Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 Β

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με το ποιοι είστε, με το να είστε άτομο με περηφάνια. Μπορεί να βιώσετε αντιπαλότητα και διαμάχες. Αν νιώθετε φόβο για τους αντιπάλους σας, είναι ώρα να πάρετε θέση και να υπερασπιστείτε ό,τι πιστεύετε. Όταν λέτε την άποψή σας ή τολμάτε να είστε ο αληθινός σας εαυτός, ανακαλύπτετε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι και υποστηρικτές σας. Είναι εύκολο να μπερδευτείτε στο πλήθος, να σας αρέσει ό,τι αρέσει και στους άλλους. Αλλά πρέπει να υπερασπιστείτε αυτό που είστε, να δοκιμάσετε τα όριά σας και να είστε τολμηροί.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λαχανί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Παρουσιάζομαι γενναίος και πατάω στο έδαφος.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας προτείνουν να επιλέξετε τη «μέση οδό» για τη λήψη αποφάσεων. Αναζητήστε τρόπους για να προσελκύσετε την ηρεμία στη ζωή σας, εστιάστε στην αρμονία και την ισορροπία. Αφήστε όλα τα ακραία πράγματα και βρείτε την ολοκλήρωση. Συντονιστείτε με την τέλεια αλχημική σύμπραξη, εναρμονιστείτε με το Γιν και το Γιανγκ. Μάθετε να αξιοποιείτε τα διαφορετικά συστατικά της ζωής, να τα συνδυάζετε με τρόπους που λειτουργούν για εσάς. Θα νιώσετε πιο δυνατοί όταν αποδεχτείτε την ομορφιά και τα ελαττώματα σας. Βρείτε τη μαγεία!

Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιλέγω τη μέση οδό και τρέφω την πληρότητα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, και αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας ζητούν να ακούσετε τη καρδιά σας και να την ακολουθήσετε! Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση, να κάνετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Κάντε θαρραλέες, ευχάριστες επιλογές! Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να κάνετε το σωστό, σύμφωνα με τη καρδιά σας. Στα προσωπικά σας, προβλέπουν ότι η αγάπη θα είναι στο κέντρο της ζωής σας. Είναι ώρα να μπείτε στο χορό των ραντεβού και των γνωριμιών, με ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλετε. Μια νέα σχέση ή η ανάκαμψη μια παλιάς αγάπης φαίνεται στις κάρτες.

zwdia-tarw-zodia-19

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε βαθιές γεμάτες νόημα συνδέσεις και εγώ επεκτείνομαι.

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας προτείνουν να τιμάτε τις οικογενειακές σας παραδόσεις και ιεροτελεστίες. Είναι ώρα να δεσμευτείτε σε πνευματικές ή θρησκευτικές πρακτικές. Είναι ώρα για πρόοδο, για να δώσετε περισσότερο φως στην ύπαρξή σας. Να είστε ανοιχτοί σε νέα πρότυπα, προοπτικές ή μέντορες που μπαίνουν στη ζωή σας. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης ευτυχία στην αγάπη. Εάν είστε ελεύθεροι, μια νέα σχέση βρίσκεται στις κάρτες. Μια σχέση που είναι γεμάτη αγάπη και πίστη. Εάν είστε σε σχέση, εσείς και ο σύντροφός σας βρίσκεστε στην ίδια σελίδα σχεδόν σε όλα. Πρόκειται για μια ισορροπημένη σχέση που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Λευκό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου, ο πιο σημαντικός οδηγός μου βασίζεται στην πίστη.

taro-6-9

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υπενθυμίζουν ότι το καθημερινό σας στρες, είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της αδυναμίας σας να ξεχάσετε κάποια πράγματα. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που έχετε τον έλεγχο, αλλά η μια για την οποία παλεύετε ασταμάτητα δεν ανήκει σε αυτές. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από αυτό που σας ταλαιπωρεί, μάθετε να αφήνετε πραγματικά τα πράγματα να φεύγουν από τη ζωή σας. Η παρέμβαση από κάποιον ειδικό θα είναι θεραπευτική. Δυσκολίες που αφορούν τη γέννηση ενός παιδιού ή γυναικολογικά θέματα, μπορεί να απασχολήσουν κάποιες γυναίκες. Κάποιοι μπορεί να υποφέρετε από αϋπνία. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, σηκωθείτε και διαβάστε κάτι που πάντα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα.

Θυμηθείτε όμορφες στιγμές που περάσατε με τους αγαπημένους σας. Οι κάρτες βεβαιώνουν ότι πρόκειται να έρθουν ακόμα καλύτερες στιγμές.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω τους φόβους μου ως τις ψευδαισθήσεις που είναι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες αντιπροσωπεύουν τον Πατέρα. Είναι πιθανό να χρειαστεί να υιοθετήσετε έναν πατρικό ρόλο, ανεξαρτήτων του φύλου σας: Να προσφέρετε στην οικογένειά σας, να προστατεύσετε και να υπερασπιστείτε τους αγαπημένους σας. Μπορεί να είστε οι πάροχοι στο σπίτι ή να προσφέρετε σε αυτούς που αγαπάτε. Κάποιες γυναίκες μπορεί να λάβουν βοήθεια και υποστήριξη από έναν άνδρα: Τον πατέρα τους, μια άλλη πατρική φιγούρα ή τον σύντροφό τους. Γενικά, θα υπάρχει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας.

Οι κάρτες προβλέπουν ακόμη και τον γάμο. Στα επαγγελματικά σας είναι επίσης μια καλή εβδομάδα.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καθοδηγώ την εξέλιξή μου με αυτοπεποίθηση, αρχές και γενναιοδωρία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia