Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/12 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/12 Β

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/12 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα θα συμβούν θετικές αλλαγές στη ζωή σας! Είναι η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών και της υπομονής σας. Τα καλά έρχονται σε εκείνους που περιμένουν. Μερικοί μπορεί να κάνετε κάποιες αναπολήσεις για να ξεκαθαρίσετε ορισμένα πράγματα. Μόνο προσέξτε να μην κολλήσετε στο παρελθόν. Οι κάρτες συμβουλεύουν να αφήσετε τα παλιά και να απολαύσετε το παρόν. Επίσης, σας φέρνουν ένα μήνυμα για την αγάπη: Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να σας κάνει ευτυχισμένους. Η πραγματική αγάπη δεν έρχεται μέσω κάποιου άλλου αλλά με την αποδοχή του εσωτερικού σας πλούτου.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι σε ειρήνη με το παρελθόν μου, με έφερε ως εδώ που πρέπει να είμαι.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος λάμπει πάνω σας! Ο Ήλιος είναι δύναμη ζωής, που ακτινοβολεί και ευλογεί ό,τι αγγίζει με ζεστασιά. Ενθαρρύνει την ανάπτυξη, ζωντανεύει τα πράγματα. Προαγγέλλει τη χαρά, την ευτυχία, μια σταθερή οικογένεια, υλική ευημερία, κάθε θετική έκβαση. Ένας κύκλος έχει ολοκληρωθεί – και πριν ξεκινήσει ο επόμενος, υπάρχει μια περίοδος φωτός και χαλάρωσης που πρέπει να απολαύσετε. Η επιτυχία έρχεται, όταν είστε σίγουροι και τολμηροί με τη δημιουργική ενέργειά σας. Λάμψτε με τη ζωτικότητα του Ήλιου, με το απαράμιλλο φως του και την απόλυτη δύναμή του.

Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στην ολότητα, λάμπω σαν τον Ήλιο και είμαι χαρούμενος

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/12 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι κάρτες δείχνουν ότι είστε μπερδεμένοι γιατί πηγαίνετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή την εβδομάδα, η σταθερότητα και η υπομονή θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε από κάθε δίλημμα, είναι να το ξεχάσετε εντελώς. Δεν θα μπορείτε να βρείτε λογική λύση, γι’ αυτό ακούστε την καρδιά σας και πηδήξτε στο κενό! Οι κάρτες υπονοούν ότι κλείνεστε στον εαυτό σας, δεν είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αυτό μπορεί να περιπλέξει τη σχέση σας.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ηλεκτρίκ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Όταν τυφλώνομαι από το άγνωστο, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου για να βρω το φως.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα θα κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα για να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο. Θα βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε, βαθιά στην ψυχή σας. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να αναζητήσετε έναν μέντορα ή οδηγό. Μπορεί να είναι ένας ηγέτης, ένας θεραπευτής, ένας blogger ή ένας συγγραφέας… Πάντως θα έχει τη δύναμη να σας επηρεάσει. Στραφείτε σε κάποιον που θαυμάζετε για την πορεία του και ζητήστε του καθοδήγηση ή μελετήστε τον για να χαράξετε το δικό σας ταξίδι.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου, η ανώτερη καθοδήγησή μου έχει τις ρίζες της στην πίστη.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/12 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται να αναπολείτε το παρελθόν: Ίσως να συμπεριφέρεστε σαν παιδιά, να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη και τη στοργή και μερικές φορές αφελείς. Πάντως κοιτάτε τα πράγματα με αισιοδοξία! Θα είστε ευγενικοί και έτοιμοι να βάλετε περισσότερη θετική ενέργεια στη ζωή σας, να εστιάσετε σε ό,τι έχει σημασία. Τι νόημα έχει ο πλούτος, τα ωραία ρούχα, ένα μεγάλο σπίτι, αν δεν μπορείτε να αγαπάτε τους άλλους και να μοιράζεστε αυτά που έχετε; Σκεφτείτε και αναζητήστε τρόπους να ζήσετε μια εξευγενισμένη ζωή. Ενθαρρύνετε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Μερικοί μπορεί να κοιτάτε και το παρελθόν… Αλλά είναι καλύτερα να αφήσετε τα παλιά και να απολαύσετε το παρόν.

Ένας παλιός φίλος ή ταίρι μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι το παρελθόν μου, με έχει φτάσει ως εδώ που πρέπει να είμαι.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει καλά. Οι κάρτες δείχνουν ότι μπορεί να διχάζεστε για την κατεύθυνσή σας… Αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να θέσετε προτεραιότητες. Αν η λίστα υποχρεώσεών σας είναι πολύ φορτωμένη για να ολοκληρωθεί, χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Πιστέψτε ότι σας αξίζει, καθώς θα επιστρέψτε ανανεωμένοι και έτοιμοι να χειριστείτε τα πάντα. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα γνωρίσουν σύντομα ένα ξεχωριστό άτομο! Δώστε στον εαυτό σας όσο χρόνο χρειαστεί για να προσαρμοστεί στις αλλαγές της ζωής σας. Όσοι είστε σε σχέση, οι κάρτες δείχνουν ότι μια συναισθηματική φόρτιση. Δώστε σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι σε επαφή με τα αισθήματά μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00