Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/05 Α

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/05 Α

Ταρώ Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε ότι έχετε παγιδευτεί σε μια κατάσταση ή σε μια σκέψη του μυαλού. Αν και σας κάνει να νιώθετε στεναχωρημένοι και άβολα, έχετε τη δύναμη να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει να ξεφύγετε από την κατάσταση ή απλώς να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα γι’ αυτό το κομμάτι. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίζουν ένα δίλλημα και να μην είναι σίγουροι τι μονοπάτι να ακολουθήσουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε, αγαπητοί μου Κριοί, είναι να σταθείτε έξω από τον εαυτό σας και να κοιτάξετε την κατάσταση από μια άλλη σκοπιά. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να χαλαρώσει, σταματήστε να προσπαθείτε να ελέγξετε τα πράγματα.

Αφήστε τα να εξελιχθούν, ο σωστός τρόπος δράσης θα σας είναι ξεκάθαρος εγκαίρως.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Μπλε του ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου, αυτό τον απεριόριστων θαυμάτων.

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα τραβήξατε την κάρτα που αντιπροσωπεύει τον αριθμό 9. Αυτός είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης. Οι αρχαίοι Έλληνες αποκαλούσαν το 9 «ορίζοντα», καθώς καθορίζει το τέλος ενός κύκλου και επιφέρει τον θάνατο ή την αλλαγή. Λοιπόν, αγαπητοί μου Ταύροι, φαίνεται ότι είστε περιτριγυρισμένοι από ένα αίσθημα πληρότητας ή κορεσμού. Έχετε επιτύχει τους στόχους σας και είναι η ώρα να κάνετε μια παύση: Να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους καρπούς της επιτυχίας σας. Μπορεί ακόμα να θέλετε να μοιραστείτε τους θησαυρούς και την τύχη σας με άλλα άτομα.

Είναι καλύτερο να βρείτε την ικανοποίηση μέσω φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων ή να δείξετε το ενδιαφέρον σας μέσω της πνευματικότητας και της θρησκείας.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αξίζω απόλυτα την ευδαιμονία και την αφθονία που πρόκειται να απολαύσω.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με την απόρριψη των αρνητικών προσωπείων, την αφαίρεση της μάσκας που μπορεί να φορούσατε. Είναι η ώρα να είστε ειλικρινείς, ειδικά στον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά, τα πράγματα ίσως αλλάξουν για εσάς. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ελέγχετε διπλά κάθε εργασίας που εκτελείτε. Αυτοί που είναι ερωτευμένοι, μπορεί να αντιμετωπίσουν μια περίοδο δημιουργίας σχέσεων ή χωρισμού. Μην κολλήσετε στην παρούσα κατάσταση. Αυτοί που ψάχνουν την αγάπη, θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα τη φορά και να μην βιαστούν για μια σχέση.

Η υγεία σας χρειάζεται φροντίδα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, είναι καλύτερο να ζητήσετε τη συμβουλή γιατρού αμέσως.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Μπλε της θάλασσας
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Χαίρεται ουσία… Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη φωνή μου.

μελλοντολόγος

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υπονοούν ότι δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες και αγνοείτε εντελώς την ουσία των πραγμάτων. Ίσως στη δουλειά να δίνετε τόση προσοχή στη λεπτομέρεια, που εμποδίζει την επιτυχή ολοκλήρωση της δουλειάς σας. Εναλλακτικά, μπορεί να είστε τόσο ενθουσιασμένοι με τις καθημερινές σας εργασίες που παραβλέπετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Θυμηθείτε ότι το φεγγάρι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τον κύκλο του κατά τη διάρκεια μίας νύχτας. Να έχετε πίστη ότι κινείστε στη σωστή κατεύθυνση και μείνετε προσηλωμένοι στον δρόμο σας. Μερικά Καρκινάκια μπορεί να νοσταλγούν τις προηγούμενες σχέσεις τους.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/05 Α

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι μπορεί να έχετε όμορφες αναμνήσεις από τις προηγούμενες σχέσεις σας… Αλλά είναι ώρα να προχωρήσετε και να προσηλωθείτε στον παρόν, στην παρούσα σχέση σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Πράσινο του δάσους
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με στοργική αποφασιστικότητα, επιμένω και γίνομαι το άτομο που θέλω να είμαι.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Λέων

Αγαπητέ Λέων, αυτή την εβδομάδα δεν διαχειρίζεστε τα χρήματά σας με σεβασμό. Είναι καλύτερο να βασιστείτε στην αυτοπειθαρχία και στον έλεγχο, ώστε να μπορέσετε να μαζέψετε κάποια χρήματα για το μέλλον σας ενώ ακόμη απολαμβάνετε τους καρπούς της δουλειάς σας. Κάποιοι μπορεί να βάζετε τα χρήματα πάνω από οτιδήποτε άλλο, επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις και την ευημερία σας. Μπορεί να είστε εργασιομανείς και γι’ αυτό να παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μερικοί Λέοντες μπορεί να έχουν μια διαφωνία με τον σύντροφό τους. Είναι πιθανό ο αγαπημένος σας να περνά μια δύσκολη περίοδο. Είναι σημαντικό να υποστηρίξετε τον σύντροφό σας, καθώς αυτός ή αυτή ανακτά δύναμη και κουράγιο.

Να είστε προσεκτικοί, καθώς οι κάρτες επίσης προβλέπουν μια οικογενειακή κατάχρηση, συγκεκριμένα στους τομείς εξουσίας και ελέγχου.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ονειρεύομαι την απεριόριστη δυνατότητά μου στην ύπαρξη, με σταθερή επιθυμία και αγάπη.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα βρίσκεστε σε αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης, ψάχνετε καλούς τρόπους για να επιλύσετε μια διαφωνία. Έχετε καλή ισορροπία μεταξύ μυαλού και καρδιάς. Δεν σας ορίζουν τα συναισθήματά σας, αν και δεν πρέπει να σκέφτεστε κάθε απόφαση που θα πρέπει να πάρετε. Είστε έτοιμοι να αδράξετε και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στη δουλειά ή τον προσωπικό τομέα. Δεν φοβάστε να ελέγξετε λεπτομερώς τον εαυτό σας και αυτούς που βρίσκονται γύρω σας. Ωστόσο, είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά.

Είναι ώρα για να μάθετε. Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε ένα νέο μάθημα για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας ή να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διευρύνω τη συνείδησή μου και ανοίγομαι σε νέες ευκαιρίες.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65