Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/09 Α

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/09 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 14-20/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι από μια κατάσταση στη ζωή σας. Επειδή θα δυσκολεύεστε να σκεφτείτε ξεκάθαρα, κάντε πίσω και απομακρυνθείτε. Έτσι θα επαναφορτίσετε την εξαντλημένη ενέργειά σας, καθώς αυτή τη στιγμή τρέχετε με άδειες μπαταρίες. Αφιερώστε χρόνο σε εσάς τώρα, ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Εξασκηθείτε στη βασική αυτοφροντίδα, τα απλά πράγματα: Πάρτε αναπνοές, τεντωθείτε, κοιμηθείτε, πιείτε περισσότερο νερό.

Σταματήστε για μια στιγμή και απολαύστε ένα φλιτζάνι τσάι με ηρεμία.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου την άδεια να επιβραδύνει και να θεραπευτεί.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή η εβδομάδα σας φέρνει ευτυχία και χαρά. Είναι η ώρα να αισθανθείτε ξεγνοιασιά: Τα πράγματα ήταν σκοτεινά και γεμάτα τρόμο αλλά τώρα όλα πέρασαν. Έχετε αναδυθεί στο φως, πιο δυνατοί και σοφότεροι. Ο πόλεμος τελείωσε και άνοιξε ο δρόμος για την ειρήνη. Το μίσος αντικαθίσταται από την αγάπη. Ο φόβος ξεπεράστηκε και στη θέση του ήρθε το θάρρος. Αυτή είναι πραγματικά μια στιγμή για να γιορτάσετε! Όσοι είστε σε σχέση, θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Είναι καλή περίοδος για να παντρευτείτε ή να αρραβωνιαστείτε. Μερικοί ίσως αποφασίσετε να πάτε διακοπές.

Επιτυχία προκύπτει στον επαγγελματικό τομέα.
Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στην ολότητα, λάμπω σαν τον Ήλιο και είμαι χαρούμενος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία 14-20/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται να παραλύετε από άγχος και φόβο. Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε από τα προβλήματά σας. Ωστόσο, υπάρχει φως στο τέλος της σήραγγας, καθώς οι κάρτες προβλέπουν «προσφορά καθοδήγησης». Θα έχετε στιγμές φόβου και αμφιβολίας, μπορεί να αναρωτιέστε πού πηγαίνει πραγματικά η ζωή σας. Απλώς κοιτάξτε προς το φως και συνεχίστε. Εάν πρόκειται για κάτι οδυνηρό, προσπαθήστε να το αφήσετε να ηρεμήσει. Ίσως βοηθήσει να γράψετε μια επιστολή, ακόμα κι αν δεν την στείλετε ποτέ. Είτε να ακολουθήσετε κάποια τελετουργική ή δημιουργική πρακτική, που θα βοηθήσει να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω τους φόβους μου ως τις ψευδαισθήσεις που είναι.

tarw-zwdia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα θα είστε παθητικοί και δεκτικοί σαν το νερό. Ταυτίζεστε με τους άλλους και δείχνετε αληθινή συμπόνια. Θα ενδιαφέρεστε και θα εστιάζετε στη συναισθηματική ευημερία των άλλων αντί να βασίζεστε σε λογικές εξηγήσεις. Προχωρήστε με οδηγό το συναίσθημα – αλλά μην αμελήσετε τη δική σας καρδιά. Μερικές φορές προσφέρετε κάτι και ο λήπτης τα παίρνει όλα με απληστία. Άλλες φορές προσφέρετε σε κάποιον άξιο, που μπορεί να το μοιραστεί και με άλλους.

Οι άνδρες Καρκίνοι συναντούν μια γυναίκα εξαιρετικά γοητευτική, καλλιτεχνικά προικισμένη, στοργική και ρομαντική.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η διαισθητική μου καρδιά εκφράζει ανοιχτά βαθιά αγάπη και συμπόνια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 14-20/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσετε τον κόσμο από διαφορετική οπτική γωνία. Πώς σας εμφανίζεται η αλήθεια; Μην σας απασχολήσει τι σκέφτονται οι άλλοι, μόνο ποια είναι η δική σας αλήθεια. Τι βλέπετε; Σε περίπτωση που πρέπει να λάβετε μια απόφαση, είναι καλύτερο να κάνετε πίσω. Μην ενεργήσετε ακόμα, δεν έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε. Ακολουθήστε μια παθητική προσέγγιση, ηρεμήστε το μυαλό σας, μην κρίνετε ακόμη. Απλά παρακολουθήστε και περιμένετε. Παραδοθείτε στην πραγματικότητα, καθώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορείτε να κάνετε τώρα.

Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου των απεριόριστων θαυμάτων.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, φαίνεται ότι δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τους πραγματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Αν και έχετε υψηλή αντίληψη των πραγμάτων, καταφέρνετε να τα ορίσετε με συγκεκριμένους όρους; Θέστε μερικούς έξυπνους στόχους, ώστε να είστε πραγματικά εστιασμένοι. Μείνετε στα βασικά και κάντε καλύτερο σχεδιασμό. Οι κάρτες δείχνουν θολή κρίση και έλλειψη πνευματικής σαφήνειας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Χάνετε σημαντικές πληροφορίες ή αποδεικτικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν… Γι’ αυτό επενδύστε χρόνο και ενέργεια στην εύρεση της αλήθειας και μην παίρνετε τα πράγματα τοις μετρητοίς.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω λαμπρές στιγμές διαύγειας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot