Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 A

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 A

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε το νόημα της αγάπης και πώς αυτή εκφράζεται στη ζωή και γύρω σας. Μπορεί να αντιπροσωπεύει ρομαντική ή σεξουαλική αγάπη. Αλλά μπορεί να είναι πλατωνική, οικογενειακή, χωρίς σεξουαλικό περιεχόμενο, φιλική… Επίσης αγάπη για τον εαυτό σας, για το κοινωνικό σύνολο, αγάπη για τον κόσμο. Οι κάρτες φέρνουν μια αρμονική ένωση, που βασίζεται στην ελευθερία και όχι στις ανάγκες και τις προσδοκίες. Είναι ώρα να μάθετε να κατανοείτε τον εαυτό σας, τον δικό σας ηθικό κώδικα και τι εκτιμάτε στη ζωή. Έτσι θα φέρετε αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε βαθιές, γεμάτες νόημα συνδέσεις και εγώ επεκτείνομαι.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα περνάτε μέσα στην πρώτη φάση μιας ευθυγράμμισης: Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε τη φουρτουνιασμένη θάλασσα πίσω σας, να μετακινηθείτε με ηρεμία και χαλαρότητα. Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται αμήχανα και ταραγμένα, αλλά σας περιμένει ένα καλύτερο μέλλον από την άλλη πλευρά. Κάποιοι μπορεί να νιώθουν ότι για προχωρήσουν μπροστά, πρέπει να αφήσουν πίσω κάποια πράγματα… Και καθώς το κάνουν, κάποιοι το μετανιώνουν. Ξέρετε όμως ότι μακροπρόθεσμα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτή η κίνηση μπορεί επίσης να σημαίνει αλλαγή της δουλειάς ή του σπιτιού σας. Αναζητήστε βοήθεια αν είναι απαραίτητο!

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ωκεανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δέχομαι τη βοήθεια, τόσο εύκολα όπως κινούμαι μέσω αυτής της μετάβασης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα να περιμένετε το αναπάντεχο! Μια σημαντική αλλαγή, μια αναταραχή και χάος. Δεν είναι η παρούσα κατάσταση για όλους, ωστόσο η σκόνη θα καταλαγιάσει. Εσείς θα στέκεστε στα ερείπια, κοιτάζοντας τον καθαρό ορίζοντα. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές πένθους ή κάποιοι αποχαιρετισμοί. Μπορεί να νιώσετε φοβισμένοι ή χαμένοι. Αλλά τώρα υπάρχει χώρος για να οικοδομήσετε κάτι νέο. Αναρωτηθείτε ποιος παλιός τρόπος έχει ξεπεραστεί, πώς μπορείτε να το κάνετε καλύτερα αυτή τη φορά;

Βρείτε τη δύναμη να δημιουργήσετε έναν νέο κόσμο πιο ευγενικό, πιο δίκαιο, πιο ειλικρινή, πιο αγαπητός ή ό,τι άλλο χρειάζεται.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μέσα στο χάος, προχωρώ προς το πιο λαμπερό φως.

chartomantia-098

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα ο τροχός της ζωής γυρίζει. Επομένως είναι ώρα να αρπάξετε τα ηνία της ζωής σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε. Όπως έχουμε δει, υπάρχουν πολλές δυνάμεις που ενεργούν πάνω στις ζωές μας, τις κοινωνίες μας και τον κόσμο μας. Η δουλειά σας είναι να δείτε τι μπορείτε να κάνετε και να εστιάσετε την ενέργειά σας εκεί. Να έχετε στο νου τη μεγάλη δύναμη που έχετε στα χέρια σας για να δημιουργήσετε μια αλλαγή. Κατανοήστε τη ζωή σας ως κομμάτι από κάτι μεγαλύτερο, μέρος μιας παγκόσμιας συνείδησης που συνδέεται μέσα στα μυστήρια της μοίρας και του πεπρωμένου… Σαν ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι ενός μεγαλύτερου συνόλου.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με κάθε γύρισμα επεκτείνομαι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ολοκλήρωση και παρουσίαση ενός δημιουργικού εγχειρήματος, μιας δουλειάς ή ενός πρότζεκτ. Έχετε την έμπνευση να δουλέψετε σκληρά, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Η ομαδική δουλειά θα σας ωφελήσει, να αξιοποιήσετε τη γνώση και την εμπειρία των άλλων. Θα βοηθήσει να μοιραστείτε τη δουλειά σας με έναν συνεργάτη, μόνο στην περίπτωση που είναι ευσυνείδητος όσο εσείς. Δείτε την κάθε ευκαιρία, όπως ένας γλύπτης κοιτάζει ένα κομμάτι μάρμαρο ή ένας ζωγράφος κοιτά έναν κενό καμβά.

Δείτε τις δυνατότητες που υπάρχουν κάτω από το θαμπό περιτύλιγμα και δημιουργήστε ομορφιά. Τα παιδιά φέρνουν την ευτυχία!
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εισέρχομαι στη δόνηση της συνειδητής συνεργασίας.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε μια μετάβαση. Ξέρετε πως για να κινηθείτε μπροστά, πρέπει να αφήσετε πίσω κάτι σημαντικό. Καθώς το κάνετε, κάποιοι το μετανιώνουν αλλά γνωρίζουν πως μακροπρόθεσμα είναι η καλύτερη επιλογή. Η διαδικασία του να ξεχάσετε κάτι, συχνά επιβάλλεται. Ωστόσο, η στεναχώρια της απώλειας θα αντικατασταθεί από μεγαλύτερη σαφήνεια. Αυτό θα φέρει μια ανανεωμένη αποδοχή της αλλαγής. Μην διστάσετε να αποχωριστείτε οτιδήποτε σας κρατάει πίσω. Αντιθέτως, κοιτάξτε στο μέλλον και κάντε την καλύτερη επιλογή, με τις καλύτερες μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι τη βοήθεια, τόσο εύκολα όπως κινούμαι μέσω αυτής της μετάβασης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22