Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/05 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/05 Β

Ταρώ Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, για αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ότι προσπαθείτε απλώς να βρείτε μια διέξοδο και δεν κάθεστε ήσυχος. Ίσως να υπάρξουν αμέτρητα εμπόδια στο δρόμο σας, για να ελέγξουν την αποφασιστικότητά σας. Αντιμετωπίστε τις περιστάσεις με σιγουριά και αξιοπρέπεια. Οι κάρτες σας ζητούν να ελέγξετε τον εαυτό σας, να αναγνωρίσετε τις τακτικές που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή. Αυτή δεν είναι καλή περίοδος για να υπογράψετε συμβόλαια. Όσον αφορά τις σχέσεις, θα πρέπει να διατηρήσετε πρώτα τον αυτοσεβασμό σας: Να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε υποχωρήσεις αλλά μόνο αμοιβαίους συμβιβασμούς.

Πιστέψτε και επαναλάβετε «Είμαι αρκετός, όπως είμαι»!
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λαχανί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δρω με αφετηρία την αγάπη και το σύμπαν γνωρίζει τις προθέσεις μου.

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα νιώθετε λίγο απογοητευμένος. Ξεκινήσατε ένα νέο πρότζεκτ με πολύ ενθουσιασμό. Ωστόσο, στα μισά της διαδρομής έχετε έλλειψη αφοσίωσης για να το ολοκληρώσετε. Δεν έχετε ενέργεια ή πόρους για να ολοκληρώσετε το σχέδιό σας; Μήπως νιώθετε βαρετά ή χασομεράτε; Όποιος και αν είναι ο λόγος, ακόμα δεν είναι αργά να αλλάξετε πορεία και να κάνετε διορθώσεις. Πάντα να θυμάστε να δίνετε σάρκα και οστά στις ιδέες σας με ένα σχέδιο δράσης.

Ένα νεαρό πρόσωπο κοντά σε εσάς, γίνεται επιθετικό και αποζητά την προσοχή και τον χρόνο σας.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Βιολετί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ως οραματιστής του ονείρου μου, ανάβω αυτή τη φλόγα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρω Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν ένα αναπάντεχο γεγονός που σας πετά από τη θέση σας. Μπορεί να είναι ένα τηλεφώνημα που θα φέρει δυσάρεστα νέα, τα άσχημα νούμερα του χρηματιστηρίου, ένα ξαφνικός χωρισμός, ένας αναπάντεχος υποβιβασμός, μια αρρώστια ή ακόμα και το χάσετε ένα σημαντικό αντικείμενο. Ό,τι και αν είναι, αυτή η εμπειρία θα αποδειχθεί μια ευλογία. Αποτελεί μια ταπεινή εμπειρία, που θα σας δώσει το μάθημα πως δεν είστε ανίκητος. Μην επικεντρωθείτε στα αρνητικά της, διότι τελικά θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδείξετε ξανά το σθένος σας.

Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στο χάος, προχωρώ δίπλα στο πιο λαμπερό φως.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι έχετε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνετε… Αλλά είστε στο καλύτερο μέρος για να την ολοκληρώσετε. Μαθαίνετε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Γνωρίζετε πλέον τους φυσικούς ρυθμούς και κύκλους της ζωής και θα συντονιστείτε με τη φύση. Οι κάρτες επίσης σας ζητούν να μαζέψετε τους πόρους σας και να τους χρησιμοποιήσετε σοφά. Μόνο μέσω αυτής της σοφίας μπορεί να έρθει η επιτυχία. Βρείτε ευημερία στην πρόοδό σας και νιώστε αυτοπεποίθηση μέσα από την φερεγγυότητά σας. Η αφοσίωση θα κάνει τα σχέδιά σας πραγματικότητα, βήμα-βήμα.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μπορώ να είμαι λογικός και ρεαλιστής και εξακολουθώ να τρέχω για να συναντήσω τα όνειρά μου.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/05 Β

taro-6-9

Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε προετοιμασμένος, είναι η στιγμή να διατηρήσετε την εξουσία και τη δύναμή σας. Θα πρέπει να είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πιθανότητα. Αναγνωρίστε τη δύναμή σας και ετοιμαστείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την άμυνά σας. Οι κάρτες προβλέπουν μια δύσκολη κατάσταση αλλά πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να την ξεπεράσετε. Θυμηθείτε ότι έχετε μέσα σας ό,τι χρειάζεται για να είστε νικητής, απλώς θα πρέπει να βγάλετε αυτή την πλευρά προς τα έξω και να λάμψετε.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σπρώχνω πέρα από τους ορατούς περιορισμούς μου.

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα έχετε επιλέξει την κάρτα της εξαπάτησης και της προδοσίας. Φαίνεται ότι έχετε μια κρυφή ατζέντα ή ότι προσπαθείτε να κάνετε κάτι στα κρυφά. Είναι ακόμα πιθανό να προσπαθείτε πονηρά να ξεφύγετε από μια κατάσταση, ίσως μια δουλειά ή μια σχέση. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να στραφείτε στην τιμιότητά σας και να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε προκλήσεις σας φέρει η ζωή. Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι, καθώς θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνονται σωστά τα πράγματα. Ωστόσο, με αυτή την πρακτική παραμερίζετε τις χαρές της συντροφικότητας.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δρω με αφετηρία την αγάπη και το σύμπαν γνωρίζει τις προθέσεις μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia