Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/12 Α

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/12 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 14-20/12 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσετε πληγωμένοι είτε να βιώσετε απόρριψη ή προδοσία. Όμως πρέπει να κοιτάξετε στο μέλλον γιατί υπάρχει ελπίδα – και παρά τις πληγές συνεχίζετε. Έχετε περάσει πόνο, θλίψη και στεναχώρια… Αλλά οι κάρτες υπόσχονται ότι πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση. Χωρίς πόνο, όλο αυτό δεν θα είχε κανένα σκοπό γι’ αυτό και είναι συχνά απαραίτητος. Εάν δεν υπήρχε, δεν θα υπήρχε πρόκληση. Όταν πονάτε, η καρδιά δεν αρκείται στο να επιβιώσει μόνο… Θέλει περισσότερα.

Είναι πλέον καιρός να κάνετε τον πόνο πηγή ανάπτυξης, δύναμης και κουράγιου.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου παραμένει τρυφερή και ανοιχτή.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα θα γεμίσετε με συναισθήματα και γέλια και δάκρυα. Μερικές φορές, είστε τόσο ενθουσιασμένοι που μπορεί να χοροπηδάτε στο σπίτι φωνάζοντας εκστασιασμένοι. Άλλες, το μόνο που θέλετε είναι να βάλετε τα κλάματα. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας για μεγαλύτερο όφελος: Φαίνεται ότι τα έχετε καταπιέσει για καιρό, γι’ αυτό είναι ώρα να τα απελευθερώσετε. Έχετε συγκρατήσει τον ενθουσιασμό σας για την προοπτική μιας νέας εργασίας, φοβούμενοι ότι θα αποτύχει; Ελευθερώστε τον. Μην γεμίζετε με φορτισμένες σκέψεις, σε σημείο να αποφεύγετε να αισθανθείτε!

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Λευκό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βρίσκομαι σε επαφή με τα συναισθήματά μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ εβδομαδιαία 14-20/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα θα έχετε απίστευτη έμπνευση και ενθουσιασμό για μια νέα ιδέα ή ένα έργο που σκέφτεστε. Τώρα είναι η ώρα να δράσετε και να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε. Έχετε τα φόντα να ξεκινήσετε αυτή την περιπέτεια και να την φτάσετε ως το τέλος. Οι κάρτες υποδεικνύουν μια νέα περίοδο ζωής, μια «σημαντική στιγμή» με έμπνευση και κίνητρο για την πραγμάτωση κάθε ιδέας ή επιθυμίας. Στον προσωπικό τομέα, διαβλέπεται η σύλληψη ή γέννηση ενός παιδιού.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καλλιεργώ το λαμπρό μου μέλλον με ρίζες στην έμπνευση και τη δημιουργικότητα.

tarw-zwdia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτήν την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν έλλειψη μακροπρόθεσμου οράματος και σκοπού. Αν είστε εκτός ισορροπίας, είναι καλύτερα να μειώσετε τις υπερβολές σε όλους τους τομείς. Μείνετε μακριά από τέτοιες επιλογές, πάρτε τη μέση οδό. Αναζητήστε τρόπους για να επιφέρετε ηρεμία στη ζωή σας, να σκέφτεστε με αρμονία και ισορροπία. Πώς μπορείτε να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση; Τι πρέπει να πάρετε μαζί σας ή να αφήσετε, για να αισθανθείτε πιο σταθεροί και ισορροπημένοι; Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε!

Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Περπατώ στη μέση οδό και τρέφω την ολότητα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 14-20/12 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα φαίνεται πολλά υποσχόμενη! Μια νέα εργασιακή ευκαιρία ίσως σας χτυπήσει την πόρτα και πρέπει να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας για να την εκμεταλλευτείτε. Αν είστε δεσμευμένοι, θα συνδεθείτε περισσότερο με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να γνωρίσετε το άτομο που θα δημιουργήσετε μια βαθιά και ουσιαστική μακροχρόνια σχέση. Οι κάρτες δείχνουν μια περίοδο αφθονίας, αγάπης, ευχαρίστησης και υλικών ανέσεων. Απολαύστε τη όσο διαρκεί. Μια γιορτή ή συνάντηση είναι επίσης στα χαρτιά για ορισμένους Λέοντες. Μην κάνετε υπερβολές με το φαγητό και το ποτό.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανοίγω τη γεμάτη ευγνωμοσύνη καρδιά μου, στα δώρα που έρχονται στο δρόμο μου.

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια φάση εξαναγκασμού και ρυθμίσεων. Είναι πιθανό ένας περιορισμός να σας επιβάλλεται. Ίσως συγκρατείτε τον εαυτό σας, επειδή φοβάστε να κινηθείτε προς το μέλλον. Μήπως είστε επιφυλακτικοί για να μην πληγωθείτε από μια νέα κατάσταση – ή χωρίς κάποιο λόγο; Τις περισσότερες φορές δεν σας δεσμεύει η δράση ή η αδράνεια κάποιου άλλου, μόνο οι δικοί σας περιορισμοί. Συγκρατείστε, επειδή αυτό θέλει ένα μέρος του εαυτού σας. Αγαπητοί Παρθένοι, πρέπει να ελευθερωθείτε από τα δεσμά του φόβου και της αμφιβολίας, από κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ελεύθερος να επιλέξω τη θεραπεία και το φως μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia