ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 Β

taro-troxos-tixis

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 Β

ζώδια Ζυγός
Καταλαβαίνω ότι μερικά πράγματα μπορεί να μην έχουν πάει καλά για εσάς στο παρελθόν. Αλλά τώρα είναι ώρα να προχωρήσετε. Ίσως είχατε χάσει την αγάπη σας… Αλλά είναι καλύτερα να έχεις αγαπήσει και να έχεις χάσει, παρά να μην έχεις αγαπήσει ποτέ. Τελειώσατε με τα κλάματα για το παρελθόν, γι’ αυτό σηκωθείτε και ανεβείτε και πάλι στο άλογο.

Επίσης, είναι καιρός που πρέπει να καταλάβετε τι θέλετε πραγματικά και τι θα σας κάνει χαρούμενους. Κάτω από τις απογοητεύσεις, μερικές φορές κρύβονται ευλογίες. Μόλις το καταλάβετε αυτό, θα είστε ελεύθεροι να αγκαλιάσετε τις νέες ευκαιρίες που ρίχνει η ζωή στον δρόμο σας.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Κρεμ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 Β

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δουλέψετε πάνω στον απώτερο σκοπό της ζωής σας, να κυνηγήσετε πιο σημαντικούς στόχους. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε στο εξωτερικό για μόρφωση ή για μια νέα δουλειά, ακόμα και για να βρείτε τον εαυτό σας. Ερωτικά μπορεί να μην είναι καλή περίοδος: Οι κάρτες δείχνουν ότι εσείς ή το ταίρι σας μπορεί να θελήσετε να απομακρυνθείτε από τη σχέση. Ωστόσο, για μερικούς Σκορπιούς μπορεί να είναι η περίοδος που αφήνετε μια δύσκολη σχέση.

Σε πνευματικό επίπεδο, οι κάρτες δείχνουν ότι μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης. Μπορεί να κάνετε πολλή αναζήτηση μέσα σας, μια ενδοσκόπηση για να βρείτε το δικό σας πνευματικό μονοπάτι.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι είστε εξαντλημένοι. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να πιέσετε τον εαυτό σας να ξεπεράσει τα όριά του. Αν το κάνετε τώρα, υπάρχει η πιθανότητα να ρισκάρετε όλα αυτά για τα οποία έχετε δουλέψει σκληρά: Την υγεία σας, τη δουλειά σας, τις σχέσεις σας. Είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα, να ξεκουραστείτε και αναπληρώσετε την ενέργειά σας. Αν δεν νιώθετε καλά, είναι πολύ σημαντικό να μιλήσετε αμέσως με τον γιατρό σας.

Επίσης, είναι καλή εποχή για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας. Πάρτε μερικές μέρες άδεια από τη δουλειά, καθίστε σπίτι ή πηγαίνετε διακοπές. Χαλαρώστε και περάστε χρόνο με τον εαυτό σας. Όσοι έχουν σχέση, θα πρέπει να σχεδιάσουν διακοπές με τους αγαπημένους τους. Ένα μέρος κοντά στη φύση θα βοηθήσει στην αναζωπύρωση του πάθους.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 Β

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα περπατάτε σε ένα πνευματικό μονοπάτι, κατευθυνόμενοι από το φως που λάμπει από μέσα σας. Είναι καιρός να ικανοποιήσετε την κλίση σας, να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τη φύση της ύπαρξής σας. Μπορείτε να πατήσετε παύση σε όλα σας τα προβλήματα, καθώς υπάρχει πιο σημαντική εσωτερική δουλειά που πρέπει να γίνει.

Μπορεί ακόμα να επιλέξετε να απομονωθείτε και να κινηθείτε προς μια πνευματική μεταμόρφωση. Μπορεί να βρείτε έναν μέντορα που θα σας οδηγήσει σε αυτό το ταξίδι. Είναι καταπληκτική περίοδος για ανθρώπους στους τομείς της εκπαίδευσης, της μάθησης και της διαχείρισης.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 Β

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Κάντε οικονομία και όχι παρορμητικά έξοδα. Μερικοί Υδροχόοι μπορεί να νιώθουν ανία και έλλειψη κινήτρων στη ζωή τους. Προσέξτε, γιατί κάποιος κοντινός σας μπορεί να σας δώσει τη λάθος συμβουλή, είτε να σας πιέσει να πάρετε το λάθος ή ένα ανήθικο μονοπάτι. Είναι ώρα να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη για να θεραπευτείτε. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι μακριά απ’ τους άλλους και επικεντρωθείτε στο μέσα σας.

Χρησιμοποιήστε το δώρο της διαίσθησης και προσπαθήστε να ευθυγραμμιστείτε με τον εσωτερικό εαυτό σας. Περάστε καλές στιγμές με τους αγαπημένους σας και μοιραστείτε μαζί τους τον πλούτο και τις εμπειρίες σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zwdia-3-zodia

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα είστε γεμάτοι ελπίδα και αισιοδοξία. Πιστέψτε στην καλοσύνη, στην εμπιστοσύνη, στη νίκη και οι ευλογίες θα εκδηλωθούν στη ζωή σας. Μερικοί Ιχθύες θα βρουν την έμπνευσή τους και θα δουλέψουν για να την επαναφέρουν. Επίσης, οι κάρτες δείχνουν ότι μπορεί να αναπτύξετε δημιουργικότητα και καλλιτεχνική διάθεση: Έτσι τώρα είναι ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα καλλιτεχνικό χόμπι.

Οι κάρτες δείχνουν αγάπη. Αν είστε ελεύθεροι, είστε επιτέλους έτοιμοι να αφήσετε σχέσεις του παρελθόντος και να ανοίξετε τον εαυτό σας σε έναν νέο έρωτα. Αν έχετε σχέση, οι κάρτες δείχνουν ότι είναι ώρα να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-yy