Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/08 Β

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/08 Β

εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/08 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θα βρίσκεστε σε συναισθηματική ανηφόρα αυτή την εβδομάδα. Φαίνεται ότι σκέφτεστε μόνο την καρδιά σας και αγνοείτε εντελώς τη λογική. Είναι πιθανό το όραμά σας να θολώνει τόσο από τη σχέση ή την αγάπη σας για κάποιο άτομο, που δεν αντιλαμβάνεστε την κατάστασή σας. Οι κάρτες σας προτείνουν να βρείτε ισορροπία μεταξύ μυαλού και καρδιάς, να σκεφτείτε καθαρά αυτή την εβδομάδα. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με μια ανταγωνιστική και αδίστακτη γυναίκα… Σκέφτεται μόνο τα δικά της οφέλη και αδιαφορεί για τα συναισθήματα των άλλων.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκφράζω την ύπαρξή μου με σοφία και σαφήνεια.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η «ενέργεια» δεν μπορεί να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί, απλώς μεταμορφώνεται από μία μορφή σε μία άλλη. Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν τον κύκλο των εμπειριών, του θανάτου και της αναγέννησης. Ο θάνατος είναι για τη λήξη, το τέλος ενός κύκλου και την έναρξη κάτι καινούργιου. Ο θάνατος φέρνει την αναγέννηση, που είναι εγγενής μέσα του, το απαραίτητο συμπέρασμά του. Οι κάρτες σας λένε ότι οι κύκλοι στρέφονται, καταλήγοντας σε ένα τέλος. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ξανά. Είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή, μια νέα σελίδα. Σκεφτείτε μπροστά με ενθουσιασμό και χαρά.

Η αλλαγή είναι όμορφο πράγμα, καλωσορίστε αυτή τη φρέσκια ενέργεια στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Όλες οι αποχρώσεις του μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνω το παρελθόν και βάζω ενέργεια σε νέα ξεκινήματα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/08 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότη, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν την Αλήθεια, τη Δικαιοσύνη και μια νέα προοπτική. Έχετε απίστευτη έμπνευση και ενθουσιασμό, για την αναζήτηση μιας νέας ιδέας ή έργου που σκέφτεστε. Αξιοποιήστε τη δημιουργική ενέργεια και το πάθος σας, για να κάνετε τα πρώτα βήματα αυτού του έργου. Οι κάρτες υποδεικνύουν και μια «σημαντική στιγμή», με έμπνευση και ώθηση για μια συγκεκριμένη ιδέα ή πάθος. Τα μάτια σας έχουν ανοίξει σε έναν εντελώς νέο κόσμο. Τώρα είστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω λαμπρές στιγμές σαφήνειας.

zwdia-zvdia-alex

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας καλούν να κάνετε ένα άλμα πίστης προς το άγνωστο. Είναι καιρός να δείξετε εμπιστοσύνη στα αόρατα στοιχεία: Να αφήσετε να σας καθοδηγήσει η περιέργεια, να προχωρήσετε πέρα από την αμφιβολία. Σε αντάλλαγμα, θα βρεθείτε σε ένα ταξίδι που είναι πιο πλούσιο: Πιο δύσκολο, με μεγαλύτερη ανταμοιβή, πιο άγριο, πιο ελεύθερο, λιγότερο προβλέψιμο και εντελώς συναρπαστικό. Έχετε πίστη στο Σύμπαν και στον εαυτό σας. Το μυστήριο της ζωής είναι ένας μαγικός συνδυασμός. Γι’ αυτό σταθείτε στην άκρη του γκρεμού και ετοιμαστείτε, γιατί θα ξεδιπλωθεί η μαγεία!

Επίσης είναι ευοίωνη στιγμή για να σχεδιάσετε να αποκτήσετε απόγονο.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ξυπνάω την ψυχή μου και είμαι έτοιμος για περιπέτειες.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9

εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/08 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή η εβδομάδα αφορά τη μάθηση. Ίσως αποφασίσετε να παρακολουθήσετε ένα νέο μάθημα, να ολοκληρώσετε σπουδές ή να θελήσετε να σπουδάσετε. Ίσως επίσης τώρα να πάρετε ένα μάθημα για τη ζωή. Δεχθείτε το όποια κι αν είναι η εμπειρία, πάρτε το μαζί σας στο ταξίδι προς τα εμπρός. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να θεωρήσετε επώδυνες τις εμπειρίες μάθησης… Αλλά θα έχετε ένα έντονο όραμα, για να δείτε μέσα από ανθρώπους και περιστάσεις. Είναι ευνοϊκή στιγμή για φοιτητές ή όσους συνδέονται με ακαδημαϊκούς.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκφράζω την ύπαρξή μου με σοφία και σαφήνεια.

zwdia – love

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας. Εάν υποφέρετε από ημικρανία ή πονοκεφάλους, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Επίσης, οι κάρτες δείχνουν πιθανές δύσκολες καταστάσεις μπροστά σας. Αλλά σε περιόδους μεγάλης δυσκολίας και άγχους, έχετε τη δύναμη να αντέξετε αν την αναζητήσετε μέσα σας. Μην μένετε στο παρελθόν, προσπαθήστε να το αφήσετε πίσω.

Αν φοβάστε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί, απλά χαλαρώστε. Μεγάλη δόξα βρίσκεται μπροστά σας, οπότε φτάστε βαθιά μέσα σας και δώστε ό,τι έχετε.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Πιέζω πέρα από τους δικούς μου νοητούς περιορισμούς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22