ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 Β

taro-sex

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 Β

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ατυχία και απομόνωση. Φαίνεται ότι έχετε πέσει μέσα στην άβυσσο και κανείς δεν είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι γύρω σας απολαμβάνουν σαδιστικά το θέαμα του πόνου σας. Μερικές φορές οι καταστάσεις είναι πέρα από τον έλεγχο του ανθρώπου. Πρέπει απλώς να ξεπεράσετε τη δυσκολία και να περιμένετε να βελτιωθούν οι συνθήκες.
Αποδεχτείτε, λοιπόν, αυτά που συμβαίνουν. Μην αντιστέκεστε στην αλλαγή, αφήστε τη να συμβεί – ακόμα κι αν στην αρχή σας προκαλεί πόνο. Τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα μάθετε από την ατυχία σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Φλογερό πορτοκάλι

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες αντιπροσωπεύουν τον θείο πατέρα. Υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί να υιοθετήσετε έναν πατρικό ρόλο, ανεξάρτητα απ’ το αν είστε άντρας ή γυναίκα. Ίσως πρέπει να παρέχετε στην οικογένειά σας, να προστατεύσετε και να υπερασπιστείτε τους αγαπημένους σας. Μπορεί να είστε αυτοί που φέρνουν το φαγητό στο σπίτι ή που παρέχουν υποστήριξη σε αυτούς που αγαπάνε.
Μερικές γυναίκες μπορεί να λάβουν βοήθεια ή υποστήριξη από έναν άντρα με πατρικό ρόλο ή σε μερικές περιπτώσεις από έναν σύζυγο. Γενικά, θα υπάρξει ασφάλεια, σταθερότητα και δομή στη ζωή σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης γάμο. Και επαγγελματικά είναι καλή εβδομάδα.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα υιοθετήσετε μια στάση ευγνωμοσύνης. Οι κάρτες προτείνουν να δείξετε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε. Θυμηθείτε: Ό,τι δίνετε, παίρνετε. Αν φροντίσετε κάποιον τώρα, θα σας φροντίσει όταν θα έχετε ανάγκη. Δεν λέω ότι πρέπει να δώσετε περιμένοντας ανταλλάγματα. Απλώς να συνειδητοποιήσετε ότι η ισορροπία του δούναι και λαβείν, είναι η αλήθεια της φύσης στο σύμπαν.
Μπορούμε να θριαμβεύσουμε πραγματικά μόνο όταν υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Όταν έχετε αφθονία από κάτι, δίνετε. Όταν έχετε έλλειψη από κάτι, ανοίξτε τον εαυτό σας για να λάβετε.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν γονιμότητα, δημιουργικότητα και αφθονία. Είναι μια πολύ ισχυρή περίοδος και θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας έλκονται πάνω σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν την αληθινή αγάπη έξω από την πόρτα τους. Οι δεσμευμένοι θα διαπιστώσουν ότι η αγάπη τους γίνεται πιο γλυκιά, πιο βαθιά και αληθινή. Είναι καλή εποχή για την οικονομική αφθονία. Μπορεί να υπάρξει μια προαγωγή ή αύξηση στο εισόδημά σας.
Η υγεία σας είναι καλή. Αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, οι κάρτες δείχνουν ότι μπορεί να συμβεί. Επίσης, οι κάρτες τονίζουν τη σημασία της αγάπης και της φροντίδας προς τον εαυτό σας. Είναι καιρός να αποδεχτείτε ότι η αρχή της ζωής και της χαράς είναι η άφθονη καλοσύνη.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό κίτρινο

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Μερικές φορές η ζωή δεν μας δίνει επιλογή. Μας ρίχνει κάτω. Αλλά αυτό που καθορίζει το μέλλον κάποιου, είναι η απόφασή του να παραμείνει κάτω ή να σηκωθεί ξανά. Αυτό είναι το βασικό μήνυμα για σας αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να βιώνετε απόρριψη, πόνο ή απώλεια. Ωστόσο, αν μπορείτε να τα σκεφτείτε λογικά και να προετοιμαστείτε για την εμπειρία, η επίδραση του πόνου μπορεί να περιοριστεί.
Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο πόνος και η λύπη είναι μέρη της ζωής, γιατί μας κάνουν να εκτιμούμε περισσότερο τη χαρά και την ευτυχία που έχουμε. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητα στο ταξίδι μας. Αυτό έχει σκοπό να σας κάνει πιο δυνατούς, πιο προσεκτικούς και επιμελείς.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μοβ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα περιτριγυρίζεστε από επιτυχία, ακτινοβολία και αφθονία. Όσο σκοτεινή κι αν ήταν η νύχτα, τώρα είναι ώρα να βιώσετε την επιτυχία, τον θρίαμβο, την αγάπη και το φως. Οι κάρτες φέρνουν νέες προσφορές, είναι γεμάτες πιθανότητες και δυνατότητες. Να είστε τολμηροί, ανοιχτοί και να λάμπετε. Οι άλλοι ελκύονται από σας, γιατί μπορείτε πάντα να δείτε τη θετική πλευρά και φέρνετε ζεστασιά στη ζωή τους. Είναι καλή περίοδος για σχέσεις ή για ανθρώπους που σχεδιάζουν την οικογένειά τους. Τα παιδιά φέρνουν ευτυχία.
Επίσης, είστε στη θέση όπου μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να επωφεληθούν από τις ικανότητες και τις επιτυχίες σας. Εκπέμπετε αυτή τη ζεστή ενέργεια, αποτελέστε παράδειγμα δείχνοντας αυτό που είστε και αυτά που πιστεύετε. Εκπέμψτε την αγάπη στους ανθρώπους γύρω σας.
Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό πορτοκάλι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia