Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/07 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/07 Α

Ταρώ 13-19/07 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι έχετε κολλήσει σε ένα δίλημμα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε την επιλογή να ακολουθήσετε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η σταθερότητα και η υπομονή θα σας βοηθήσουν. Αυτή είναι μια περίοδος για ισορροπία, προετοιμασία, «ηρεμία πριν από την καταιγίδα», διαλογισμό, ηρεμία καρδιάς και μυαλού, προσήλωση. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τα ερεθίσματα που δημιουργούν περισπασμούς στην καθημερινότητα. Έτσι θα επικεντρωθείτε και θα ευθυγραμμιστείτε πλήρως με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Κάντε τις επιλογές σας με τις καλύτερες προθέσεις, γνωρίζοντας τις πιθανές συνέπειες των ενεργειών σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ηλεκτρίκ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Όταν τυφλώνομαι από το άγνωστο, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου για να βρω το φως.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι επιζητάτε επίλυση σε ένα προσωπικό ζήτημα. Ίσως είστε ακόμα συναισθηματικά συνδεδεμένοι με μια προηγούμενη σχέση και θέλετε να προχωρήσετε ή έχετε κολλήσει στο παρελθόν σας. Θα πρέπει να αφήσετε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να αρχίσετε να χτίζετε τη ζωή σας – τώρα! Εναλλακτικά, μπορεί να είστε πολύ κοντά στον στόχο σας. Αλλά τώρα που έχετε φτάσει μέχρι εδώ, αποφασίζετε να εγκαταλείψετε όσα επιδιώκατε. Αγαπητοί Ταύροι, μείνετε συγκεντρωμένοι και μην χαλαρώσετε στο τέλος του μεγάλου ταξιδιού σας. Έχετε φτάσει ως εδώ, κάντε μερικά ακόμη βήματα και θα φτάσετε στον προορισμό σας.

Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Βιολετί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανεβαίνω σε νέα επίπεδα συνειδητοποίησης… Είμαι αγάπη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ 13-19/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν την ανάγκη να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας γκρινιάζοντας, χρησιμοποιήστε τη για δράση και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Θυμηθείτε ότι ο φόβος θα σας πληγώσει, εκτός αν τον αναγνωρίσετε και να αντιμετωπίσετε. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά, για τους δικούς σας σκοπούς. Εάν κάτι δεν προχωρά, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή. Αξιολογήστε ξανά την κατάσταση, δείτε αν υπάρχει κάποιο σημάδι ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιλέγω ποιος θα γίνω και κατευθύνομαι προς αυτό με αποφασιστικότητα.

chartomantia-098

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να ωθήσετε τον εαυτό σας πέρα από τα όριά του γιατί διακινδυνεύετε όσα έχετε: Την υγεία, τη δουλειά, τις σχέσεις σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε. Οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι δεν υπάρχουν άσκοποι αγώνες. Οι επιλογές σας πρέπει να περάσουν από διαδικασία, ώστε να βρείτε την ηρεμία και να προχωρήσετε σε κάτι νέο καθώς περνάει ο καιρός. Υπάρχει ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χρόνο: Ώρες για ύπνο, διαλογισμό, μια υγιή άσκηση και κίνηση που θα τονώσει την καρδιά σας με θετικούς και ευχάριστους τρόπους.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Πράσινο στο χρώμα του φύλλου
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου την άδεια να επιβραδύνει και να θεραπευτεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ 13-19/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα αισθάνεστε περιορισμένοι από κανόνες και κανονισμούς. Μπορεί και να προκαλείτε την κατάσταση, καθώς βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους οπτικής του κόσμου. Δεν αποδέχεστε τις άκαμπτες δομές, συμβάσεις και δόγματα που σας περιβάλλουν. Αναζητάτε ευκαιρίες να επαναστατήσετε και να ανακτήσετε την προσωπική σας δύναμη. Τώρα είναι η ώρα να φτιάξετε τους δικούς σας κανόνες. Να είστε προσεκτικοί, καθώς ορισμένοι ενδέχεται να βιώσετε σύγκρουση με ένα άτομο σε θέση ευθύνης. Οι μαθητές πρέπει να επικεντρωθούν στις σπουδές τους.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου, η ανώτερη καθοδήγησή μου έχει τις ρίζες της στην πίστη.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν προσωπική μετάβαση: Θα αφήσετε πίσω μια σχέση, ένα σύστημα αξιών ή μια συμπεριφορά που δεν προσθέτει πλέον αξία στη ζωή σας. Βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε να προχωρήσετε σωματικά, διανοητικά ή συναισθηματικά. Μπορεί ακόμη να αλλάξετε θέση εργασίας, τόπο που μένετε ή να απομακρυνθείτε από μια σημαντική σχέση σας. Είναι καλύτερο να πετύχετε την ολοκλήρωση, να αφήσετε το παρελθόν και να μεταβείτε σε ένα λαμπρότερο μέλλον. Ζητήστε βοήθεια αν τη χρειάζεστε.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι τη βοήθεια, καθώς ελίσσομαι σε αυτή τη μετάβαση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22