Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/07 Β

tarot-m

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/07 Β

Ταρώ 13-19/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα, ενδέχεται να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις. Αλλά και σε δυσχερειών και άγχους θα έχετε δύναμη να αντέξετε, αν την αναζητήσετε βαθιά μέσα σας. Μην μένετε στο παρελθόν. Μεγάλη δόξα βρίσκεται μπροστά σας! Αναδεύστε μέσα σας και δώστε όσα έχετε, απλώς πάρτε μια τελευταία ώθηση! Είστε τόσο κοντά! Μπορείτε να το κάνετε!

Η επιτυχία είναι εκεί, για όσους είναι επίμονοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν να πορεύονται!
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Κινούμαι πέρα από τους δικούς μου νοητούς περιορισμούς.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν περιθώρια για να λάμψετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να συνδεθείτε. Αυτές είναι ευχάριστες, ελεύθερες, κοινωνικές στιγμές – αλλά διατηρώντας την κοινωνική απόσταση. Μπορείτε να συνδεθείτε συναισθηματικά και πνευματικά με άλλους, με στόχο το ευρύτερο καλό. Σε γενικές γραμμές, είναι μια εποχή ισορροπημένης οπτικής για ό,τι συμβαίνει σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής. Να έχετε πάντα θετικές επαφές με την οικογένεια και τους φίλους και θα αντλείτε στήριξη. Αν βιώνετε δυσκολίες, επικοινωνήστε και ζητήστε την αγάπη και υποστήριξη που χρειάζεστε.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ παστέλ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Συνδέομαι με τους ανώτερους αδελφούς, για να βιώσω την εμπειρία ωρίμανσης σε βάθος χρόνου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ 13-19/07 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα καλείστε να αφήσετε την πολυάσχολη ζωή σας και να διαθέσετε χρόνο σε ήσυχο στοχασμό. Έτσι θα έρθετε σε επαφή με τη διαίσθησή σας και θα βρείτε όλες τις απαντήσεις μέσα σας. Θα αφήσετε πίσω την κοσμική ζωή, θα κάνετε ένα ταξίδι αυτό-ανακάλυψης. Άλλα άτομα θα έλθουν σε εσάς για να λάβουν συμβουλές. Ένας διδάσκαλος μπορεί να εμφανιστεί ως πνευματικός μέντορας, για να ανορθώσει την πνευματικότητά σας. Εκείνοι που αγαπούν, θα βιώσουν μια βαθιά ψυχική σύνδεση να αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου. Εάν είστε ελεύθεροι, οι κάρτες υπονοούν ότι μπορεί να ερωτευτείτε ένα φιλικό σας άτομο.

zwdia-tarw-zodia-19

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω την λαμπερά φωτισμένη καρδιά μου.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η εβδομάδα σας φέρνει μια κατάσταση με δυνατότητες σαν δίκοπο μαχαίρι: Είναι μια φάση που το σύμπαν θα σας αναγκάσει να σταματήσετε όσα δεν λειτουργούν πλέον στη ζωή σας. Κάποιοι μπορεί να λάβετε άμεσα κάποια αιφνίδια νέα, που αρχικά θα σας θυμώσουν ή θα ραγίζουν την καρδιά σας. Αλλά θα μετατραπούν σε θετικά μακροπρόθεσμα, καθώς θα μειώσουν όσα δεν χρειάζεστε πια. Κάποιοι μπορεί να βρείτε απρόσμενα τη λύση, σε ένα πρόβλημα που σας ενοχλούσε για μήνες. Οι κάρτες δείχνουν ικανότητα να σταματήσετε εθισμούς ή κακές συνήθειες. Αυτό και μόνο αποτελεί αλλαγή στη διάθεση προς το καλύτερο, είτε μια στιγμή που αλλάζει τη ζωή σας.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φούξια
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω εξαιρετικές στιγμές διαύγειας.

taro-6-9

Ταρώ 13-19/07 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υποδηλώνουν αποτυχίες και δυσκολίες. Φαίνεται ότι έχετε πέσει σε μια άβυσσο και κανείς δεν είναι δίπλα σας να σας βοηθήσει… Κατ’ ακρίβεια, οι άνθρωποι μπορεί να απολαμβάνουν σαδιστικά να σας βλέπουν να πονάτε. Μερικές φορές, οι περιστάσεις είναι πέρα από τον ανθρώπινο έλεγχο. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή τους και να περιμένετε να βελτιωθούν. Αποδεχτείτε τις και μην αντισταθείτε στην αλλαγή. Αφήστε τη να συμβεί, ακόμα κι αν αρχικά προκαλεί πόνο.

Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, θα επουλωθείτε και θα πάρετε μαθήματα από αυτή τη δυσχέρεια.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι κάθε μέρα.

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα μια σημαντική αλλαγή έρχεται προς το δρόμο σας. Μάλιστα, είναι υπό τον έλεγχό σας και μπορείτε ακόμη και να της γυρίσετε την πλάτη αν το επιθυμείτε… Αλλά κάτι τέτοιο θα το μετανιώσετε, καθώς η αλλαγή είναι απαραίτητη για την προσωπική και πνευματική σας ωρίμανση. Η μέρα του ξεκαθαρίσματος θα έρθει – και θα πρέπει να παραδεχτείτε πού κάνατε λάθη για να λάβετε τις ανταμοιβές που σας αξίζουν. Κάποιους μπορεί να σας στοιχειώνουν φαντάσματα του παρελθόντος, γι’ αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μια για πάντα.

Όσοι αναζητούν την αγάπη, πρέπει να κάνουν ένα βήμα τη φορά και να μην βιαστούν για μια σχέση. Η υγεία σας χρειάζεται φροντίδα.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Μπλε της θάλασσας
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Γεια σου, ουσία. Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη φωνή μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia