ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 A

taro-apistia

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 A

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα έχετε τραβήξει την κάρτα του Ήλιου. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την επιτυχία, τη δόξα και την αισιοδοξία. Ο Ήλιος υπόσχεται ότι όποια κατάσταση κι αν έχετε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας, θα είστε γεμάτοι αγάπη, φως, θετική ενέργεια και θα ακτινοβολείτε. Στη δουλειά σας, θα σας εκτιμούν, θα σας ανταμείψουν ή θα σας δώσουν προαγωγή για μια δουλειά που κάνατε καλά.
Στα προσωπικά, οι κάρτες προβλέπουν χαρούμενες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν την αληθινή αγάπη. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσουν να περάσουν τη σχέση τους σε επόμενο επίπεδο ή να σχεδιάσουν μια εγκυμοσύνη. Αυτή την εβδομάδα συνεχίστε να λάμπετε και να χαμογελάτε.
Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 A

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα θα είστε συναισθηματικά χαρούμενοι και σε επαφή με τη διαίσθησή σας. Οι κάρτες φέρνουν καλά νέα. Μπορεί αυτά να έχουν τη μορφή προσκλήσεων, μηνυμάτων αγάπης και προτάσεων γάμου. Ερωτικά, είναι καλή περίοδος. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν έντονο πάθος. Κάποιοι από σας μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Οι γυναίκες Ταύροι ενδέχεται να βρουν έναν άντρα που είναι στοργικός, δημιουργικός και ρομαντικός.
Είναι ιδανική περίοδος για να εξελίξετε τη διαίσθησή σας και να την αφήσετε να σας καθοδηγήσει. Είναι επίσης καιρός που μπορείτε να απολαύσετε πολυτέλειες αντί να είστε πρακτικοί.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι θα έχετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Η απόφαση αυτή θα είναι πολύ κρίσιμη και θα επηρεάσει τουλάχιστον έναν ολόκληρο χρόνο της ζωής σας. Οι κάρτες επικεντρώνονται επίσης στον θείο νόμο του κάρματος, τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος: Λέει ότι τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους, κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα καταστάσεων του παρελθόντος. Μην ξεχνάτε ότι τα γεγονότα στη ζωή σας που πήγαν καλά, ήταν μοιραίο να λειτουργήσουν έτσι.
Η παρούσα κατάσταση υπάρχει λόγων των αποφάσεων και των πράξεων του παρελθόντος σας. Έχετε αυτό που αξίζετε. Είναι επίσης καλή περίοδος για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Λευκό

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 A

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι έχετε κολλήσει σε μια κρίση. Ωστόσο, πρέπει να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας τώρα ότι δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε ασήμαντα πράγματα. Είναι εύκολο να παγώσετε ή να κρατηθείτε πίσω όταν η κατάσταση είναι δύσκολη. Μπορεί να νιώθετε παγιδευμένοι, να φοβάστε να προχωρήσετε στο μέλλον ή να φοβάστε ότι θα πληγωθείτε. Αλλά πρέπει να απελευθερώστε τον εαυτό σας από τα δεσμά του φόβου και της αμφιβολίας.
Μαζέψτε τις δυνάμεις σας και δουλέψτε με στρατιωτική ακρίβεια για να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Πάντα υπάρχει ένας τρόπος. Μπορείτε να ξεφύγετε από μια κατάσταση, όσο γρήγορα μπήκατε σε αυτή.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι παλεύετε με κάποια προβλήματα. Έχετε πλέον χάσει όλη σας την ενέργεια και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε… Αλλά είστε πολύ κοντά στο να πάρετε αυτό που θέλετε! Πρέπει απλώς να μαζέψετε τις δυνάμεις που σας έχουν απομείνει, να προχωρήσετε μπροστά και θα πετύχετε.
Οι δεσμευμένοι μπορεί να νιώθουν ότι τα πράγματα πάνε στραβά στη σχέση τους. Ωστόσο, προσπαθήστε να κάνετε υπομονή, γιατί οι κάρτες δείχνουν ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί. Οι ελεύθεροι πρέπει να διασφαλίσουν ότι έχουν πετάξει από πάνω τους τα φορτία του παρελθόντος πριν μπουν σε μια νέα σχέση. Επίσης, κάντε οικονομία αυτή την εβδομάδα.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/03 A

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι είναι καιρός να αλλάξετε πορεία δράσης. Αν όχι, θα καταλήξετε απογοητευμένοι και λυπημένοι. Μπορεί αυτό να σχετίζεται με μια προσωπική σχέση σας. Αν δεν εκτιμάτε το ταίρι σας, αργότερα θα το μετανιώσετε όταν αυτό φύγει. Είναι ώρα να επαναξιολογήσετε τη ζωή σας και να αναλύσετε τι επιθυμείτε πραγματικά και τι θα σας κάνει χαρούμενους.
Οι κάρτες δείχνουν ότι υπάρχει ελπίδα για σας. Προσπαθήστε να αλλάξετε την οπτική σας και να δείτε τη θετική πλευρά. Θα βρείτε την ευτυχία.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia