετε κάποιον από την αλήθεια ή απλά είστε ανειλικρινείς; Αναρωτηθείτε, ποιον εξυπηρετεί αυτή η μυστικότητα; Ποιον πληγώνει; Από τι κρύβεστε;

Μην παραπλανήσετε τον εαυτό σας για την πραγματικότητα… Αρχίστε να ενεργείτε αληθινά.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ενεργώ από ένα μέρος αγάπης, με το σύμπαν μάρτυρα των προθέσεών μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα ίσως παλεύετε ενάντια στο ρεύμα και αντιστέκεστε στην πρόκληση. Μην υπονομεύεστε, προχωρήστε γαλήνια με το λαμπερό μαγικό σας ραβδί και κοιτάξτε τους στόχους σας. Μην ασχολείστε με βρώμικες τακτικές, μην μένετε σε ό,τι γνωρίζετε και ό,τι πιστεύετε ότι είναι σωστό. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μπει στον πόλεμο κάποιου άλλου. Θυμηθείτε, μερικές μάχες δεν είναι δικές σας και άλλες απλά δεν αξίζουν να μετάσχετε. Θα πετυχαίνετε πάντα, αν αγγίξετε τη φλογερή ενέργεια που σας περιβάλλει: Αντί να τη χρησιμοποιήσετε καταστροφικά για μάχες και διαμάχες, αξιοποιήστε τη εποικοδομητικά.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανατέλλουμε μαζί με επιταχυνόμενη αρμονία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία 10-16/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προτείνουν μια περίοδο για «κάθαρση»: Μια φάση που σβήνετε το παρελθόν και ξεκινάτε από την αρχή, με όλα τα χρέη να τακτοποιούνται και να μην ανησυχείτε για τίποτα. Είναι καιρός να είστε προσεκτικοί, να παρατηρήσετε τις σκέψεις σας, να επεκτείνετε την καλοσύνη και τη συμπόνια. Αφήστε το παρελθόν πίσω και κοιτάξτε το μέλλον, έτοιμοι να ξεκινήσετε ξανά.

Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Λευκό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Γεια σου ουσία, είμαι εδώ για να μοιραστώ τη φωνή μου.

zwdia-66

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα μπορεί να δυσκολεύεστε να αξιοποιήσετε την ανώτερη νοημοσύνη σας. Μπορεί να νιώθετε χαμένοι και χωρίς κατεύθυνση, ότι χάνετε κάτι χωρίς να μπορείτε να επέμβετε. Είναι καλύτερα να στραφείτε μέσα σας, να ακούσετε τη φωνή και τη σοφία σας. Μην επηρεαστείτε από τις απόψεις άλλων ή να ασχοληθείτε με το δράμα τους. Εστιάσετε σε ό,τι είναι κατάλληλο για εσάς. Είναι καιρός να ηρεμήσετε, να αποσυρθείτε από τον περίγυρο για να χαλαρώσετε, να παρατηρήσετε και να ακούσετε τον εσωτερικό εαυτό σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, το εσωτερικό φως θα σας δείξει τον δρόμο.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η πίστη είναι δεμένη με τη διαισθητική καρδιά μου και έχω τις απαντήσεις που αναζητώ.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος

Ταρώ εβδομαδιαία 10-16/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα αφορά την απομάκρυνση περισπασμών και την ηρεμία φωνών έξω και μέσα στο μυαλό σας. Απομάκρυνση από φιλίες και ηρεμία. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, μπείτε σε «ψηφιακή» δίαιτα. Αντισταθείτε στην εμμονή να παρακολουθείτε συνεχώς το διαδίκτυο. Χρειάζεται να είστε ήσυχοι κάποιες φορές, να βάζετε όρια, να γνωστοποιείτε στους άλλους ότι «δεν πρέπει να ενοχλήσουν». Αλλά μόλις λάβετε τις απαντήσεις σας, μην μείνετε με το κεφάλι στην άμμο… Επιστρέψτε στον ρεαλιστικό κόσμο.

Θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε ή να επιστρέψετε σε μια πρακτική διαλογισμού, που απαιτεί να μπαίνετε τακτικά στο υποσυνείδητό σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Όταν τυφλώνομαι από το άγνωστο, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου για να βρω το φως.

zodia-zvdia-75

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα σας συντροφεύει η κάρτα του Ήλιου. Ο Ήλιος είναι δύναμη ζωής, που ακτινοβολεί και ευλογεί ό,τι αγγίζει με ζεστασιά. Ενθαρρύνει την ανάπτυξη, ζωντανεύει τα πράγματα. Στη δουλειά θα εκτιμηθείτε, θα ανταμειφθείτε για κάτι που κάνατε καλά. Στα προσωπικά σας, οι κάρτες προβλέπουν χαρούμενες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Όσοι είναι ελεύθεροι θα βρουν την αληθινή αγάπη. Όσοι είναι δεσμευμένοι, μπορεί να αποφασίσουν να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο ή ακόμη και να αποκτήσουν απόγονο. Συνεχίστε να λάμπετε και συνεχίστε να χαμογελάτε.

Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στην ολοκλήρωση λάμπω σαν τον Ήλιο και είμαι χαρούμενος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76