Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/09 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/09 Β

Εβδομαδιαία Ταρώ 14-20/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα θα σπαταλήσετε τον χρόνο σας παλεύοντας μια αναπόφευκτη αλλαγή… Μπορεί να μην καταλαβαίνετε πλήρως αυτή τη στιγμή. Να θυμάστε ότι είναι πιο σκοτεινά πριν από την αυγή, αυτή η φάση θα τελειώσει σύντομα. Θα φέρει μαζί της την αυγή της αυξημένης συνειδητοποίησης και κατανόησης. Για όσους είναι δεσμευμένοι, οι κάρτες προβλέπουν ένα σημείο καμπής. Στη σχέση σας μπορεί να αναζωπυρώσετε την αγάπη, είτε τελικά να σας έχει τελειώσει. Εάν έχετε περάσει έναν δύσκολο χωρισμό και είστε ελεύθεροι, αρχίζετε να θεραπεύεστε από τον πόνο που σας προκάλεσε.

Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε εκ νέου.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χάλκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι κάθε μέρα.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, φαίνεται ότι δεν είστε ισορροπημένοι! Ίσως προσπαθείτε να κρατήσετε πολλές μπάλες στον αέρα… Και δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ των διαφόρων τομέων της ζωής σας. Επαγγελματικά, θα υπάρχουν ευκαιρίες για να μειώσετε τον φόρτο εργασίας ή να κάνετε τη δουλειά πιο αποδοτική. Απλά, πρέπει να τις αναζητήσετε. Είναι καλύτερα να είστε πιο οργανωμένοι και πιο σοφοί. Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε, βρείτε τις δυνατότητές σας και παραμείνετε σε αυτές. Φροντίστε την υγεία σας αν υποφέρετε από άγχος, στρες ή κάποιον σωματικό τραυματισμό.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δημιουργώ ισορροπία στη ζωή μου, για να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Εβδομαδιαία Ταρώ 14-20/09 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή η εβδομάδα συμβολίζει μια ξαφνική και απροσδόκητη αποτυχία ή καταστροφή: Μια δύναμη πέρα από τον έλεγχό σας, που σας ταπεινώνει χωρίς προειδοποίηση ή έλεος. Το κάρμα έχει διαρκή επιβολή, οπότε ένα παρελθοντικό αδίκημα μπορεί να είναι η πηγή μελλοντικών προβλημάτων. Ίσως νιώθετε εξαπατημένοι και προδομένοι, ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη. Αυτό που περάσατε, δεν ήταν χωρίς σκοπό. Η μεγάλη θετική δύναμη μέσα σας, μπορεί να βοηθήσει να μάθετε από τον πόνο και να αντλήσετε σοφία από δύσκολες καταστάσεις. Οι κάρτες προτείνουν να μην μοιράζεστε τις ιδέες ή τα σχέδιά σας με κανέναν. Τυχόν πληροφορίες που παρέχετε, ενδέχεται να καταχραστούν.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι κάθε μέρα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το παρελθόν έχει ήδη φύγει και το μέλλον δεν είναι ακόμα εδώ. Υπάρχει μόνο μία στιγμή για να ζήσετε, η παρούσα στιγμή. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας να ζήσετε στο παρόν. Μπορεί να αισθάνεστε νοσταλγία για πιο απλές στιγμές, ειδικά τώρα που πρέπει να επωμιστείτε τόσες πολλές ευθύνες. Ίσως να αισθάνεστε ακόμη και ξεριζωμένοι από το παρελθόν, το να κοιτάτε πίσω μπορεί να σας είναι οδυνηρό τώρα. Είναι λογικό – αλλά φανταστείτε τις υγιείς, χαρούμενες στιγμές που θέλετε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας. Μερικοί πρέπει να επανασυνδεθείτε με το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Να παίξετε και να βρείτε το γέλιο σας, να γεμίσετε τη ζωή σας με αγάπη!

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ναυτικό μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι σε γαλήνη με το παρελθόν μου, με έφερε εδώ που έπρεπε να είμαι.

taro-6-9

Εβδομαδιαία Ταρώ 14-20/09 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ο προηγούμενος χρόνος έχει φύγει. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε εκ νέου. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι το παρελθόν έχει φύγει. Κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε, είναι σίγουρος τρόπος για να παραμένετε κολλημένοι σε παλιά σχέδια. Η ζωή σας περνάει! Οπότε ξεπεράστε τα παλιά, αδράξτε τη στιγμή και απολαύστε τη νέα μελωδία. Οι κάρτες φέρνουν επίσης ευχάριστα νέα. Έχετε περάσει τον πόνο της θλίψης και είστε έτοιμοι να βγείτε από την άλλη πλευρά, γεμάτοι αποδοχή και με νέες δυνατότητες να προχωρήσετε.

Απλώς γυρίστε και δείτε τις νέες ευκαιρίες που σας περιμένουν.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η τρυφερή μου καρδιά με βοηθά να πλοηγηθώ στο λαμπρό μέλλον μου.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα πρέπει πραγματικά να προσέξετε την υγεία σας, σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Για τη σωματική σας υγεία, ακολουθήστε μια θρεπτική διατροφή, ξεκουραστείτε και ασκηθείτε. Για την ψυχική σας υγεία, σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά και να αναλύετε κάθε πτυχή της ζωής σας. Για τη συναισθηματική σας υγεία, προσπαθήστε να παραμένετε ευχαριστημένοι. Αναζητήστε ένα χόμπι ή περάστε χρόνο με στενούς φίλους. Σε περίπτωση που αισθάνεστε αδιαθεσία, επικοινωνήστε με έναν γιατρό.

Θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας, να περάσετε λίγο χρόνο σε ένα πνευματικό καταφύγιο.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου άδεια για να χαλαρώσει και να θεραπευτεί.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia