Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/12 Α

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/12 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια χρυσή αυγή, μετά από μια μακρά και σκοτεινή νύχτα. Δεν υπάρχει ο φόβος των σκιών που μπορούν να κρύψουν το φως του Ήλιου. Εκφράστε τη ζωντάνια σας, προχωρήστε μπροστά και βάλτε φως στις ζωές των άλλων εκπέμποντας χαρά και ζεστασιά. Αφήστε το παιδί να βγει από μέσα σας. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα στον δρόμο σας, αρκεί να προχωρήσετε προσωπικά και επαγγελματικά!

Να είστε αισιόδοξοι. Μια νέα μέρα έχει ξημερώσει και μπορεί να επιλέξετε ποια κατεύθυνση θα πάρετε από δω και πέρα. Προχωρήστε με τόλμη μπροστά και μπείτε στο φως.
Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε άγχος και φόβο. Οι σκέψεις σας έχουν γυρίσει εναντίον σας και σας προκαλούν παράνοια και εφιάλτες. Ωστόσο, έχετε επιλογή: Μπορείτε να παραμείνετε στο έδαφος και να ανησυχείτε ή να κάνετε μικρά βήματα για να φτάσετε το φως στο τέλος του τρομακτικού τούνελ. Οι καιροί που έρχονται είναι ταραχώδεις. Θα περάσετε στιγμές φόβου και αμφιβολίας και μπορεί να αναρωτιέστε: Πού πηγαίνει η ζωή μου πραγματικά;

Κοιτάξτε απλώς το φως και συνεχίστε να προχωράτε.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι εκρηκτική ενέργεια και ενθουσιασμό. Η ομίχλη έχει διαλυθεί και ο δρόμος είναι καθαρός. Είναι ώρα να πάρετε τον έλεγχο και να δράσετε. Ξεκινήστε ένα νέο έργο ή κάντε πράξη την καινοτόμα ιδέα σας. Η ώρα είναι τώρα. Είναι καλή εποχή για τον έρωτα. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά να βρείτε κάποιον πολύ ξεχωριστό. Ή αν βγαίνετε με κάποιον, το ραντεβού σας μπορεί ξαφνικά να σας κάνει μια πρόταση.

Ο κανόνας είναι: Πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς η ζωή είναι έτοιμη να σας πάει στα σύννεφα! Επίσης, οι κάρτες δείχνουν πιθανό ταξίδι.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρω Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να περάσετε αγχωτικές μάχες: Θα έχουν να κάνουν με εγωισμό και προβλήματα με την εξουσία, που μπορεί να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό μπορεί να ισχύει για σας, επαγγελματικά με έναν κακότροπο εργοδότη… Είτε προσωπικά, ίσως λόγω κάποιας πατριαρχικής ή μητριαρχικής φιγούρας στην οικογένεια. Όσοι έχουν σχέση, μπορεί να βρουν το ταίρι τους πολύ κτητικό και κυριαρχικό.

Μερικούς, οι άλλοι σας βλέπουν ως εμπειρογνώμονες στον τομέα σας, αλλά εσείς αποφεύγετε τον ρόλο. Έχετε αυτοπεποίθηση και πιστέψτε στον εαυτό σας.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/12 Α

Ταρώ Λέων

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε κουρασμένοι, δουλεύετε υπερβολικά και έχετε καταναλώσει την ενέργειά σας. Παίρνετε ασυνείδητα παραπάνω ευθύνες και νιώθετε εξαντλημένοι και εξουθενωμένοι. Είναι ώρα να σταματήσετε και να εξετάσετε τον τρόπο ζωής σας ή τη δουλειά σας. Αξιολογήστε ποιες δραστηριότητες ή καθήκοντα επείγουν ή είναι σημαντικά, ιδιαίτερα σε σχέση με τους ευρύτερους στόχους σας. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους διαχείρισης χρόνου ή ιεράρχησης, προκειμένου να προσδιορίσετε πού πρέπει να αφιερώσετε τον χρόνο σας και τι μπορείτε να αποφύγετε.

Ο στόχος σας πρέπει να είναι η παραπάνω αποτελεσματικότητα… Αλλά να δίνετε και χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και χαλάρωση όταν χρειάζεται.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι έχετε θέση δύναμης, καθώς ελέγχετε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Τροφοδοτείστε από την προσωπική σας δύναμη, τη δύναμη της θέλησης και την αποφασιστικότητά σας. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να ελέγξετε τους άλλους. Επηρεάζετε και πείθετε με διακριτικότητα. Οι άλλοι μπορεί να υποτιμούν τη δύναμή σας γιατί είναι τόσο «αόρατη», αλλά αυτό θα αποδειχθεί πλεονέκτημα. Μπορείτε να ελέγξετε μια κατάσταση, χωρίς επιπλέον εξωγενή δύναμη.

Κανείς δεν ξέρει ότι στην πραγματικότητα εσείς παίρνετε τις αποφάσεις και κινείτε την παράσταση. Νέες κατευθύνσεις και ανάπτυξη ανοίγονται για σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Πορτοκάλι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66