Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/11 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/11 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι άγχος και ανησυχία, δεν κοιμάστε καλά και νιώθετε πνιγμένοι από αρνητικά συναισθήματα, όπως και τύψεις. Ωστόσο, οι κάρτες προβλέπουν ότι θα σας δοθεί καθοδήγηση μέσα από τη νύχτα της ψυχής. Έτσι, μπορείτε να ανησυχείτε για τους φόβους σας ή να αντιμετωπίσετε τα άσχημα όνειρα, τους φόβους και τις προβολές που κάνετε από τον τρόμο σας. Σταματήστε να νιώθετε μόνοι και να μετανιώνετε για τις σχέσεις του παρελθόντος.

Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να μάθετε να αγαπάτε και να αποδέχεστε τον εαυτό σας. Έχετε πολλά μέσα στην καρδιά σας και πρέπει να αγκαλιάσετε την αγάπη, το φως και την ομορφιά των σχέσεων.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν το τέλος μιας μεγάλης φάσης της ζωής σας που μπορεί να φέρει την αρχή κάτι πολύ πιο πολύτιμου και σημαντικού. Οι δεσμευμένοι, μπορεί να κρατάτε σχέσεις που δεν δουλεύουν ή να προσκολλάστε σε παλιά μοτίβα που εμποδίζουν τη σχέση σας να αναπτυχθεί.

Αν η σχέση σας δεν πάει καλά, μπορεί να είναι ώρα να φύγετε, να πάρετε διαζύγιο. Είτε να πρέπει να κάνετε μεγάλες αλλαγές, να αφήσετε παλιά μοτίβα ή θέματα για να την βελτιώσετε.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Μπλε

taro-zodia-76

Ταρώ ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα έχετε οξεία όραση και θα βλέπετε μέσα στους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Έχετε γρήγορο πνεύμα και καλή αίσθηση του χιούμορ. Θα καταλάβετε ότι ακόμα κι αν η ζωή είναι δύσκολη, πρέπει απλώς να ρίξετε το κεφάλι σας πίσω και να γελάσετε. Επαγγελματικά, μπορεί να λάβετε υποστήριξη, βοήθεια ή εποικοδομητική κριτική από μια μεγαλύτερη γυναίκα στο περιβάλλον εργασίας σας. Αυτή η γυναίκα είναι έμπειρη, ειλικρινής, σοφή και επαγγελματίας. Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της.

Μερικοί από σας μπορεί να προσπαθείτε έντονα να δείτε με λογική κάποια πράγματα αντί να ακολουθείτε τα συναισθήματά σας και τη διαίσθησή σας και αυτό μπορεί να εμποδίζει την πρόοδό σας πνευματικά.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-88-1

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε ότι έχετε κολλήσει ή παγιδευτεί. Ίσως είναι μια κατάσταση ή ένας τρόπος σκέψης που σας κάνει δυστυχισμένους – αλλά δεν έχετε τη δύναμη να απελευθερωθείτε. Μπορεί να πρέπει απλώς να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση ή να αλλάξετε την οπτική που την βλέπετε. Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο δίλημμα, να μην είστε σίγουροι ποιο μονοπάτι πρέπει να επιλέξετε. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να βγείτε από τον εαυτό σας και να κοιτάξετε την κατάσταση από διαφορετική οπτική.

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσει, σταματήστε να προσπαθείτε να ελέγξετε τα πάντα και αφήστε τα απλά να είναι. Ο σωστός τρόπος δράσης θα ξεκαθαρίσει με τον καιρό.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/11 Α

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα προσπαθείτε να διαχειριστείτε δύο αντίθετες δυνάμεις: Ίσως μια διαμάχη ανάμεσα σε δύο αντίστοιχες δυνάμεις, που καμία από τις δύο δεν έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Αυτές οι δυνάμεις παίρνουν αρκετές μορφές: Αρνητισμός έναντι κάτι θετικού, η παρόρμηση να αντιδράσετε και η επιθυμία να μείνετε σιωπηλοί, το να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αλλά να μην το κάνετε. Τέτοια αδιέξοδα δεν λύνονται εύκολα – και μπορεί να οδηγήσουν σε μια μεγάλη περίοδο σύγχυσης και τέλματος.

Αυτή την εποχή η σταθερότητα και η υπομονή σας θα σας χρησιμεύσουν. Μείνετε ήρεμοι και διαχειριστείτε την αλήθεια σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

tarw-wroskopio-4

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι λαχταράτε να νιώσετε ελεύθεροι αλλά οι ευθύνες σας βαραίνουν. Μπορεί να νιώθετε παγιδευμένοι και να βρείτε μερικές επιπόλαιες λύσεις για να ξεφύγετε από το καθήκον σας. Πρέπει να τελειώσετε αυτό που έχετε αρχίσει και να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας, πριν να μπορέσετε να προχωρήσετε. Η ζωή σας είναι πολύ συμβατική και προβλέψιμη. Ίσως είναι ώρα να ξεφύγετε από τον κανόνα και να κάνετε κάτι τρελό.

Μπορεί να χρειάζεστε λίγη περισσότερη διασκέδαση και περιπέτεια στη ζωή σας ή μπορεί να πρέπει να ταξιδέψετε.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66