Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/11 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/11 Β

Ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι είστε εκτός ισορροπίας. Οι συνθήκες έχουν οδηγήσει σε μεγάλο στρες, ένταση και έλλειψη σκοπού. Ίσως νιώθετε ανυπομονησία και παίρνετε βιαστικές αποφάσεις που σας οδηγούν πιο μακριά από τον προορισμό σας. Για να μπορέσετε να ξαναβρείτε την ισορροπία, αποδεχτείτε τις απαραίτητες αλλαγές και μην κοιτάτε πίσω.

Οι κάρτες σας συμβουλεύουν επίσης να σταματήσετε να επικεντρώνεστε στην άμεση ικανοποίηση. Αντίθετα, κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα. Είναι ώρα να αφεθείτε και να βρείτε μια καινούργια αρχή.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Γκρι

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Οι κάρτες δείχνουν ότι σας λείπει μακροπρόθεσμο όραμα και σκοπός, με αποτέλεσμα να νιώθετε ανισορροπία. Δεν είναι καιρός για μοναξιά. Επαγγελματικά, πρέπει να γίνετε ομαδικοί παίκτες: Να συνεργάζεστε καλά με τους άλλους, ακόμα κι αν η δουλειά σας γίνεται κατά κόρον από σας. Όπως κι αν φαίνονται τα πράγματα στην επιφάνεια, πρέπει να ξέρετε ότι τα κατορθώματά σας θα γίνουν αισθητά.

Αν αναζητάτε τον έρωτα, μπορεί να προσπαθείτε υπερβολικά και ξενίζετε τους άλλους. Να νιώθετε ασφάλεια στο πετσί σας ως άτομο πρώτα. Ένας εραστής δεν μπορεί να σας ολοκληρώσει και δεν θα το κάνει.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να σκεφτείτε θετικά και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Είναι ώρα να κινηθείτε αποφασιστικά, να εκφραστείτε ειλικρινά και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – ίσως ακόμα και τον θυμό σας. Αναγνωρίστε ότι έχετε αυτά τα συναισθήματα. Μπορεί να μην είναι απαραίτητο να αντιδράσετε βάσει αυτών σε κάθε κατάσταση… Αλλά το να αποδεχτείτε το βάθος και τη δύναμη της εσωτερικής εμπειρίας σας, θα σας βοηθήσει να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας.

Οι θετικές σκέψεις θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια πιο ισχυρή και θετική ζωή.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα βιώνετε έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σας. Τον κρίνετε πολύ σκληρά. Τώρα είναι η ώρα για δράση. Αν καθυστερήσετε, μπορεί να χάσετε τις διαθέσιμες ευκαιρίες. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι σημάδι ότι αρνείστε να πάρετε τα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος. Αν είστε δεσμευμένοι, εσείς και το ταίρι σας περάσατε μια δύσκολη περίοδο αλλά νιώθετε πιο κοντά τώρα. Αναρωτηθείτε αν μάθατε όσα μπορούσατε από τα παλιά σας προβλήματα, αν εφαρμόζετε τη γνώση στη σχέση σας.

Αν είστε ελεύθεροι, ίσως η συστολή ή η αμηχανία να σας σταματά από το να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην αφήνετε τον φόβο να σας κρατάει πίσω από μια πιθανώς όμορφη σχέση.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Λευκό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/11 Β

ζώδια Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα φέρνει έντονα επίπεδα ενέργειας, που σημαίνει ότι μπορείτε να πρωτοπορήσετε σε διαφορετικές πλευρές της ζωής σας. Ίσως να έρχονται σημαντικά νέα και να βιώσετε μια ξαφνική αλλά σταθερή ανάπτυξη. Επαγγελματικά, υπάρχει περίπτωση μια απόφαση που περιμένετε να παρθεί σύντομα. Πρέπει να έχετε υπομονή. Στον έρωτα, είστε επιτέλους έτοιμοι να δεσμευτείτε.

Επίσης, οι κάρτες δείχνουν πιθανό ταξίδι. Κρατήστε τα λεφτά σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να τα επενδύσετε. Όλα τα πράγματα για τα οποία παλέψατε, αναπτύσσονται με ορμή.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε του ωκεανού

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να αποβάλλετε όλα τα αρνητικά και τα ξεπερασμένα, να μείνουν μόνο τα θετικά. Αυτά είναι τα μόνα απαραίτητα για να ξεκινήσετε ξανά τη ζωή σας, να αντικαταστήσετε αυτά που χάσατε. Πάρτε τα θέματα στα δικά σας χέρια και κάντε την κίνησή σας. Κάντε μια αλλαγή. Γίνετε η αλλαγή. Μην περιμένετε το χειρότερο να συμβεί –δράστε τώρα!

Αν είστε δεσμευμένοι, εσείς ή το ταίρι σας ή και οι δύο περνάτε ένα δύσκολο ή τραυματικό γεγονός που θα ωθήσει τη σχέση σας στα όριά της. Αν θέλετε να επιβιώσει από τα θυελλώδη γεγονότα, πρέπει να είστε εκεί για τον άλλον και να επικοινωνείτε με ειλικρίνεια.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia