Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/12 Β

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/12 Β

Ταρώ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα έρχεται στη ζωή σας ένας άντρας δυνατός, πιεστικός και γεμάτος απόψεις. Μπορεί να είναι προϊστάμενος στη δουλειά ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Βεβαιωθείτε ότι έχει καλές προθέσεις για σας, καθώς υπάρχει περίπτωση να λέει πράγματα για να σας πληγώσει ή να χαλάσει τη φήμη σας. Επίσης, φαίνεται να υπάρχει έλλειψη αποφασιστικότητας στη ζωή σας. Το καλύτερο είναι να δράσετε τώρα και να πάρετε μερικές αποφάσεις.

Το μόνο που θα κάνουν οι καθυστερήσεις, είναι να χειροτερέψουν την κατάσταση. Νομικά θέματα μπορεί να μην είναι προς όφελός σας και να σας δημιουργήσουν πόνο και ταραχή.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι είναι ώρα για να λάμψετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να συνδεθείτε. Μπορείτε να κάνετε μια σύνδεση με καρδιά και μυαλό μέσω της επαφής με τους άλλους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ευρύτερο καλό. Είναι ώρα να γιορτάσετε τις σχέσεις και τις φιλίες σας. Η κοινωνική ζωή σας είναι λαμπερή. Μπορεί να πάτε για γεύμα ή σε μια συναυλία με την παρέα σας, όπως και όλα τα σχέδια στο σπίτι που δεν θα σχεδιαστεί από πριν.

Ανανεώστε τη ντουλάπα σας, κάντε κάτι για να ανανεώσετε και τον εαυτό σας. Θα είστε καλεσμένοι σε πάρτι της δουλειάς, σε γάμους και οικογενειακές εκδηλώσεις.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Τοξότης

Έχετε δουλέψει σκληρά για να φέρετε αφθονία στη ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε τους καρπούς της προσπάθειάς σας. Ο κόπος, η αυτοπεποίθηση και η πειθαρχία σας έχουν δώσει επιτυχία, σταθερές βάσεις για τον υλικό πλούτο και άνεση. Τώρα καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τις πολυτέλειες και τις απολαύσεις της καλής ζωής. Το αξίζετε! Είναι ώρα να κακομάθετε τον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να χαρίσετε στον εαυτό σας μια ειδική περίσταση ή ένα προσωπικό δώρο, για να γιορτάσετε το ταξίδι σας.

Μερικοί Τοξότες μπορεί να ασχοληθούν και με φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή να δουλέψουν για κάποιον κοινωνικό σκοπό.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό κόκκινο

zodia-zwdia-88-1

Ταρω Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα να περιμένετε το απρόσμενο, μια απρόσμενη αλλαγή, αναστάτωση και χάος. Μπορεί να είναι ένα διαζύγιο, ένας χωρισμός από έναν αγαπημένο σας, οικονομικές ανησυχίες, θέματα υγείας, φυσικές δυσχέρειες. Μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας ή κάτι να σας ταρακουνήσει βαθιά και να σας επηρεάσει συναισθηματικά, πνευματικά, σωματικά και διανοητικά. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό. Η προσπάθεια να το αποτρέψετε, είναι σαν να προσπαθείτε να κωπηλατήσετε αντίθετα στο ρεύμα του νερού.

Η αλλαγή έρχεται για να καταστρέψει… Αλλά πιστέψτε με, είναι για το καλό σας. Μετά από αυτή την εμπειρία, θα είστε πιο δυνατοί, σοφοί και ανθεκτικοί. Και θα αναπτύξετε μια νέα οπτική για τη ζωή, που δεν ξέρατε καν ότι υπάρχει μέχρι χθες!
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/12 Β

Ταρω Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Αν υποφέρετε από ημικρανίες ή συχνούς πονοκεφάλους, είναι καλό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να έρχονται δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον. Ωστόσο, σε καιρούς μεγάλης δυσκολίας, πάντα έχετε τη δύναμη να αντέξετε αν ψάξετε βαθιά μέσα σας. Μην κολλάτε στο παρελθόν, απλώς προσπαθήστε να το αφήσετε.

Ίσως να φοβάστε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί. Απλώς χαλαρώστε. Μπροστά σας βρίσκεται μεγάλη δόξα. Ψάξτε βαθιά μέσα σας και δώστε το όλον σας.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Ροδί

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υποδεικνύουν μια σύνδεση: Μπορεί να είναι σύνδεση δύο ψυχών, δύο διαφορετικών δυνάμεων ή ακόμα και εταιρειών. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία σε όλες τις καταστάσεις. Οι κάρτες δείχνουν ευτυχισμένες στιγμές στις σχέσεις. Όσοι έχετε σχέση, θα βρείτε την τέλεια ισορροπία αγάπης, δέσμευσης και σεβασμού. Εάν είστε ελεύθεροι, οι κάρτες προβλέπουν ότι θα μπορέσετε να ισορροπήσετε διαφορετικές όψεις της ζωής σας, ώστε να καταφέρετε να προσελκύσετε το ταίρι σας.

Επαγγελματικά, έχετε ένα ξεκάθαρο, μακροπρόθεσμο όραμα του τι θέλετε να επιτύχετε. Παίρνετε χρόνο ώστε να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε την καλύτερη δυνατή δουλειά.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Λευκό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia